Megkockaztatom hogy nem o van a kepeken.
Barna bőr. Nagy tetkók. Sötetbarna haj. Sportosan vekony de formas alkat.
Nem rossz csaj, és a hozzaallada is okes, de ideje lenne "frissíteni" a kepeit...
Megkockaztatom hogy nem o van a kepeken.
Barna bőr. Nagy tetkók. Sötetbarna haj. Sportosan vekony de formas alkat.
Nem rossz csaj, és a hozzaallada is okes, de ideje lenne "frissíteni" a kepeit...
Miben tér el a képei a valóságtól? Felszedett pár kilót esetleg, vagy mi külömbség?
Es akiröl ilyet irok az igaz is , hidd el nagyon jol ismerem a "szakmát"!
Gina 24
A kepek nem fedik a valosagot vagy nagyon regiek :$
Lakás közepes, célnak megfelel. Parkolas könnyű.
Testalkat tesztetős. Barna bőr. Szép cicik, formás fenék.
Rózsa elég salátás.
Franciaja nagyon izlett, lelkes es odado.
A sok és nagy tetovalas volt az egyetlen negatívum.
Osszesegeben ajánlott.
Őt nem ismerem..
Köszi!
Kalandor, ezt most benézted...
Nem Szandra vagyok, ezt biztosan álíthatom. Ha az Adminok ki tudják szűrni az önreklámot, ezt miért nem szűrték ki? Mert nem Szandra vagyok, jelenleg itt ülök Németországban a számítógépem előtt.
Igen, pont most tűnik fel valaki, aki dícséri, mert most kapott olyan oltást, ami nem jogos. És nem hagyhattam...
Flegma és rideg? Na látszik hogy Te nem voltál nála.. Egyébként meg Szidiről írtad ezt.. Legalább ne keveredj bele a dolgokba, ha már lejárató kampányt indítasz valaki ellen.. :D
Tudod mit? Van egy régi telefonom, egy régi számmal, amit nem használok, de itteni, német. Megadjam a számot? A kedvedért bekapcsolnám szívesen. Felhívhatsz, és bizonyíthatom a valós személyiségemet! De csak azzal a feltétellel, hogy utána itt beismered, hogy beszéltünk. Nem pedig bekamuzod, hogy nem jó a szám, nem is én voltam, stb... Sajnos itt a fórumban nem lehet képet beszúrni, mert azzal azonnal tudnám bizonyítnai az igazamat, mármint hogy itt vagyok kint...
Helló Mindenkinek!
A képei a valósak,kedves lány arcra sem csunya, szerintem megérős....
Összességében nem rossz. Cicik nagyobbak, mint gondoltam, igaz, egy kicsit megereszkedettek is, de ez nem befolyásolja az összképet. Nagyon kedves és közvetlen, beszédes, mosolygós, nevetgélős. Francia nagyon rendben van, és a szex is jó. Meleg punci, nem túl szűk, nem tág, alacsony csajtól tökéletes. Nagyon szerette hátulról. Én is. :) Stílusa egy kicsit furcsa, erre érdemes felkészülni.
Már megint itt tartunk?
Ha ez a fejlődés, maradok vidéken! :)
Téged mindig megtalál Valaki?
Andika(23): "...Félórás és órás időben francia, kölcsönösen, aktus (óvszerrel s nélkül) illetve popsi mérettől függően..."
Bakker!
Nekem valahol még megvan lementve a gépemen a csaj fotója :)
Éreztem hogy nem stimmel valami, de nem akartam írni ,hogy rossz érzésem van a sok profi képekkel kapcsolatban! :(
Ok értem . A hölgy neve ?
minden erotikára vágyó férfi partnert várok egy izgalmas intenziv hatásu Lingam élvezetre
Azt hiszem ez a vélemény is engem igazol! Sőt én legalább a neveden szólítottalak.
Köszönöm a véleményt! De akkor mondhatnám, hogy vica-versa
hát a jelek szerint, ha kérdezik hogy milyen vagy stb. akkor pm.
Köszönöm.:)
Te mindig csak érdeklődsz.. Valami infód neked is lenne már végre?