Nagyon vicces vagy Gróf!:)Megnéznélek te milyen vagy!
Nagyon vicces vagy Gróf!:)Megnéznélek te milyen vagy!
Örülök, hogy megértetted a mondani valóm. Az élvezet keresők sem vehetők egy kalap alá, hasonlóan az azt adók sem. (inteligencia! UGYE?) Én nem változtatok az eddig kialakított megközelítésemen. Főszempont: ember, nő, rosszlány. Számomra az együttlét minőségének a meghatározója. Ahogy van női megérzés, úgy a férfi is működik. Ebből következően mindenkinek annyira keserű a méz, mint amennyire azt magával éreztetni akarja. Konzervatív vagyok, legyen édes!
Hogy aztán a két oldalon lévőknek idővel, hogyan változik a másokról, ill. magukról alkotott véleménye, megítélése? Hmm! Hogy változik? Az biztos. Ezen pedig nem érdemes rágódni. Tehát se magam, se mást elítélni megalázni nem fogok a témából adódóan. Ahhoz ,hogy rossz legyek hasonló "rossztársra" van szükségem. Legyen az házasságon belüli vagy kívüli "félrelépés".
Sziasztok! 50 fölötti vékony barátnőt keresek Debrecenben. Pannáról valaki tud valamt? kösz
Itt csak kérdések vannak....Válaszokat úgy látszik mindenkinek a saját bőrén és buxáján keresztül lehet csak kapni...
Sziasztok,
Budapesti vagyok és Gabicát keresem nagyon itt debrecen környékén. Egy kedves nagy cicis szemüveges lányt keresek.
Ha valakinek van róla infoja írjon nekem *** moderálva ***.
Köszönet
Clau ! Hivjatok fel inkabb 😉
Köszönöm 🙏
Pontosabban úgy mondta, hogy " valószinü már a jövő héten " :)
Köszi :)vissza olvasva a fórmon már tudom :)
más pályán esetleg folytatja, nagyon sajnálom
Hello.Jövő héttől újra lesz a Szofi :) beszéltem vele , tőle tudom ! Azért irom , mert sokan kérdeztek felőle , hogy mi lett a Szofival :) Nekem nagy kedvencem volt akkor is amikor hirdetett régebben :)
Csilla28 régebben Dia28 néven hirdetett!
értem sajna róla nem tudok semmit, de majd ha lesz szeretnék hozzá el menni
Sziszike a tökéletes megtestesítője a *** moderálva ***!
*** moderálva ***,ha mélytorkot kér az ember fia, ami abban kimerül és most szószerint ,h 3x rámozdul aztán ő úgy gondlja,h már úgyis állsz és ezzel ez ennyi volt, höhet a szexnek nem nevezhető akármi, ami abból áll, hogy kizárólag hátulról lehet. Azzal semmi baj mindaddig amig meg nem csap a már lassan szokásosnak mondható *** moderálva ***, ja a melleit nem lehet megfogni LOOOOL
senkinem nem ajánlom!
Van egy másik versenyző is a Linda ,aki már nincs fenn, vagyis de mert most Jenny 20 néven van fenn a képei összekeverve egy régebbi versenyzőjével aki a háttér alapján ua ott rendel, bár még senkisem látta az eddigi beszámolók szerint, mert mindig más nyitott ajtót. Na hát Lina/Jenny már valamivel jobb, mint az előző*** moderálva ***. Itt *** moderálva *** ami már önmagában *** moderálva *** szerintem ,de erre még rájön *** moderálva *** barátnő feeling LOL , ami abból áll,hogy hozzádbújik, naturfr. + csók. A csók az inkább szájra puszi, mert a nyelvel tilos! A hozzádbújást hagyjuk, az nf betig egész jó lenne, ha nem csak úgy megmutatná mit tud,hanem rendesen le is sz.p. Ergó ő sem ajánlott ,sőt az egész csapat sem, ótós meki mögött .../a.
*** moderálva *** általában időben jelzed, hogyha a környéken jártok.
Addigis kellemes időt kívánunk itt Szombathelyen. :)
Greg és Claudia
Tisztelt Andre.a!
Köszönjük!
Egyik hirdetőnk ötlete volt, így övé az érdem :-)
Azért mielőtt Kitty20 látogatására szánod magad jusson eszedbe a a Piramis nóta két sora "Nem tudom, mit tegyek, nem tudom, hogy legyen.
Miért is nem lehetek egyszerre két helyen" Mert jelen pillanatban Ő egyszere két helyen van Civis városunk melett Szombathelyen is várja a vendégeket! :D
Üdv.
Szabina 40, Jázmin 34, és Cilike nevű felhasználókró szeretnék bővebb tájékoztatást kérni. Előre is köszönöm.
@Luca34 tervben van, hogy meglátogatnánk párommal, de sajnos a héten már szinte biztosan nem jön össze. Esetleg tudható mikor lesztek legközelebb Szombathelyen, vagy Győr - Sopron környékén? Üdv Greg és Clau
Melyik Dia 28 eggyezik a Csilla28 hirdetővel ??
Serafina18 engem is érdekelne :) meg esetleg a Bianka nevű lány - ha valakinek van korrekt infója, privátban várom. :)