Szimi 22 csajszi kiemelkedően jó minden téren, ajánlom mindenkinek. A csaj kedves, lakás tiszta, és iszonyú jó a feneke.. Többször is voltam nála és még megyek is
Szimi 22 csajszi kiemelkedően jó minden téren, ajánlom mindenkinek. A csaj kedves, lakás tiszta, és iszonyú jó a feneke.. Többször is voltam nála és még megyek is
Szia, Szandi nevű lányt itt nem látok, Liliről meg a fórum keresőjét használva találsz beszámolót.
Nem szoktam írni ide mert úgy gondolom magán ügy, de ezt most nem tudom szó nélkül hagyni.Sokáig gondolkodtam rajta hogy megosszam de nem tudom magamba tartani .
Debreceni Nicol49 milf kategoria olyan élmény volt amit egy hamar nem felejtek részleteket meg tartom magamnak.
Ma sikerült eljutnom először Alicéhez, amióta visszatért közénk. Fantasztikusan jó volt.
Üdv. Hédikéről tud valaki valamit? Már fél éve nemláttam itt.
Cleó első képe sem gyenge! Kérdés, hogy mennyre valós és még mit vállal!
Igen!
Érdemtelenül használja az új hirdető Barby sikereit a „246 látogató kedvence" Csúnya dolog más tollával dicsekedni. Barby mért is adja oda másnak regijét? Úgyis kitudódik, sánta kutya ás a hazug ember története. Egyébként Alexis25 fotói alapján ott domború ahol kell, vonzó nőt sejtett, érdemelje ki saját maga X számú kedvencét, és ne más tollával ékeskedjen.
Tegnap voltam Evelinnél,értelmes,kedves,élet vidám Hölgy!Minden rendben Nála!És a szakadó eső ellenére még a lakás elé is állhattam meg ne ázzak)))
Megint egy újabb próbálkozás Barby regjével Alexis néven:)
Szevasztok!
Voltam Nicolnál és csak annyit megéri az *rát nagyon pöpec csaj, rendesen egyben van fiatal mindene feszes ,
a cicik meg isteniek.
A porcelán boltban már "rendet" csináltál! :D
üdv
régebben mind a 2 hölgyet meglátogattam. külön külön . :) hát... mit is mondhatnék róluk.. a fejüket ne nézd : ))
egyébként Amira egy sex állat.. jól tolja nem finnyás.
hely gyenge közepes urán panel alsó szakasz volt akkor.
összegezve nem volt túl nagy élmény nekem, de ez ne befolyásoljon. :-))
Az elég nagy intelligenciát feltételez, hogy ennek a decsi "csaj"-nak a mellére horogkereszt van tetoválva, a kézfejére meg a békegalamb! :D Biztos értelmes, iskolázott leányzó! :D
Sziasztok
Kitti 20 ról tudna nekem mondani valaki infót?
Köszönöm
múltkor én is megcsörgettem. Akkor még a hírdetésben azt írta hogy nincs időhöz kötve se az s.o.s francia, és ha jól emlékszem az együttlét sem. Viszont azt mondta hogy ha tovább tart akkor rá kell fizetni. Nekem nem volt szimpi, így nem is léptem tovább ebben az ügyben. :)
Hali Makktársak!
Sok pozitív hozzászólás alapján meglátogattam Carmen 28 szolgáltatót. Belváros, egyeztetés könnyű, fel is vette elsőre, fél óra mulva mehettem. Fél 8 rózsa, egy teljes 12 v 14 (sajna nem emléxem már rá). Én félre mentem. Csók plusz 2 rózsa, NFVSZ szintén plusz 2. A rózsaszálakat előre kéri, én adtam 10 szép szálat, mondom ami belefér. Helyes lány, hozzáállása korrekt, a képeken ő van, mondjuk sztem alacsonyabb mint 172, de ez egy dolog. Kor valósnak tűnik. Csók kicsit erőltetett, és ami kicsit negativ volt, hogy dohányzik (persze gondolom a legtöbb szolgáltató), viszont ez kicsit érződött is. Ugyanakkor francia nyelvet igen jól beszéli, bőre kellemes, lent is rendben van, igaz panaszkodott, hogy egy korábbi vendég szakálla kicsit kikezdte, így érzékeny, nem is engedett sokat foglalkozni vele. De gondolom tényleg így van így esetinek veszem. Mondjuk nem voltam tul jó formában, aktus után kellett még dolgoznia kicsit, de becsülettel tette, és végül kézimunka ügyességéről is tanubizonyságot tett.
Összességében ajánlott kategória, mondjuk legyen 8/10.
A jövő héten pár napig Debrecenben lesz dolgom. A chaten már egy ideje felfigyeltem Dettikére és kíváncsiskodnék, hogy kinek milyen tapasztalatai voltak vele, mert szívesen elmennék hozzá. Volt nála valaki mostanában?
Valaki tudna ajánlani egy Niregyházán tuti csajt aki profin csináljaes megbizható??
Helló!
Az aprós Szilvikével van valakinek tapasztalata? Unlike nyomása előtt tisztáznám , hogy mikor a múltkor hivtam és kérdeztem a háttérból egy idősebb női és férfi hang irányitgatta. Lehet csak én parázom túl ezért érdeklődöm.
Az Érzéki masszázs néven hirdető hölgy második képe amin az a formás feneke van, hát azért az nem gyenge.......kifejezetten tetszik :)