Serafina18 engem is érdekelne :) meg esetleg a Bianka nevű lány - ha valakinek van korrekt infója, privátban várom. :)
Serafina18 engem is érdekelne :) meg esetleg a Bianka nevű lány - ha valakinek van korrekt infója, privátban várom. :)
Üdv!
Ruby20-nál járt már valaki? Új hirdetés,de szerintem más néven hirdetett már.
Szép hosszú és "tartalmas" pályafutás volt! :D
Akkor ez a Klónok támadása...de ssemmiképpen nem a CSILLAGOK háborújából...:)
Néhányat ismerek.:)Akiket szívesen ajánlok a Petra,Vicuska,és az Edina.Üdv
Tökéletes :) kedves bár kicsit sokat beszél, de korrekt, aranyos, és tökéletesen tiszta, puha bőre van és finom íze :)
Sziasztok én keresem anastazit mermel tun Nyíregyi ihredeö völt ha tud valaki rola valamit az ha válaszol azt meg koszonom
Múlt héten volt szerencsém.
Csak ajánlani tudom, ha sikerül elérned. Jobb, mint a képeken. Nem csak pécsi viszonylatban szuper a hozzáállása. First class MILF!
Jelenleg Komáromban van. ( 20 éves)
Szia! Üdvözöllek a puncivadászok táborába.
Kívánok neked sok-sok új tisztességes szolgáltatót. Szerencséd volt hogy elsőre ilyen lány kegyeit élvezted.
Detti (25)-el kapcsolatos véleményed megerősítem, és ha mindenben hasonló szolgáltatót keresel ajánlom Berni (25) -öt mindenbe azonos, talán még jobb is lesz a második találkozó, mert Detti (25) azonos Berni (25) – el.
De jó a magyar zászlós fotógari kép, köszönjük! :-) Hajrá magyarok!
Mi köszönjük a kommentet de leginkább azt, hogy minket választottál és élménydús időt tölthettünk el együtt! 💋 Várunk legközelebb is, hogy kihozzuk egymásból újra a maximumot... 😉 Szép napot! Alíz és Luca 😘
Sziasztok!
A segitségeteket szertném kérni egy kis infó kellene régbben Mia22 néven dolgozó lányró,dolgozik e még esetleg bővebb infó privátban.
Köszönöm!
Kedves Vendégeim ! 😊
Ezen a héten Szombathelyen vagyok elérhető...😈😉
Egy új Baratnőmmel látogattunk el hozzátok.
Várom a hívásotokat.
Rengeteg sok pusziiiii 😘💋👄
Luca
Befejezte ezen a pályán!
Ilyen korú van a törzsgárdában is! Lehet, jobbak is!
Örülünk, hogy sokkot kaptál tegnap ! 😉😜🙊
Mi is köszönjük ! 😊
Várunk vissza 😉
Puszik 💋
Csilla28= Dia28
Flegmán, gépies, de profi.
Szex a vérében. Engem jól leápolt.
Hozzá állás:10/8
Test:10/8
fej:10/8
Aktus:10/8
Fr:10/10
Cicus sajnos múlt hét kedden (06.14) gyilkosság áldozata lett.
Nyugodjék békében!
Aliz28 és Luca34 brutális páros! Köszönöm nektek csajok!