ja rossz helyre írtam :D
ja rossz helyre írtam :D
Sziasztok!
Dóri 40-ről valakainek nincs némi infója? jöhet privátba is :) csak hát elég fura hogy 40-es az illető hölgy és ennyire fullos a képeken, nekem így elsőre felkeltette a fantáziámat....
Köszi előre is a válaszokat!
Minben kedves holgyeknek csajoknak kellemes húsvéti ünnepeket
DRÁGA KANDÚRKÁIM!
HÚSVÉT VASÁRNAP DÉLUTÁNIG GYŐRBEN VÁROM A "LOCSOLKODNI" VÁGYÓKAT! ;)
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
SOK PUSZI :-*
LORENA
(GYŐR, MARCALVÁROS 1.)
Aha, ő ugyanaz, aki korábban is volt, de visszatért. Pár nappal ezelőtt megjelent kb. egy óra erejéig a chaten, ezért nem lep meg, hogy újra aktív. Eddig még egyszer sem voltam nála.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok,mindenkinek! :)
Minden Kedves Hölgynek és fórumozó társaimnak Kellemes Húsvétot kívánok!
Sziasztok! Valaki tud nekem ajánlani egy igazán mindent bevállalós hölgyet?
Én kis kertész legény vagyok, szűzp*nákat locsolgatok mivel ez itt igen ritka, locsolgatok össze-vissza. :)
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok a hölgyeknek!
Köszi!
Nem igaz hogy ezekkel a kamus bejelentkezőkkel nem lehet semmit csinálni!
Kedves Urak! Az Ünnep alatt nem leszek elérhetö,de jövöhét Keddtöl ismét szeretettel várok minden masszázs kedvelö úriembert! Puszi mindenkinek!
Kellemes húsvéti ünneepeket, a csajoknak sok locsolkodó vendéget, a makktársaimnak pedig sok tojásfestő hölgyet kívánok :D
Kellemes nyuszit mindenkinek! :)
Az egyik képe alapján ő volt régen a fényesben a New York poszteres szobában. Felejtős, bár most ki tudja....a vicc is azt mondja ha terhessel vagy és szerencséd van még le is cumiznak:-)
Kellemes Nyuszit mindenkinek! :)
Sziasztok!
Húsvét után utazom győrbe, tudna ajánlani valaki korrekt, jó szolgáltatót? Mélytorok előnyt jelent, de nem feltétel! :)
Jöhet privátban is. Köszi!
Vlaki biztosan - különben nem lenne terhes
Volt hirdetés arccal! Biztos a dícséret hatására szabadságolta magát:)
Sziasztok! Kimberlyről valaki?