Micsoda taktikák kérem :-)
Micsoda taktikák kérem :-)
Hát te elmeroggyant vagy. Ki kéne tiltani téged innen. Minden óvszeres, hál' a jó égnek még van ilyen lány!
Azt a szót úgy írjuk, hogy "anorexiás"! :P:D
Negatív tapasztalat.
Kleo nevezetű hölgyeményt messziről kerüljétek,ha nem akartok egy nagyon rossz élménnyel "gazdagodni".Bár úgyis valami hasonló"kreatív" névre cseréli ...de mindegy is ...Nem mondok pontos címet hogy nehogy fellázadjon valaki csak annyi hogy a Szliven áruház környéke.
A csaj nem csúnya ...mondjuk négerbarnára szoláriumozott :) Bemegyek az ajtón se egy mosoly se valami kedvesség ha csak látszólagos.Azonnal be a szobába ...gondoltam kis lefürdés vagy valami mindkettőnknél...de semmi.. egy nedves törlő :D. Azonnal,hogy mit szeretnék gyors f*z*tés és ...le az "ágyra" (mert az egy vastag szivacs :D )
Kezdésnek gondoltam natúr francia ...persze fel*ras tétel ....be se veszi a szájába csak épp a végét ....mondom lehetne kicsit többet, erre rázza a fejét,
hogy "á dehogy ha barátnő fílinget akarsz akkor máshova menj" :D :D .monoton semmilyen hozzáállás...Annyira futószallagon nyomja szerintem hogy egy rohadt mosoly nem került az arcára meg se próbált kedves lenni ...mondom neki jó akkor fel a gumit-gondoltam essünk túl rajta nagyon gyorsan ha már azt a hibát elkövettem hogy az ajtóból nem fordultam vissza-persze annyira erotikátlan volt hogy azonnal bepunnyadtam...erre ő: ilyen még nem fordult elő vele pedig már vagy 1000 meg....ták.Szörnyű...a "nő" szörnyű...több részletet nem mondok de naggyon messziről kerüljétek ...csak pezkidobás volt.
Látom neked is van tapasztalatod, hogyan készül egy bejegyzés. Ki mondta, hogy meg kell őket fenyegetni, nem attól teljesítenek jól. A mi hozzáállásunkon több múlik, de ez csak az én görcsös véleményem és ugye nincs túl sok fantáziám.
maya 19 és Dia
A legjobb volt a környéken nagyon elhanyagolja magát a hozzá állás sem a régi....korához képest nagyon kiégett!
Aktusban nem volt részem de a hölgy franciája nagyon fincsi...de az összkép kiábránditó! Időn belűl siettet,egyszer voltam bőven elég volt!
Kedves Bárki!
Meglátogattam Nicol (21) nevű hölgyet, bár ne tettem volna! A tapasztalatom: elsőre aranyos, csinos és szép, kulturált környezet. Aztán jött a parancsra: vetkőzz, feküdj, még még feljebb, ne úgy .. stb. Se beszélgetés se simogatás, semmi lazítás. A puszi (akár testre) Tilos, csak simogatni lehet, de semmi Aztán folytattuk, hát az sem volt az igazi. Élet unt fej közben a falat nézte. Az egész nekem nem a szórakozásról a lazításról szólt, kellemetlenül éreztem magam, semmi jó nem volt az egészben, úgyhogy az aktus közben fogtam magam és eljöttem.
Ha nyolc ropit összehajtogatok és csónakot csinálok belőle és kidobom az ablakon, talán akkor is jobban szórakozok.
Senkinek sem ajánlom.
Mi a f.sznak nezegeted a vékony lanyokat, ha nem jonnek neked be? Amugy, ha tudsz olvasni, lathatod, hogy nem egyforma magasok. Nem is gondolkodsz. Eddig en sem irtam meg sztem, megnyugtatlak, en en vagyok, o meg o, te meg te. Eleg sok itt a skizofren.
Fahej, ne torodj bunkok irkalnak itt hulyesegeket.
A legjobb szolgaltato az Fahej itt Gyorben. Inteligens, nem unalmas, nem oranezegetos. Karcsu, modellalkat. Aki a kovereket szereti, ne fikazza.
Szakkepzett masszoz, mindig naprakesz fotoi vannak. Nekem o a favorit. Meg eleg sok mindenkinek...
Nyugodt szívvel csak is ajánlani tudom!
Kedves aranyos érti a dolgát!
Nem olyan régen egy fórumozó írta, hogy annyira bevállalós, hogy esőkabát nélkül is ki mer menni az esőbe (ha érted mire célzok). Aztán moderálták a posztját. Ki tudja, hogy csak lejáratás volt e vagy...
Mindenesetre a hölgy az adatlapján is feltünteti, hogy bevállalós és perverz is :)
hali.
hat igen érdekes ez amit a fahéjrol 23 rol irtak es csatlakozom is az előttem forumozokhoz.
de ha jol emlékszek régebben más néven szerepelt ő most mar megint mas néven? de fura.
szerintem alapjábanvéve talan nem is az a baj hogy valaki vékony vagy az hogy molettabb
inkább az a nagy baj ami már 2x megesettvelem hogy a képen szereplő hölgy /hölgyek mashogy néznek ki mint ahogy.
Nem -nem az a baj hogy valaki 2-3 kiloval több vagy kevesebb. ez belefér.
Az viszont már nem hogy valaki jóval -sokkal több illetve kevesebb mint ahogy hirdet
igen arrol nem is beszélek hogy sokkal fiatalabb mint ami ugye.
az sem zavaro ha valaki 18 es 21 ir.
*** moderálva ***
moonraker
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék tőlletek Szandika iránt 28 éves rövid haj!Nagyon tetszik a hölgy és pont az ideálom valakinek valami tapasztalata beszámolója ha van szivesen fogadnám.Lakás ,igényesség időt néz stb.Ez lenne nekem az első ilyen élményem és igazából kicsit tartok de nagyon tetszik a hölgy!Válaszotokat előre is köszönöm Zso
Tisztelt teszterek, és nem teszterek!
Viki fantázianevű, telt tüneményől tud valaki valami?
Előre is köszi!
majd kiirják hogy önreklám :) meglepne ha nem
amúgy Fahéj nekem a képei alapján iszonyat vékonynak tűnik..56 kilót irt de lehet vékonyabb
Kora (30) meg 40-et irt de ez tuti elgépelés
Újabb öngól. Sz*nalom.
Köszönjük boldog nevű frissen regisztált "barátunknak", hogy egy tavaly novemberi, általa igen jónak mondott élményt megosztott velünk, ami tele van érdekességgel.
Ha tavaly novemberben volt eme jó csajnál, miért csak most ossza meg velünk ezt "nagyon megéri az *rát" csajt?
Ki kérte, hogy írjon ennyire mindenre kiterjedő véleményt erről a "gésáról"?
Ha nem munka számára amit csinál (ergó élvezetből csinálja), akkor nem is kér érte p*nzt? Vagy mit értünk a "nagyon megéri" alatt?
A fél órára megyek, óra lett belőle szerintem nem nagy dolog, velem is megesett már több lánynál is.
"Társat" mondjuk nem feltétlenül itt keresnék, főleg ha a végén (vagy az elején) előre elkéri a p*nzt azért, hogy a "társam" legyen.
Nem ilyenkor szokták kiírni, hogy kérjük az ön....ám mellőzését? :D
Na tessék...két napig nem nézek rá a fórumra és mennyi mindenről lemaradtam. :D Már egyik Roxana hozzászólást sem tudtam elolvasni a moderálás miatt. :) Mondjuk elég sok negatív lájkot kapott ahogy nézem. :)
♡Sziasztok! Március 7-től várlak sok-sok finomsággal. :) ♡