Aszt hiszem ebben egyet értünk. Maradunk a jol bevált hölgyeknél.
Aszt hiszem ebben egyet értünk. Maradunk a jol bevált hölgyeknél.
Hali! engem is érdekelne :)
Nagyon jo! :) de szex nincs csak masszázs.........de az húú:)
Hévíz nagyon jó, és gazdag hely, ezért sok jött-ment megfordul itt szerencsét próbálni. Sajnos a hozzáállás már nem olyan,mint az itteni színvonal, ezért hamar kiesnek a keresletből. Én is inkább maradok a régi, jó, és változatlan minőséget nyújtó hölgyeknél! Aki ismeri a felhozatalt, tudja kikre gondolok! És ez érvényes Keszthelyre is!
Lora: Fél órára mentem, alapban benne van a natúr francia. Lakás: célnak megfelel, de szerintem a leányzó szebb környezetet is megérdemelne. Külső megjelenése tökéletes: kisebb, de formás cickók, szoborszerűen szép és ráadásul kemény fenék, kifejezetten szép arc. Közvetlen, kedves, vendégközpontú hozzállás. Közben azt érezteti a vendéggel, hogy Ő is élvezi az együttlétet. Lehet, hogy így van, lehet hogy nem, mindenesetre tökéletes hangulatot teremtett. És, hogy ne csak egy gej ömlengés legyen: Törölköző helyett smirglit is adhatott volna, az is ugyan olyan pihe-puha lett volna. :)
Zoé: fiatal, nem magyar leányzó, szintén baromi jó fenékkel, feszes mellekkel, és szerintem szép arccal. Lakás: célnak ez is megfelel, de azért elég lepukkant. Zoénál meg kell említeni, hogy az átlagosnál jobban szereti a virágokat, és ezt olyan lehúzós formában adja elő. Amit megbeszéltek, az nem is úgy, nem annyiért...
Részemről ez rendben van, mert én annak a tudatában megyek randizni, hogy nem a jó szövegem miatt fogunk ágyba bújni, szóval ezt a randi részeként kezelem, de azt is megértem, ha valaki emiatt a kerüléendő kategóriába sorolja. Én úgy vagyok vele, ha ezen felbaszom magam, akkor csak magammal cseszek ki, mert egy pozitív élmény helyett negatívval távoznék. Ennél sokkal fontosabbnak tartom, hogy a végén úgy érezzem, hogy na ez tök jó volt, és nála ezt éreztem.
Tiffaniról van valakinek tapasztalata? *** moderálva *** hirdet.
Olvasd el az apróban közétett hirdetését is és választ kapsz a kérdésedre!
Sziasztok!
Fiatal vékony lányt kit tudnátok ajánlani aki a hátsó kapun is be engedi a vendéget???
Aki tudja,hogy hány rózsaszálat kérnek a lányok átlagbanaz írja már meg privátban!?
Előre is köszönöm!
Üdv !
Valaki segíthetne Nekem Melcsi (38) masszázs ügyben, csak szigorúan masszázs vagy egyéb nyalánkságokra is kapható a Hölgy ?
köszönettel.
Nyíregyházi nagy cicis, telt Lya31-nek tudja valaki a számát. Köszi
Lilut vagy Kamillát ajánlanám első "nekifutásra". Természetesen vannak pécsen még jó szolgáltatók.
Friss hús után kell néznünk XD ajánlásokat várom én is. pozitiv negativ részröl is..
Mentem volna hozzá napokban és nincs már. ezt nem értem miért van akkor fent sok olyan leányzónak a képe akik már nem elérhetöek. ? Nem ez az elsö ilyen .....
Shila 30 Zoé 32 NEM AJÁLOM SENKINEK KAMU KÉPEK 0teljesítmény
De a hirdetése fenn van....
nem ajánlom
adom
Szervusztok, Biankárol mit tudtok Kaposváron mennyire jo nála
Szerintem mindenki döntse el milyen vagyok nem lehet mindenkinek mindig jo napja és igenis aranyos kedves és jó fej vagyok mindenki a saját tapasztalata alapján döntsön!
Egyébként Lia vagyok :):)