Halálos a dumád,jókat nevetek rajtad.Pedig arcpakolásnak állitólak jó ez a fajta kenőcs.:)
Halálos a dumád,jókat nevetek rajtad.Pedig arcpakolásnak állitólak jó ez a fajta kenőcs.:)
Sziasztok van itt olyan csaj aki nem hirdet és beválallos 25 éves srác keres hölgyet rendszeres talira többi privátban köszönöm
Fatima meglátogatása örök emlék marad! Aktus közben csörög a telefonja. Azt mondja, húúú ezt fel kell vennem! Mondom, nehogy ,már felvedd amikor benned vagyok! Pár perc múlva nagy durranás: A barátja azt ajtót rugdossa kívülről és kiabál!Fatima felhívja és telefonon keresztül kiabálnak egymással. Én kapkodom magamra a ruhát és mondom, küldd el az ajtóból a barátot( managert?) amíg elmegyek. Elhúztam! A barátot nem láttam! Mindez egy panel lépcsőházában! Így utólag az a benyomásom,hogy előre eltervezett akció volt.
Lejlarol velemeny valaki?:)
voltam nála!Kedves csaj,csak nem nagyon akar csinálni semmit.Hanyatt vágja magát aztán dolgozz meg a p*nzedért :) lovagolni nem akar,francia is egy nulla.
Én is voltam már a nevezett hölgynél.
Valószínűleg ugyanott. Engem nagyon megfogott a hely is, illetve a leányzó is. Én a francózére egyáltalán nem mondanám hogy nyalogatás volt....egész mélyen levett...Legalábbis az én esetemben. Vissza is mennék de annyira rossz a saját magam időbeosztása, hogy nagyon nehezen jutok el hozzá.
Sziasztok!
Kezdő vagyok még ezen a téren. Nem fogok regényt írni magamról, egyből a lénygre török, kit ajánlanátok egy kezdőnek, aki még tapasztalatlan, már ami ezt a gyönyörű, szép várost illeti? Írhattok privátba is, lehetőleg korrekt, érett, barátnőfeelinges leányzót keresek.
Köszi előre is :)
Üdv!
Átlagos 30 körüli nő, olyan mint a képeken, cicire nekem nem tűnt ilyen nagynak mint amit ír és amúgy is eléggé húzza a gravitáció, viszont jó nagy feszes koffer van hozzá lehet pakolni rendesen :) Műsora semmi extra, nem tudnék kiemelni semmi negatívat vagy pozitívat sem, átlagos.
Pár napja jártam Szilvi 29-nél.
Az egyeztetés könnyen ment, jól ismert helyen, vadi új lakásban vár. A parkolás könnyű és ingyenes. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, de nekem mégsem jött be. Túl óvatosnak és egy kicsit távolságtartónak láttam. A franciája nagyon gyengusz volt, inkább csak nyalogatja. Egyébként csinos, kedves, de köztünk nem működött a kémia, így én többet nem megyek hozzá.
Nem csak neki.. rengeteg a hirdető de vajon ez hány lányt takar
Egyetértek, korrekt beszámoló.
EGY KIS CERKA-MÓKA VELEM? :P
ÉDES BABAPUNCIVAL ÉS EREDETI CICIKKEL VÁRLAK ISMÉT GYŐRBEN CSAK KÉT NAPIG (PÉNTEKTŐL SZOMBAT KORA ESTI ÓRÁKIG!) ;)
Puszi
LORENA :*
Nagyon jó csak ajánlani tudom, úgy néz ki mint a képeken, nagyon kedves
Az a baj, hogy az itteni lányok legtöbbje (tisztelet a kivételnek) nem a visszajáró vendégekre hajt, a visszajáró vendégek elmaradásából keletkezett hiányt úgy próbálják inkább pótolni, hogy folyamatosan új helyen dolgoznak, ahol még nem ismerik őket. Vagy ha nem így van, akkor elég buták amiért kisujjukat sem mozdítják annak érdekében, hogy a vendég tényleg elégedetten távozzon. Azért elvétve akad ellenpélda: Erika például mindent megtett, hogy tényleg jól érezzem magam, ne csak kapjak egy testet fél órára, amivel játszhatok :)
Persze elég nagy a jelenlegi kínálat, a legtöbbjüknél nem voltam, biztos azért vannak kivételek, csak meg kell őket találni. Ebben persze sokat segítene, ha felvállalnák az értékelő részt, akkor az ember nem zsákbamacskát kapna.
Réka Masszázs (25): aki masszíroztatni megy, az nem fog csalódni.
Sziasztok!Győrben várom régi és leendő partnereimet egy kellemes eggyütlétre!Belőlem csak 1 van!Puszim Momóka
vajon tamarának mért van 4 hirdetése
Nem csak a képei dögösek, maga a csaj is dögös és profi.
Nagyon jó választás / szerintem /
Általam magamra kiszabott körök lefutása után, választásom Emília23 ra esett. Hivás és egyeztetés zökkenő mentesen megtörtént a találkozót megelőző napon! Megbeszélt időben érkezés minden salangtól mentes egyszerű azonnali bejutás! Lány csinos abban a ruciban várt amit kértem tőle. Zavaró tényezőt nem érzékeltem bár tudom, hogy nem egyedül van a lakásban. Hozámállása első pillanattól kezdve tökéletes! Így azzonnal tudtam, hogy nagyon jól választottam. És ez az érzés a találkozó egész idelye alatt fent is maradt. Teljesítményével Személyemben szerzet egy visszajárós ügyfelet! Pozitívumként említem meg az elszámolás korrekt módon utólagosan történt!
Aszt hiszem ebben egyet értünk. Maradunk a jol bevált hölgyeknél.