Izácskáról van valami hír?Esetleg új néven?Meglátogatnám...
Izácskáról van valami hír?Esetleg új néven?Meglátogatnám...
Szia. Nina szerintem simán kihagyható. Inkább látogasd meg Biankát ha a városban van. Ugyanott rendelnek és ha jól tudom Enikő is. Enikőröl privátban kérdeztem, ajánlották de amikor ráérnék soha nem találom a hirdetését.
Új lányokról valaki infó? Liza (19) érdeklődtem üzenetben a 3-mas felállásról és hogy ki a barátnője de választ nem kaptam. A lányok egyáltalán nem olvassák az üzeneteiket? Azért napi 5 percet rászánhatnának. Utána hívtam is párszor de nem vette fel. Hagyjuk is.
Illetve valaki nem tud valamit Hanna (20)-ról? Pár hónapja volt itt. Egy fiatal,helyes, szőke csajszi. Deák Téren rendelt, sokszor voltam nála. Nagyon bejött. Száma nem kapcsolható.
Üdv
Jaja, ő az, csak új berendezéssel. Szomszéd oldalon is a kedveltek között volt, ahol egyszer újra csak megjelent a listámon. Szerintem sokak örömére tért vissza.
Szia!
A barátnője Szimoneta21. Tegnap beszéltem ezzel a Szimonetával. Nincs helyük csak nálad vagy panzióban tudtok találkozni. Alig tutunk beszélni mert vagy 4-5 gyerek üvöltözött a háttérben. Szerintem nagyon kerülendő.
Sajnos alig van itt már olyan lány akihez érdemes menni. Akik korábban itt voltak elmentek inkább a Dunántúlra. Debrecen nagyon szar hely lett. Rengeteg a kamus, lehúzós lány.
Ha tudtok ajánlani valakit én is szívesen veszem.
Betti hová tünt?Nem találom a hirdetését?Valaki tud róla?
Sziasztok! Itt szokott hirdetni egy Nina nevű hölgy. Róla mi a véleményetek?
Az igazán jo es kellemes hölgyekröl nem szoktak irni, nem is kell ! Nekik a társaságukat kell élvezni!
Az ilyen jellegü kritiának mindig van alapja kedves Jill. ezen gondolkozz el
A ti szegyenetek hogy nem vallaltam natur franciat!Ezen el lehetne gondolkodni!Kösz,de nem veszek mindent a szamba!
ezen mit kell moderálni?
Az itt leírt korábbi és más egyéb infók alapján a következő:
Kármen21 korábban más néven futott ( Szamira ) nem volt igazán jó vélemény róla hacsak az nem hogy az egyetlen nonstop-ban dolgozó lány
Kinga22 lehúzós csaj a belvárosban
Reni21 és Pami20 -ról nem tudok igazi értékelhető infót
Engem viszont a Linda nevű hírdető csaj érdekelne? Infó jöhet róla privátban is
De ők meg se jelennek
!
A héten voltam Emíliánál, de már nem ez volt az első alkalom, ezért írok róla. Röviden összefoglalva ő továbbra is egy tetőtől talpig bombanő, aki után sok fiú legfeljebb csak csorgathatja a nyálát a mindennapi életben. Emellett még nagyon kedves és korrekt is, de csak azokkal, akik szintén úgy viselkednek vele és nőként kezelik, finoman bánnak vele (a bunkókat utálja és akik csak szórakoznak vele, de szerintem ezzel minden lány így van).
A hely kialakításából adódóan ahol dolgozik, senki ne várja, hogy szexi fehérneműben fogadja a vendéget, mert ahhoz, hogy be tudja engedni a lakásába, előbb ki kell mennie a folyosóra, ami már a szabadban van. Ez viszont épeszű kereteken belül csak visszafogott utcai öltözékben kivitelezhető. Testre feszülős kék farmernadrág, vastag fekete pulóver és normál papucs volt rajta, mikor beengedett. Meg is jegyeztem neki, hogy ilyen öltözékben még nem is láttam, de így is bombajól néz ki. Még izgalmasabb volt végignézni, ahogyan levetkőzik. Egy igazi, tűzrőlpattant természetes szépség.
Egyébként megdöbbentett azzal, hogy nincs megelégedve az alakjával, mikor szerintem sok lány még a lelkét is eladná az ÖRDÖGNEK, ha cserébe úgy nézhetne ki, mint ő. Még az itt hirdetők között is bőven van ilyen, hát még a "civil" lányok között. Pontosan ugyanúgy néz ki, mint a képein, ráadásul az utolsó hármat leszámítva ezek csak néhány napja készülhettek. Tavaly áprilisban egy akkor 27 éves Jázmin néven hirdetőtől is ilyeneket hallottam, aki arcra és testalkatra kb. azonos színtű, mint Emília, aztán panaszkodott nekem, hogy itt nem tetszik, ott nem tetszik a saját teste, én pedig csak győzködtem, őt is, most pedig Emíliát, hogy úgy tökéletesek ahogyan vannak.
laura22 valóban jó?
Egy kicsit már megint sok a kamus!
Valaki osztja meg már velünk, milyen Barbi 23. Köszi
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Olvasva a hozzászólásokat el- el gondolkodok hogy meglátogassak egy két hölgyet, de valahogy mindig a
kipróbált úton matadok az nem okozhat csalódást. Számomra ezt Laura22 és Roxy jelenti. Mind2 ajánlott..
Igen. A száma is ugyanaz, és a képek alapján bár a cici új :) de egyébként a régi Kamilla. Én örülök neki, voltám nála jópárszor.
Húsvét napján az jutott eszembe, elmegyek hozzád, és hátulról teszem be. Csak,hogy ne mondhass rólam rosszat, hátulról betéve kétcentivel hosszabb. Hölgyeim szabad-e locsolni? :)))) Vicces verset félretéve Áldott,Békés Húsvéti Ünnepeket Kívánok! :)
ja rossz helyre írtam :D