Másik városban keresgélj! :P
Másik városban keresgélj! :P
Szia!
Ő Réka 25 most, aki a vízpart mellett már szalmabálákon is üldögél.
Kinga = Izabella = 0
Teljesen igazad van mindenben, amit róla leírtál. Én is belefutottam annak idején...
:))
Hello!:)
Rendben,köszi szépen a válaszod! Már néha unom a sok babapuncit:)
pacsi
Ne is mondd, beszéltem vele, telszámát meg elkevertem...menni szerettem volna,mire feleszméltem ismét eltünt.😑
Szia. A veleményem erről csak annyi,hogy nem várhatasz többet Tőlem úgy,hogy nem is voltál nálam csak a képeimet láttad (hozzá teszem nem agyon retusált képek)! Plusz szerintem a fórum arra való,hogy mindenki leírja a tapasztalatait ami Neked ugye nincs Velem kapcsolatosan. Szóval nagyon egyszerű a dolog ha nem tetszik görgess tovább rengeteg lány van még győrbe ,biztos akad olyan aki megfelel az ízlésednek! Üdv Döníz
Őszintén remélem, hogy a hölgyekkel finomabban bánsz mint egyetlen édes anyanyelvünkkel. Másba - bár tudnék - nem kötök bele.
Fedor hozzászólásának hatására ma meglátogattam Kimberly27-t.
Egyeztetés: hihetetlen gyorsan ment, rugalmas - persze ha az ember fia is az vele :) - igaz ez talán azért is volt így, mert én voltam a mai ideutazásának első látogatója, hívója. Héten csütörtökig lesz.
Helyszín: állomás környékén. 10 emeletes felújított panel, az ágy szuper. Nagy és kényelmes. Ággyal szemközti szekrényajtó egy nagy tükör, ahol lehet közben mozizni is szemmel, hogy mi történik az ágyon. Szóval látni és érezni egyben :)
Kinézet: egy kis vita alakult ki a kinézettel kapcsolatban. A képek láthatóan retusáltak, de alapvetően a hölgyről készültek. Így azt mondanám, hogy nagyon jóból lett jobbá turbózva. A kor sincs eltúlozva, és a testalkat sem. Egy szóval arányos, tökéletes alkat - persze ez ízlés dolga. Arc és test szempontjából Christina Bella művésznőhőz lehetne hasonlítani. Akár még ő is lehetne . . .
Hozzáállás: inkább p.rnofeeling, mint BF. Keresi az ember fia kedvét, kicsit élvezi is, jó színészi hangok, de nem túljátszottak, így végső soron nagyon izgató. Mindent meg tesz, hogy jól érezd magad.
Előadás: kellemes volt az együtt eltöltött idő, normál dolgokat vállal alapvetően félidőben. Vannak plusz lehetőségek is (gyengébbek kedvéért: extrák), amiket szintén érdemes kérni (pl. NF, csók). Ezen lehet vitatkozni, úgy gondolom, hogy nála megéri, még akkor is, ha otthonról több rózsát ki kell csempészni az asszonynak szánt rózsacsokros vázából.
Összhatás: mint ahogy a vaterán szoktam értékelni: teljes szívból ajánlom az eladót. De mivel nem ott vagyunk, ezért inkább úgy fogalmazok, hogy nemesebb szervem ajánlja. Szóval menjetek, de mivel a héten még egyszer látni szeretném, ezért hagyjatok nekem is időpontot ;)
.. és mint mindig, a leírtak az én szubjektív tapasztalatom alapján írodtak ...
Zara25: ennyire jó reakcióval még nem találkoztam, amit lány írt, egy róla szóló kritikáról. Csak pozítvan tudok róla nyilatkozni. Nekem kedvem támadt tőle, hogy felkeressem, és lehetséges, hogy így is lesz ;)
Üdv és derűs napokat
Van valakinek tapasztalata a Catalina 24-ről ?
Fényképek alapján számomra vonzó, de némi infó jól jönne - privát vagy közös, mind1.
Sziasztok!
A szigeti út környékén tud valaki egy jó csajt ajálani.
Előre is köszi a válaszokat.
Maya 24. Igen finom kis lány, kedves nem lehúzós. Ajánlom mindenkinek aki szereti a teltebb lányokat.
Szerintem ez inkább vendég-, mint idő-függő. Amikor én voltam, láthatóan bőven volt időd, mégis én is az alábbiakat tapasztaltam. Mondjuk megértem, hogy nem jöttem be neked, 64 éves vagyok, kancsal, kicsit púpos, sánta, a bőröm ragyás, és selypítek is :D. Viszont poitívum, hogy így sem dobtál ki, és én végig jól mulattam :DD
Sziasztok ! Fahély vagy Izisz ?? :)
Sajnos én is ezt tapasztaltam. :-(
Kedves Lányt, Hölgyet, Asszonyt keresek magam mellé égész éjszakára 07.23.-án! Ha érdekel a dolog írj rám!
Szia Kedves Geason! :)
Köszönöm véleményed es valamilyen szinten el is fogadom!
Viszont annyit szeretnek ellene mondani hogy sajnos mostanság igen sűrűn előfordul az a jelenseg, hogy a bejelentkezett vendegeim késnek es igy a következő vendégem ideje lenne rabolva amit sem az adott sem a leendő vendégemnél nem szeretnek! Nem mondom hogy Te ilyen késős ugyfél voltál de sajnos sokszor elég egy ilyen ügyfél és máris borul a napom! :(
Mindezektöl független mindíg próbálom a maximumot nyújtani minden hozzám ellátogató Kedves vendégemnek! :)
Elfogadom a kritikát ha jó ha rossz, mindíg tanulok belölle! :)
További szép napot Mindenkinek! :)
" mivel szinte csak jót hallottam róla és általában ilyenkor csalódik az ember "--Ez nagy igazság !
Olvasva, hogy az elmúlt héten kettő pozitív értékelés is született a Zara-ról úgy döntöttem én is felkeresem. A hölgy valóban nagyon csinos kis tipp-topp szolgáltató a hely is teljesen rendben van.
Viszont a hozzáállás már annyira nem jött be. Az egész ottlét alatt végig érezni lehetett a "legyünk már túl rajta " filing-t. Ez nálam személy szerint hatalmas negatívum. Máoktól is hallottam már, hogy amikor jó napja van, akkor nagyon aranyos, viszont tud nagyon fúrcsán is viselkedni. Én sajnos valószínűleg pont ezt fogtam ki.
Összegezve, aki egy bomba testü csajt keres tiszta,korrekt lakásban és nem jelent számára problémát az esetleg (ha olyan napja van) igen csak gyors futószalag efektus, annak vállalható a hölgy, de én nem keresem többet.
Rékáról valakinek van infója jöhet privátban is.
köszi.
Sziasztok
Mai napra a meg fog kezdődni kora este szerintem és nézegetek csemegézgetek.
Döniz 24 röl olvastam jot is és kevésbé jot is korabbrol itt a forumon --most ahogy igy a képeit nézegetem --egy biztos- nem fogok hozzá este és semikor sem ellátogatni --nekem valahogy nem nyerték el a tetszésemet--. jo lehet masnak igen- én valahogy többet vártam töle igy testalkatilag-- jo mondom ez izlés kérdése
Virág 22 nél jártam már és a kedvessége nem igazan tetszett mar ugy értem az nem is nagyon volt .
Most nem látom jelenleg azt a csajt akinél voltam marcal 2 on --***moderálva*** utcabán-- remélem, nagyjabol jol irtam
hogy megbeszéltem az időpontot és valami teljesen idegen nő jött le elém-- mert nem volt jo a kaputelefon--
és az kisért fel-hol van itt a diszkrécio?
Arrol nem is beszélek hogy lehet mast nem engem igenis zavart az hogy lerugott panellakásban is jártam, és nem épp higénikus volt a zuhanyzó régi elavult stb nem éreztem magam épp kellemesen .
Viszont van 1-2 olyan hely ahol szivesen is jártam jo körülmnények jó kényelmes nagy ágy kellemes atmoszféra én már csak ilyen helyre megyek megfogatdtam .
nem kisérletezgetek .
Nah jó egyszer egyszer mégis ---
Amugy meg nekem nem jön be az ahol többen vannak nekem az nem diszkrét engem zavar-- persze mast lehet nem érdekel--
Vagy pl mondjuk az a legzavarobb hogy kinézek egy hölgyet és mar el-el játszom a gondolattal milyen jo is lessz
és amikor odaértem nem is az nyit ajtot!
Hnem teljesen eltérő hölgy már istt inkább a tetstalkatra gondolok!
El fogok onnan jönni ezt el is hataroztam!
Micsoda dolog az hogy kinézek valakit és sokkal nagyobb hölgy nyit ajtot?
Micsoda dolog az hogy odamegyek és sokkal de sokkal idősebb holgy nyit ajtot?
Mondja el már el valaki légyszives ez miért jó??????
Eldontöttem mindkét esetben mit fogok tenni.
AZONNAL SARKONFORDULOK ÉS ELJÖVÖK ONNAN!
ha valaki tud jó tetalkattal remndelkező hölgyet ----kérem irjon privibe--- igen és igényes helyen
én is tudok 2 ilyen megosztom vele
tx