A 4-el ezelöttihez még:nem is azért kellett kimosni, mert összekentük...
A 4-el ezelöttihez még:nem is azért kellett kimosni, mert összekentük...
--->szappan, tusfürdő, víz.. Ezen felül nem lennél rossz csaj még röviddel szülés után sem! Csók a megmosott puncidra!
Kedves Rubina, ha te küldted moderálásra:talán nem ártana beszerezni egy pár dolgot. Vagy ha van akkor használni...
Ezt nyugodtan bíráljátok el.. Rubina nevű hölgy aki a rosszaságok között hirdet, és Dombóvár van megjelenítve, nem teljesen fedi a valóságot.. Dombóvártól x km re levő foggalmam sincs milyen faluban rendel. Miután kiszállítottam a kocsiból másnap mosnom kellett a párnát, meg a takarót is. Nem a parfümje miatt.
A rendszerhez szólt a kérdés! Ilyen országban élünk.. Szégyen. Aki kimondja leírja az igazságot azt "moderálják"
Azért mert valaki leírja a frankót, azért miért kell moderálni?
Bővérű társak! Trixyről, Dórikáról (Dalma) tudtok infót adni? Esetleg ajánlani a kedvességüket.
Szevasztok!
Ella (19)-nél volt már valaki? Tapasztalat?
Sziasztok.Tud valaki Debrecenbe olyan 40 év alatti hölgyet,aki nem borotvált? köszi.
Nála már voltam mikor még Rami néven hírdetett az árok streeten, tényleg jó kis csaj csak az az egy dolog nem tetszett ahogy a vegyvédelmi ruhával bánt.. lehet megnézhetne pár erről szóló dokumentumfilmet vagy elolvashatná a kis cetlit a dobozban hogy hogy is kell helyesen felhúzni mert nem jött össze neki. erről már más kolléga is panaszkodott.
Üdv Gina23 látogasd meg szerintem ö jó választás
Sziasztok! Lolen-röl irnék pár szót: Senkinek nem ajánlom! Nagyon béna! Hisztis, és nem csinál semmit,csak fekszik mint egy darab fa! a kedvessége a béka segge alatt van! És még drága is! KERÜLJÉTEK!
Trixy-ről szeretnék információt kapni! Előre is köszike:)
Hali!
Nem tud valaki ajánlani igazán vékony lányt aki fiatal és megbízható?
Norcit akartam de mire fel akartam keresni eltűnt... :(
Megjátssza. ;)
A hölgyről kafa kis filmeket is találsz a neten, ugyanilyen név alatt. :-)
Debi nincs messze....
Ha egy két oldalt vissza olvasol akkor megkapod rá a választ ! Én a Rami 20 mondanám, fiatal, szép, csinos lány, nincs lehúzás nálla! Az meg , hogy mennyire bevállalós kérdezd meg tőle telefonon, amit vállal azt teljesíteni is fogja! Voltam már nálla ugy ,hogy saját tapasztalat! Ha normális a vendég akkor ő is ugy áll a vendéghez!
Hali. Gyors info kene a Maja 20 nevu hirdetotorol. Kepek alapjan eleg jol nez ki. Vagy ha nem akkor tudtok ajanlani valakit aki kis fiatal megbizhato csinos es bevallalos? Koszi
Vivienn 31-ről valaki?
És mi lesz a "megjátsza" szóval? :)