Az Érzéki masszázs néven hirdető hölgy második képe amin az a formás feneke van, hát azért az nem gyenge.......kifejezetten tetszik :)
Az Érzéki masszázs néven hirdető hölgy második képe amin az a formás feneke van, hát azért az nem gyenge.......kifejezetten tetszik :)
hello! Odett Kitty21el,es Rebeka18al (b@dgirlsrol) rendel eggyutt,eleg gyanus szervezet,telefonban rohoges,komolytalansag,es a vegen meg rad csapjak a telot :)
Jó a csaj,jó a műsora is csak úgy egy tizessel idősebb mint ami a hirdetésben szerepel!
Üdv.
Valaki tudna nekem egy olyan hölgyet ajánlani aki nem csak ígéri de be is vállalja az anált?
Privátban is jöhet!
Köszi
Szűkítsük a kört! :D Liza rajongók kérdeztetnek? Nekik biztos ismerős lehet.
Biztos lesz még, csak lehet pihen most egy kicsit :) addig is nézzél más lányt ( lehet jobban jársz ;)... )
A Soproni fórumon keress rá !
A keresőbe ird be, hogy Mia 22 régen ezen a néven tolta! De ha jól emlékszem Rami 22 néven is ő volt! De a Gina 23 volt nem rég azon a néven is talász infot róla! De megbízható jó szolgáltató ez az én véleményem.
Sziasztok. Valami infot ha tudnátok adni Dóri 40 vagy Tünde 40 hölgyekröl? Nem találtam semmi bejegyzést róluk. Jöhet privátba is. Elöre is köszi.
EGY KIS CERKA-MÓKA VELEM? :P
ÉDES BABAPUNCIVAL ÉS EREDETI CICIKKEL VÁRLAK ISMÉT GYŐRBEN PÉNTEK KORA ESTI ÓRÁKIG! ;)
/Utána sajnos egy ideig nem leszek Győrben!/
Puszi
LORENA (ORCHIDEA) :*
Eszteren kívül tudnátok valakit ajánlani a 25-30-as korcsoportból ahol mindig meggyőző a műsor?
Melyik Lili, a 20 éves? Kissé mufurc a csaj elsőre, de nagyon megéri felmenni hozzá ha megtalálod vele a közös hangot. Másodjára már elég kedves volt velem , kérdezte is miért nem járok sűrűbben? :D A bomba fiatal csajok valahogy mindig búval baszottak, lehet ez a meló teszi, de azért ilyen órabérrel én vigyorognék non-stop még ha fake vigyor is!
Üdvözletem Makktársak
Gina24-ről szeretnék érdeklődni
Mosonmagyarovari Lettiröl valakinek van infoja
Szép termés
Jó a téma! :D
Elég fiatal vagyok és szexuálisan tapasztalatlan.Ennek függvényében milyen korú nőhöz kellene mennem vagy konkrétan kihez.(Válaszokat előre is köszönöm)
Sziasztok!
Volt már valaki Sissy-nél? Nagyon tetszik és érdekelne esetleg valaki véleménye, aki járt már nála.
Sziasztok! Debrecenben Május 10,11,12,13 elérhető lesz a puncim. :D