és kezükbe nyomod a tel.számodat (pl. egy látásból ismert csajnál)?
és kezükbe nyomod a tel.számodat (pl. egy látásból ismert csajnál)?
Sanyikám!Rossz városba írtam az előbb! :)Szóval voltam az ajánlott Diánál!Jó a csaj ahogy írtad nem műbaba természetes aranyos! Nekem bejött 10/10 re értékelném. Anettal van egy helyen nála voltam már de ő nem jött át inkább csak 10/5 be talán!Annyi negatív van Diánál hogy csak 4 ig " rendel " de a többi kárpótolja .Francia 10/10 A többi 10/9. Társak ajánlom.
Sanyikám! Ma voltam az ajánlott Diánál ott van a csj rendesen! A franciája 10/10 nem cécózik. A többi is jó 10/9 .Átlagosan néz ki semmi műbaba hatás csak kár hogy 4-ig "rendel". A lakás kúltúrált kényelmes!Anettal dolgozik mint megtudtam mert hozzá is volt szerencsém már de ő nem jött be nekem csak 10/5 be talán,de ez az én véleményem csak.
Szép jó estét szexmasinák! :)
Vivi 33-ról valaki tudna nekem infóval szolgálni?
Köszi!
Üdv.
Zsófika 25-ről mik a tapasztalatok?
Kedves urak!
Popsi imádo lány vagyok.
Minden nap varom kedves vendégeimet
Puszi
Szfváron
Kedves uraim jövöhétvégéig vagyok eléhetö keszthelyen.
Kikapcsolodni felfrissülni szeretnél??
Látogass meg igényes szép lakásomon fogadlak.
Diszkrécio adott és csak te hiányzol.Dorina
Az egy hirdető csak más fotókkal
Egy korábbi kalandom:
Daniella 26: Kertvárosi tízemeletesben rendel mesztic csaj(remélem nem voltam indiszkrét a címet illetően, ilyenből van jónéhány) a képek alapján egy finom fiatal csajszi. Megbeszélt időben mentem, ő éppen egy slampos pamut melegítőben evett (így fogadott).
Fel voltam készülve rá, hogy a hírdetésben látható hölgy és a valóság nem teljesen fedi egymást (legalábbis időbeliségében nem). Vélelmezem, hogy a kép némileg korábbi időpontban készülhetett (néhány évvel és mínusz 10 kg-al), semmiképp nem napjainkban.
Nekem kissé igénytelennek első ránézésre.
Zuhanyzáskor nem voltam biztos benne, hogy a kapott törölközőbe nem törölközött-e esetleg más is előttem. Mindenesetre a kádkilépő cuppogott a víztől.
Volt egy kis natúr francia+dugás gumiban. Függetlenül attól, hogy nem is törekedett arra, hogy szexis legyen (szép, izgató fehérneműről, esetleg harisnyatartóról szó nem volt) sőt, némileg az igénytelenség látszatát keltette mivel nagy mellei vannak meg lehetett benne is látni a szépet...
20 percre mentem.
Távozáskor tűnt föl, hogy erős bakmacskahúgy szaga van a ruhámnak. Kiderült, hogy van egy házinyula a szobában (akinek vélhetően sikerült "lehugyoznia" a levetett gatyámat). Ja és nem volt Húsvét ami miatt magyarázható lett volna a nyúl jelenléte a baszobában....
Ismét egy korábban még nem tapasztalt élménnyel távozhattam a tetthelyről....
Van kettő Izabella is. Melyik vagy ugyan az? :)
Sziasztok ! Korináról tudnátok adni nekem infót ?
Sziasztok ! Ma jártam Edina 25-nél , és egy remek órában volt részem . Nagyon kedves helyes gyönyörű és szűk p*nci nagyon jó popó ! Csak ajánlani tudom !
Szia kedves! Nem tudom ki vagy te,hogy kritizálod az én munkám! A masszázsra gondolok konkrétan! Eddig mindenki megvolt vele elégedve,bárhol jártam....Még Frankfurt elit masszázsszalonjában is! Gondolom fél órát voltál,attól ne várj csodát... Ha ilyen nagy a szád,masszírozz meg te napi x embert,megnézném bírnâ e a kis kezed? Puszi Szandra
hali! Tudja valaki, hogy Hópihe (19) szokot-e még r*nd*lni?Ha igen, akkor mikor?
Ghostface hozzászólása megerősített abban, hogy vannak fórumtársak, akik igénylik a tapasztalati úton szerzett beszámolók megjelenítését.
A későbbiekben különösen tekintettel leszek az Alíz alias Ninettke által felvetett kérdésre is (első felindulásomat követően vettem észre, hogy nem egy általam nem ismert lány, hanem egy már látogatott küldte az üzenetet).
Célom a hozzászólásaimmal nem a jólértesültségem fitogtatása, hanem a tapasztalataim megosztása annak érdekében, hogy más ne essen ugyanabba a hibába mint én, ne kelljen fölösleges anyagiakat áldoznia értelmetlen célokra, stb.
Mindenképp szükséges leírnom legutóbbi Amira nevű hölgynél történt kalandomat, melyben nem rövid tapasztalatszerző körutam egyik legmeghatározóbb élményét éltem át.
Amira olyan szinten komolyan vette azt a kérésem, hogy a végén a szájába szeretnék elmenni, hogy az akciót követő, levezetéseként végzett méytorkos franciája csattanóját a torkára kapta. Ha vizuális típusúak vagytok, akkor javaslom rákeresni "cum in throat" kifejezésre v.melyik kereső oldalon és láthatjátok mit éltem át. Konkrétan, mikor érezte, hogy jön az anyag még mélyebbre kapta a farkam. Természetesen utána még nyalogatta róla a maradékot.
Mindenkitől elnézést kérek, és lehet, hogy ez csak az én perverzióm, de én alapvetően hasonló élményre és hozzáállásra vágyok, mikor szolgáltatást igénybevevőként arra anyagiakat áldozok.
Olyan lányhoz nem is megyek, aki csak azért mert jól néz ki és gumiban leszop elkér 10 rózsaszálat. Ha natúrban kéred a franciát már az extra, ha a szájába akarsz élvezni, akkor meg kimondottan felháborodik, hogy mit képzelsz róla, ő ilyet nem csinál.
Ghostface-nak üzenem, hogy negatív tapasztalataim egy részét már megírtam, de teljes egészében moderálva lett (egy mondat sem került fel róla). Lehet, hogy az is túl őszinte volt. Amennyiben a honlap üzemeltetője megteszi, hogy az általam korábban feltenni szándékozott anyagot visszaküldi a részemre, abban az esetben szívesen revidiálom és moderált formában újra megpróbálom közkinccsé tenni (hogy más kárából okuljatok, ne a sajátotokéból).
Sziasztok ! holnap győrbe utazom ! Ajánlanátok valakit ?
Sajnos nem. Szombaton voltam Db.-ben, de addigra eltűnt a hírdetésük!
Kankirály a példaképünk! Felnézünk rá!
Szerintem amit kr85 írt iza23-ról egy kicsit szubjektív. Én nem éreztem annyira kedvesnek őt és nem nyújtott akkora élményt a vele töltött idő sem.
nagyon vontatott az irásod kankirály..akár csak az akciöid lehetnek a leirtak alapján. nem csodálom hogy türrelmetlenek a lányok mert ez csak reszelés miröl te irsz..és az nagyon nem jo!