Igazad van, más a nézőpontunk. Meg az is, hogy pont te kértél útra valót a "megb*ni szándékozott Hannáról, pedig szerinted nem kell vélemény semelyik lányról. De akkor miért nem repülsz rá vakon? Ha meg csak poén volt, na annak nincs értelme.
Igazad van, más a nézőpontunk. Meg az is, hogy pont te kértél útra valót a "megb*ni szándékozott Hannáról, pedig szerinted nem kell vélemény semelyik lányról. De akkor miért nem repülsz rá vakon? Ha meg csak poén volt, na annak nincs értelme.
Sziasztok!
Profi masszázs névvel hirdet egy höly berettyóújfaluban.
Esetleg ő megegyezik a régebben itt hirdető Ryta30-al aki Nektarin néven régen berettújfaluban is r*nd*lt? Sajnos telefonon nem tudtam elérni ha valaki tud infót szívesen fogadnám!
Boldog nőnapot! :)
Koszi Nandi! :-)
Minden Kedves Barátnőmnek eredményes napot, gáláns vendégeket és sok boldogságot kívánok!
Minden Kedves Barátnőmnek eredményes napot, gáláns vendégeket és sok boldogságot kívánok!
Boldog nőnapot kívánok a vidéki lányon hirdtő hölgyeknek!
Sziasztok! Kathrin 58-rol van valakinek naprakesz infoja?
Boldog nőnapot kívánok a hölgyeknek :)
Heloo. Ma 17:00-00:00 leszek ma .. Puszi . :*
Boldog Nőnapot Hölgyeim!
Tisztelt maktársak mai napra Kornélia 21 vagy Brigi25 között kellene választanom kérlek ajánlásotokkal segítsetek ,köszönöm!
Ennyi erővel egy kis csoki is burkolt fenyegetés? Semmi burkolt fenyegetés nincs abban, ha mindenek után megkérdezi az ember, hogy nem baj e, ha ír egy kis beszámolót. Pláne, ha már több alkalom után írja.
Egyik lány sem olyan,akiről írtam, hogy bármi rosszat kellene írni róla, tehát félni valójuk sincs. Amelyik pedig olyan, hogy érdemes másoknak is tudni a negatívumokról, arról igenis le kell írni a rossz tapasztalatot!
Tisztel VL szerkesztősége köszönöm hogy törölték a legelső hozzá szolásom melynek törlését kértem!
Köszönet korrekt27
Csak annyit mondanék van mit tanulnod nők jelzem nők terén!
Majd ha nem tekernek úgy ahogy akarnak majd megváltozok a véleményed! De van jobb ötletem! Keress egy nőt aki naturba a face illetve egyéb tulajdonságok miadt van veled!
Kedves xl a duma amit leirtál kicsit személyes célzásnak vélhetném! De nem teszem egyenlőre kicsit moderáld magad! De ha ilyennel foglalkoznék tuti h ilyen lányokkal tenném! 10-ből 11- pontosak!
De megkérlek ne állits olyan dolgot mely jogilag is felelősségre vonható!
Eszednek gondját viseld!
Kedves zs1987 és xl ! Nagyon félre értitek a dolgokat!
1-nem vagyok senki f*ttatója!
2- kicsit több eszem van mint neked észlény barátom!Nekem nem kell lovetta h meg kapjak egy nőt! A lányok akiket ajánlottam pusztán kép alapján szimpatikusak!
Ha magán életben látnám őket tuti rájuk hajtanék! Nagy sikerrel tudod itt van Duma a csajozásjoz és nem utolsó sorban Face is! De sajnos lehet h túl kevés külső jó képességgel lettél megáldva!
Na a lényeg sok a szöveg kevés a tudástát amivel rendelkezel! De nem vagyok ellenzője egy személyes beszélgetésnek sem ! Ne értelmezzétek ennyire félre a dolgokat! Sajnos lelki sérült emberek vannak lesznek akik ilyen véleményre igy reagálnak! Jótcakát!
:D