Sziasztok. Az állomás vagy főiskola körül van most megbízható, ajánlott lány?
Sziasztok. Az állomás vagy főiskola körül van most megbízható, ajánlott lány?
:) Nekem egyszerre jutott eszembe erről a tér-paranormális jelenségről az X-akták, meg a komplett Fringe sorozat! :)
Sziaszok!
Keszthely:
Nátália 27
Meláni 20
Hévíz:
Anika 26
Lilly 26
Valaki volt már náluk, tapasztalatok?
Jöhet priviben is.
Sziasztok Urak! Hétvégén is várom minden kedves vendégemet.
Azt hiszem a NF alap egy ápolt vendégnél, egy ápolt szolgáltatótól.
Eddig én még "megúsztam".
Azért hála Istennek nem Nigériában élünk...
Ne fesd az ördögöt a falra...
Ma jártam Beatrix 20-nál kis vékony ari csajszi,,kezdésnek kölcsönös francia gumi nélkül 69-es póz ,kb: 5 perc után már majd nem elszálltam.
Aztán jött az akció ,először meglovagolt rendesen majd kis idő múlva hátúról kezdtem tolni, azt a jó szűk sima puncit kicsit később hasra feküdt,
és úgy folytattuk tovább. Még egy póz a végre ,állva a falnak támaszkodott háttal nekem hm. mikor már éreztem hogy nincs sok hátra és nem bírom tovább,
hogy elszálljak az ágyra ült és a szájába élveztem.. majd gyors zuhi egy kis beszélgetés és öltözés két puszi. Köszi Beatrix felejthetetlen 1-óra volt :)
Uraim,Sopronban újra kincset találtam!
ROXY 21 - hogy ne legyen mással összetéveszthető! Csupa nagy betűvel!
Én10-ből 12 adok Neki!
Nagyon aranyos!Kedves!Élmény volt vele az együttlét!Már majdnem a szeretkezés kategóriáját közelítette!
Pedig én nem vagyok semmiképpen női ideálnak mondható!Ennek ellenére ,nagyon kedves volt velem.
Én tuti,hogy amíg Ő van,csak hozzá!
Nekem csak annyi lenne a kérésem!Vigyázzatok rá!
Köszönöm Roxy!
Ketrin 34 új fotói elég mókásra sikerültek. :) A háttérben a bútor vele együtt lett elmaszatolva a karcsúsítás során. Vagy csak ennyire rossz az asztalosa? :)
sziasztok.natirol valaki???
Hali társak!
Csinikével már 2-3x voltam. Nem is új csaj nagy országjáró.....
Jól csinálja a dolgát, nekem profi, csak a barátnőfiling hiányzik.
Előző heti a dolog de kell róla irni beszámolót mert megérdemli :)
Elizabeth (debreceniként ismert sokaknak mint régen Izácska, meg akik gyakran nézelődnek itt VL-en nekik is) végre Győrben volt - régóta ''kinéztem'' magamnak de messze volt igy kaptam az alkalmom
Debreceni fórumban már olvasgattam róla de pozitv vélemények voltak róla igy sejtettem hogy nem ér negativ meglepetés
Hely: belváros, könnyen megközelithető
Egyeztetés: első itteni napján már kértem időpontot, amit megbeszéltünk tartotta magát
Külső: élőben is szép meg plusz pont azért a dögös fogadtatásért, ráadásul amikor másnap megint mentem ügyelt arra hogy másban fogadjon...ebből látszik már
hogy figyel a részletekre.
Egész nő rendben van, nekem nagyon bejönnek az ilyen kaliberű lányok. Cicik szép formásak...elején már kinéztem magamnak őket :)
Tovább nem részletezem :)
Nagyon korrekt lány, meg társasága is...ilyen lányokból kellene még több remélem még találkozunk :)
Ma voltam Ildi-nél.
nagyon kedves,oda figyel,kezdeményező,lehet vele beszélni mindenről.
Ketrin szexpartnerről valaki vmit ,foto teloszám stb.
Elméletileg visszavonult de hallottam hogy mas néven dolgozott dolgozik..Debrecenben.
Köszönöm Zsolt...
Nem vagy egyedül! Valóban vonzó, inteligens hölgynek látszik! Semmi infó nincs róla. Kár, hogy a "kétes hírdetők" táborát népesíti. Liza, esetleg olvassa ezt a bejegyzést jó lenne, ha gondoskodna arról, hogy át kerüljön a képgaranciás hölgyek közzé! Tudom az sem 100%. De ettől függetlenül egy telefont megér!
Hát vannak hasonló ***moderálva*** amin az ott leírtak alapján nem igazán lehet vakvágányra futni. De ez ide nem jellemző!
jellemző. Nem igazazán ad(nak) infot semmirőlsemmiről. De néha jó olvasgatni hogy még mindig ugyanott tartunk mint mikor regisztráltam, gondolván én is hozzáteszek de nem nagyon volt mit pedig megfordultam itt ott.
Nem tudja valaki veletlenul, hogy mi lett az Eliza fele hazzal, pecs mellett aon a kis ***moderálva***?
Volt ott egy lany Tunderke neven. Szuper volt.
Ha barki tud valami elerhetoseget, kerem ossza meg.
Elore is koszi.
A runinosabbja ezt már tudja rég :D
Jó tanács,fogadd meg!:))
És ha jót akarsz, ne menj arra :)
Sziasztok vl privatban adna infot lorena35 meg edina 25 rol koszonom elore is