Az nem szoftver, hanem hardver.
Az nem szoftver, hanem hardver.
Sziasztok! Lizi érdekelne.. Volt már nála valaki?
:) Hát velem akkor ráb*szik, mert elég jól birom.. Ahhoz, hogy kivégezzen olyannak kéne lennie mint pl Bianka plusz kedvesség, technika, gesztusok stb. Azért azt nem gondolom, hogy ezt mind tudja teljesíteni. - Szóval ha oda jutok nálam megfog dolgozni a r*zsákért. ...r*lytosra b..om mint Rocco Cassandrát....:D
Ird be a keresőbe, hogy IZACSKA és találsz róla jó sok infót...ez ugyanis a ***moderálva*** neve.
Kedves Brembo2! Igen, igazad van. Gyorsan rohantam internetes kávézóba, hogy írjak magamról pár sort. És tudod miért? Hogy utána az legyen a téma, hogy a Gabi magáról írt. ..ja nem is, a m*n*dzsere írta. .vagy a barátnője. Vicc kategória! Aki kíváncsi egy lányra, az írja be a nevét a fórumban a keresőbe, aztán talál amit talál.
Hallo Kedves makktársak!
Kellemes hármashoz várok bevállalos jelentkezöket!
Hanem rá adki nem emlékszik arra kinél volt és kinél nem? :)
Egy kezdő "látogató" számára kit tudnátok ajánlani a Kaposváron megforduló hölgyek közül?
főleg *r-szolgáltatás-hozzáállás arányában
Előre is köszi a választ
boldog anyáknapját az érintetteknek :D
:) Neharagudj,de nagyon kamu szaga van a hozzászólásodnak! Nem mellesleg,ahogy olvasom,elsem bírom képzelni,hogy férfi írta... 8 percel a regisztráció után...csak itt,csak most,csak nekünk....:) Köszönjük Gabi! :)
OK. Köszi a választ, Alexa33 is érdekelne....
Tisztelt Látogatók!
Kérjük a marakodást szíveskedjenek abba hagyni, vagy a dühöngőben folytassák!
Vanessza 21-nél többször voltam.A képek valódiak, tényleg egy ritka szépség ahogy fogalmaztál álomnő.Szerintem fiatalabb mint 21 a kiszolgálás, környezet maximális.Egyedül a parkolás kicsit macerás mert belváros.
Hali. Egy negativ élményel gazdagottam....a vizto...utca kélybarlang .Aliz18 kapcsolatba, képek jolvannak meg csinálva az biszti...a valóság mást mutat sokal akora sőr-hasa van huuu, a melei ok és kb enyi...szegényes frania , semi oda adás.....de a pénz az kel....NAGYON NEM AJÁLOM....Azok akik tényleg válalják amit igérnek és jol Csilla, Eszter, Lili18 mondjuk Ő telteb de nagyon jo ugy őszbe és olyan fraciat ad...huhu..,Bogi. Érdekelne egy két nagy mellü csajrol vélemény ha van ...pl Hanna , Kitty, Alexa, .....
Sziasztok! Az apróban hirdető Szofival voltam pár napja és kellemesen csalódtam. Közvetlen, kedves lány, az alkatához képest nagy mellei vannak. Nem siettet és csinálja, amit kell ;) Részemről ajánlott.
Tisztelt misterX és Gróf Kurátor!
Kérjük ezt a beszélgetést ne itt folytassák!
Köszönettel, VL Szerkesztőség
Bocsánat, összekevertem ninettkével óóóóóóóóóó
Üdv Makktársak!
Kipróbáltam egy pár hölgyet az idén, megosztanám tapasztalataimat:
- Noémi 35: a képek fedik a valóságot, bár szerintem már több 35-nél (fejre), de amúgy rendben van. Szeretem a husibb lányokat és ő azon belül a feszesebb fajta, jó markolászni, nem az a szétfolyós fajta :)
A hölgy nagyon kedves, nem óranézegetős, bírja a strapát, kicsit azonban túljátszotta, az franc1a nem az erőssége, de mindent egybevéve szerintem még meglátogatom. Deák téren rendel, fürdő nagyon renben, lakás átlagos.
Technika: franc1a 10/5, együttlét 10/8
- Jill: nálam a glamour MILF kategória megtestesítője: Kedves, inteligens, nőies, szép magassarkú cipő, alapból combfix, szexi fehérnemű, látványos ékszer, smink, egyszóval igényes nő! Én ezt várnám mindegyiktől, de sokszor úgy kell könyörögni egy combfixért is. á*ai kicsit magasabbak, de a technikája sajnos átlagos: 10/6.
- Mira 39: annyira magasztaltátok itt a fórumon, hogy ki kellett próbálnom. Hát nem egyszerű (majdhogynem lehetetlen) bejutni hozzá. Képei nagyon meggyőzőek, kicsit túlzottan is, mert élőben nagyon lesokkolt az arca: sokkal többnek néz ki, mint 39! Fejre inkább 49, de a teste az nagyon rendben van. Ő is megkéri a rózsákat, de felejthetetlen élményt nem kaptam, csak sok-sok várakozást. Félreértés ne essék - végtelenül kedves és aranyos, a technikája is jó és talán még meglátogatom - de kicsit túl magasra raktam a lécet vele kapcsolatban a beszámolók alapján és valószínűleg ezért csalódtam. Lakás és fürdő elsőosztályú(!): 10/9, a hölgy: 10/8, technikája: 10/7
- Yvonne: egyik favoritom, kedves, aranyos, kerekedik ahol kell, odateszi magát, nem nézegeti az órát, lakás és fürdő nagyon rendben (törülközők katonás rendben, egyformára hajtogatva, egyforma színben), a hölgy a képeknek megfelel - nekem nagyon tetszik élőben (is), együttlét: 10/8
*** moderálva ***
Bocsi én nyomtam rád a telefont mert nem fogtad fel ,hogy ebélelek.Normálisan mondtam ne túlozzál.Szép estét.:)
Szia Hazudozó! :)
Biztos voltál a Micusnál? Most jól emlékszel? 100%? Ezt nem csak álmodtad vagy kitaláltad mint amibe belebuktál?
Már korábban is kértem hogy támaszd már alá valami ténnyel a kitalációidat miszerint én vagyok Erzsike, Gulya, juci, Ferenc pápa mert az üres rágalmazásod már unalmas.