Még egy ajánlás! Nóri 26 " üzenet" :) :) :)
Igaz nuku "6" !
Viszont a szerszámot igencsak finoman kezeli!
Van amikor ez jobban esik,mint egy rossz toszás!
Még egy ajánlás! Nóri 26 " üzenet" :) :) :)
Igaz nuku "6" !
Viszont a szerszámot igencsak finoman kezeli!
Van amikor ez jobban esik,mint egy rossz toszás!
Volt egy kis "bőlére" eresztett gondolatmenetem!
De a három "T" bizottság elfogadhatatlannak minősítette!
Csak hátha ismeretlen fogalom egyeseknek a három "T"! - egy kis ismeretbővítés! Tűr! Tilt! Támogat!
Nos ezért lehet megint indexre kerülök!
Gréti! - ajánlott!Kedves a hozzáállása! S szinte mindenben benne van! Igaz a képei nem most készültek!
Sikerült Alinához bejutni! Igazi vadmacska! Lehet,hogy jó volt a csillagok állása! Mászott rám!Elkapott!Ajánlott!
Viszont a Kendra pártiaknak üzenem! Tény! -hogy kedves!De azon kivül,ezt se,azt se,amazt se!S mindezt mosolyogva mondja a szemedbe!Mintha ez lenne a természetes!S gravitáció a hatása miatt talán,vagy valami más miatt?? - a cicik nem sok gerjedelmet okoznak!
Na ennyi!Egy kis hozzájárulás az étlap kezeléséhez!
Sziasztok!
A lányoknak is lehet szimpatikus vagy nem szimpatikus egy férfi mint, ahogy nekünk is lehet szimpatikus a lány vagy sem. Nekem Nily20 olyan kellemes élmény volt kb.1 hónapja , hogy két nap múlva ismét elmentem hozzá, pedig nem szoktam többször járni senkihez...
Ami késik nem múlik :)
Ha addig senki nem válllakozik rá, akkor következő héten majd kénytelen leszek én :)
Sejlát ma bevállaltam volna, de reggel el kellett utaznom - kis friss levegőt szívók a Radnai-havasok hegyei között, Borsa közelében. Holnap meg mindenkit lenézek, aki lentébb van 2305 méternél ;)
Hirtelen 2 db Inez nevű hölgy is lett kis városunkban. Valakinek valami infó Róluk? A Zara-t értékelő kedves makktársaimhoz Én is csatlakoznék annyiban hogy a csaj teste tényleg jó, arcra is mosolygós kedves, de egy picit éreztem a futó szalag érzést. Ettől függetlenül ajánlott kategória. Szivesen olvasnél hiteles beszámolókat Zara lakótársairól is ( Adel, Sejle).
Ez érdekes. Egy órára szoktam menni,de semmi ilyet nem tapasztaltam még.
Véletlenül nem tudja valaki, hogy Meryll csak masszást vállal vagy annál többet is?
F*jgy*l*lő lány peddig roma csaj. Elindultam hozzá a megadott helyig,mikor ott felhívtam kinyomta a telefont. Hiába szép a tányér ha üres
köszi az infót. tudnál ajánlani valakit akihez érdemes menni.
A Réka pedig nagyon masszőr csaj, Én legalábbis még nem tudtam másra rávenni. Kíváncsi vagyok másnak sikerült e?
Azt hittem ez egyértelmű :)
Debrecen:
1. Alexa29, Niki30 - nem tennék különbséget, mindkettő profi, és csúcsérzés velük. csak más, és más szempontból jó velük.
Nincs második, ott én még nem mentem vissza senkihez, ámbár Bellini vagy Rita20 (mostanság nem érem el) mindig tartalék, ha első kettővel nem tudok egyezni, és pont arra járok.
Nyíregyháza:
1. Anna28 - közelít az előző kettőhőz. Legalább is nálam. Mennyiségben viszont ő vezet - ugye a hazai pálya előnye.
Haza pályán nincs tartalékom. vagy is van: Daniella. De vele még addig sem jutottam el, hogy halljam a hangját. Aki jár felé, beajánlhatna jövő hét szerdára :) Illetve Nyíregyen a vendégeket próbálgatom, és van akihez visszamegyek, ha erre jár: Sissi30, Cindy28, Kleo25, és e héttől Kimberly27 is belépett e táborba.
De hozz kell tenni, hogy a kiemeltekhez sz.retkezni járok, míg a többi egy jó sz.xelés.
Ha a hazai versenyzőket nézzük, akkor teljesen igazad van. Ámbár csak az *lcs*bb címszó miatt nem mennék át. Illetve szerencsére mindig akad itthon is egy-egy utazó vendégmunkás, akit érdemes kipróbálni, még akkor is, ha én speciel nem leszek nála visszajáró - de azt az egy alkalmat nagyon is megéri ennek ellenére :)
KANDÚRKÁIM!
SZOMBATIG GYŐRBEN VÁROM ISMÉT RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIM! RÉG LÁTTALAK TITEKET, ÚGYHOGY VÁROK MINDENKIT SZERETETTEL!
MILLIÓ PUSZI! :*
LORENA
Hát mit is írjak:
Réka képei alapján nem masszőr csaj......Abban a ribi szandiban kiváncsi vagyok hogy dolgozik. Ma elugrok hozzá, és megírom.
Debrecenben is bele lehet sétálni dr*ga fadarabba . Nekem ott Nikol 26 a kedvencem. Nem tudom ő van e még!
Tibeti neked van tapasztalatod:Ha egyszer megtennéd rangsorolnád a tőrzs gárdát!
07.18. - 07.24. között nem leszek elérhető.
Üdv: Pillangó
Akkora kamu-szaga van annak amit irtál hogy az hihetetlen. Azt irod jártál Döniznél, de úgy tudod Marcalban rendel amit úgy mondtak neked. Tehát nem jártál nála. :)
Nem tudom mi értelme van pont Dönizt lejáratni. Nyugodtan kijelenthetem, hogy a Győriek közül (nagyrészt itt van Győrben igy mondhatom győrinek) a korosztályából a legjobbak között van. Külső ill. hozzáállás alapján. Fura hpgy pont őt találtad meg.
Megértem ha pl. nem jött be v. többet vártál mert nem vagyunk egyformák, de ekkora szélsőségek nem lehetnek a vélemények között. Főleg hogy miután leszólod rögtön azzal ellentétesen elkezded fényezni Fahéjt...
Lehet nagyon be akartál nála vágódni de ezzel még neki is kellemetlenséget okozol mert itt magyarázkodhat mintha ő irta volna ezt vagy ő kérte volna hogy ird fel.
Nem akarom leszólni Fahéjt mert nem ismerem, nem jártam nála de attól hogy valakinek jó alakja van nem kell mindenáron vegánnak lenni :) Nyilván ő igy érzi jól magát ez az ő dolga. Egy jó alakú nőről meg nem mondod ránézésre hogy ő tuti vegán mert jó az alakja.
Döniz meg Fahéj eleve eltérőek alkatra (Fahéjjal kapcsolatban én a képeire tudok hagyatkozni ami olyannyira retusos mintha egy festményt néznék..) ő alakjával sincs gond, formás fiatal ''melles'' lány Döniz.
Engem az sem lepne meg egyébként ha kiderülne nem voltál egyik lánynál sem...inkább jól bekavartál mindkét lánynak ezzel.
Jártál nála.. és ha jól tudod Marcal 2-n rendel? Ennek fuss neki mégegyszer.
Megfogadtam hogy nem minősítek egy lányt sem nyilvánosan, de ha már szóba került, Dönízt muszáj megvédenem. Részben azért, mert pár hónappal ezelőtt rosszmájúan beleálltam itt fórumon, aminek nem volt alapja. Azóta meglátogattam már, és egyszerűen bírom a csajt, akár anyámnak is bemutatnám.
És akkor te, kedves 1 hsz-es friss regisztrációs 'önreklám mellőzését kérjük'-jelölt egy gondolatmeneten belül húzod le Dönízt, és istenítesz egy agyonretusált képekkel hirdető manga hercegnőt? Most nem akarok Fahéjba is beleállni alaptalanul (mert lehet hogy fullos a szolgáltatás, részemről sosem fog kiderülni), de a képeitől frászt kapok. Mintha Chucky nővére nézne rám. Valami nagy baj van ezzel a világgal, vagy simán csak az internet mindenki számára elérhető.
Alexa41-ről van valakinek tapasztalata?
igen!
Ja Odett 24 aki most Kitii 24...