Oké :) várjuk!
Oké :) várjuk!
Tisztelt MILFHUNTER!
Igen, más városokban is hasonlókat tervezünk
Sziasztok!
valaki tudna ajanlani olyan hölgyet Sopronban ,legvegső esetben Győrben aki viszonylag nagyobb szemeremajkakkal rendelkezik?Biztos jart mar valaki ilyen adottsagu nő/nőknel!
köszi!
Szia Robilover!Segitenel nekem Cleopatra elerhetosegeben?Esetleg valami plusz info.Elore is koszi.
Sziasztok!
Valaki áttudná nekem küldeni Bellini kisasszony elérhetőségét priv.ben?
köszi előre is!
Dorina 35
pro:kedves, korához képest jól néz ki, nfvsz
kontra: fogazni nem tudom miért kellett francia közben, az elég gáz volt.
nem megyek vissza.
Szia, szerintem ne fog visszatérni. :-( Marad Budapest, ott nincs extra extra hátán. Persze kinek mi tetszik...
Felejtős!
Tisztelt Szerkesztőség!
Legyen picit lazább, de bizonyos tekintetben szigorúbb is. Pl ne lehessen több nickkel regisztrálni, az önreklámnak és mások lejáratásának legyen szigorúbb büntetése, pl 2-3 hétre minimum hozzászólásmegvonás, és ha szükséges kitiltás az oldalról, stb.
Erről máshol már leírtam a véleményem egyszer. Azóta sem változott, és nem éppen hízelgő az alkotóra nézve. Én speciel azt kívánom neki, hogy kapja el az *sis. Ez az írás semmivel sem különb, mint a "Harcom" (kéretik németre lefordítani), a különbség csak annyi, hogy az írónő annyira ostoba, hogy fel sem fogja, mit írt le...
Enikő ajánlott! Hétvégén érhető el, nem a legjobb mindenben de kedves, és azt kapod amit ígér!
egyetértek! Roxy, Beuss, és még egy pár hölgyemény aki jó a többi 0. Lehet dis like-olni ez nem változtat a tényeken. Akinek nem inge ne vegye magára! Nem tudom hogy állna a szájuk ha mi is megszivatnánk őket?(ha pl módunkban állna hamis pénzt csinálni) az egyik zsebembe a rendes pénz lenne a másikban a hamis aztán ha szar a teljesítmény a hamisat adnám oda. Akkor megtudnák , átéreznék mi milyen csalódást élünk meg náluk amikor elmenne a boltba "jól bevásárolni" aztán amikor fizetni kellene nem tudnak, sőt a pénztáros rájukhívná a közeget... Akkor megértenék mi az a csalódás. Amikor odamész és pici a gyomrod, mert alig várod hogy az a tündéri szépség ajtótnyisson aztán egy debella állat nyit ajtót, vagy a másik, amikor tényleg jól néz ki, de az igéretek és a valódi tettek az merőben más. Csók nincs. Natúr cumi extra, könyörögni kell, hogy vegye le a melltartót..stb... Nyavajog, panaszkodik a beteg hugáról, hogy a visszajárót sajnálatból ott hagyd...stb.., használtbtörölköző/lepedő, seggszag, had ne soroljam....
A mai kínálat is...pffff... Haggyuk....
lehet, hogy férre írta a nevét, de mindenki tudja kiről van szó. Ez a lényeg. Kendra. Ein groß 0
Sziasztok!
Nem tudjátok Linda 30 mikor lesz újra a városban?:) Az egyik legjobb lány akivel valaha dolgom volt
Nekem nem jött be. Lehet neki nem volt olyan a napja, de eléggé passzív volt. KEdves és aranyos de odaértem és még vagy fél órán át pötyögte a telefonját...
Én voltam. Még kezdő, de ügyes és nagyon szépen mosolyog.
Moderátorok tulajdonosokból kerülnek ki és ha nem megfelelően végzi munkáját saját és társai üzletét rontaná.
Ritkán szoktam beszámolót írni mert ami nekem be jön nem biztos hogy másnak is, főleg a konkurens managgereknek nem, akik aztán fikázzák.
Nos június 2. án 10:25. kor kértem a fórumozók segítségét Angyalka(20) hirdetőről történő tájékoztatásra. Miután senki nem küldte el tapasztalatait így megkerestem tellón és érdeklődtem szolgáltatás részleteiről és elérhetőségéről. Amit nyújtott volna kedvező és a rózsacsokor is az átlag alatti, nem beszélve a fotói alapján vonzó szolgáltatónak tűnt. Elérhetőség ként Homo.kertet jelölte meg ami lehet utca is és városrész is. Párnappal később amikor már tudtam mikor keresem fel, előtte való nap késő délután felhívtam és időpontot kértem. Beszéde zavaros volt alig tudtunk kommunikálni de megegyeztünk másnap nyolcórai találkozásba. Időben megjelentem és kértem pontos elérhetőséget, erre a közelben lévő X-utca Y- házszámot adta meg. Megkeresve az adott címet ott nagy területen elhelyezett k.mping volt. Hívom újból válasz „ne érdeklődj senkitől csak gyere be hátra" no ilyen elérhetőség, melyik épületbe keressem, azt se tudom hogy hívják, így ugrott a talli. Más szolgáltatót kellett keresni. Ilyen elérhetőség mellet nem csoda ha nem megy az üzlet. Haza éve már levette hirdetését, párnapja újból fenn van de Sopron város van megadva elérhetőségként.
Kedves Urak!
Nehogy lemaradjatok rólam. Lehet, hogy pár nap szünetet tartok és haza utazom. De az is lehet, hogy maradok. ;) Ez tőletek függ!
Zalakaroson várlak benneteket egy igazi barátnő feelinggel. Értelmes, intelligens NŐ vagyok! ;)) Hívjatok és megbeszéljük a részleteket! Addig is puszi Mindenkinek!
Ez a Te véleményed amit ugyan tiszteletbe tartok, de nem értek vele egyet.
Vedd figyelembe számos rovat van, meg kellene tanulni melyik hosszászóllás melyik rovatban helyezhető el, és nem lenne annyi indok nélküli moderálás.