Sziasztok.
Én is voltam Kimberlynel, de nem ő van a képeken a szolgáltatása jó. Remélem nem ijesztettem el senkit.
Sziasztok.
Én is voltam Kimberlynel, de nem ő van a képeken a szolgáltatása jó. Remélem nem ijesztettem el senkit.
Kimberly27: a képen Ő van, tökéletes test, gyönyörű didkók, feszes popsi, hosszú, fekete haj, plázacica típus. Nagyon kedves, készséges, az előadása is lenyűgöző, inkább érzéki volt, mint PSE. Ráadásul a *** moderálva *** is átlagosak (Nyh viszonylatban legalábbis). Röviden úgy érzem, ismét sikerült kifognom egy aranyhalat. viszont a héten ma van utoljára :(
SZia!
Kifejtenéd, hogy mi a baj az összképpel?
Bevallom, rendszeres visszajáró vendége vagyok Nikinek, és nem értem pontosan, miért csak 8.5 ;)
Tudom, hogy ízlések és pofonok, és el is fogom fogadni, hogy valamiért nem 10/10, de légyszi, írd meg a negatívumokat is.
Válaszodat előre is köszi
Üdv: Doc
Köszönöm az infokat.
Kedves Urak! A mai napon nem leszek elérhetö ezért kérem türelmeteket holnapig, ugyanis holnap ismét leszek és várok mindenkit szerettel egy kényeztetö masszázsra. puszi: Szofi 24 :)
Sziasztok!
Nem tudom szabad-e itt ilyet, de a *** moderálva *** volt fent egy csaj stéges tóparti fotókkal, nagy fenék vastag combok nem teljesen magyar. A számát tudja valaki véletlenül ?
Szép napot Mindenkinek! Győrben Várom Régi és leendő partnereimet egy finom kényeztetésre!Hívj észletek telefonon!Puszi Momóka
Sziasztok. Régebben rendelt egy Csenge nevü hölgy,tudtok róla valamit? Vagy már nem dolgozik?
Ezt sajnálattal hallom :( igen
Ma meglátogattam a kedvenc partneremet Csilla 28-at, tartalmas egy óra volt hm .. jó jó nekem :)
Abbahagyta sajnos, elég rövid ideig praktizált, én sem tudtam elcsípni. Kár, egy próbát megért volna.
Sziasztok! Ma délután telefonos egyeztetés után látogattam meg Gina (25) nevezetű hölgyet! Lakás tiszta, fürdőszoba rendben. Franciája után kértem, hogy ha nem vár előre egyeztetett időpontban más vendéget, akkor ,még egy fél óráért f*zetnék. A hölgy, nagyon gyönyörű, bájos, mosolygós teremtés, tetoválása szintén nagyon bejött. Bucsúzáskor megígértem neki, hogy hamarosan újra meglátogatom. Összegezve: Aktus 10/10 :)
A harmadik a kor szerinti megkülönböztetés. De ezt elfogadom, ha előre olvasom. Van élet és lé a puha pöcs korszakban is, csak még kell élni.
Sziasztok! :) volt itt régebben egy néger szolgáltató csaj akit asszem Leonának hívtak de mostanában nem látom hírdetni. :( Nemtudja valaki, hogy praktizál e még vagy abbahagyta volna?
A halálom az a szöveg, hogy új vagyok a városotokban. Ez azt jelenti számomra, hogy máshol már meguntak. Ami persze előfordulhat, csak nem kellene nagy dobra verni.
Nem szeretnék senkivel vitába bocsátkozni , de nekem Ő (volt) a legjobb....Sajnálom , ha feladja az ipart..
Jól látok? Alice...:))))
Helló!:)
Úgy látszik van, ami sosem változik...
Az átutazós hölgyek mind ilyen flegmák. Még mi érezzük megtisztelve magunkat, hogy beteszik a lábukat ebbe a porfészekbe leszállva közénk Budapestről vagy a dunántúlról. Arra az egy két napra még a szétretusált képekkel se tudnak elcsábítani a látogatásra. Az ilyeneket eleve kerülni kell aki ki is írja, hogy csak pár napra jött akármennyire fotóboltosak is a képek.
Ilyet anno más hirdető is követett el szerencsére (egyébként sokak kedvence) mert igy láthattam és gyorsba tudtam döntést hozni, hogy nem kell nekem odamennem! :)