Oh azt elfelejtettem beleírni... Alináról kérdezlek, Mekegek
Köszi
Oh azt elfelejtettem beleírni... Alináról kérdezlek, Mekegek
Köszi
Szia milyen kinézetre? Alakra, arcra? Nem tűnik olyan kis darabnak, de azt látom, hogy formás. Hozzáállás? Any*g*ak? Köszi
Sziasztok. Vivien 20 na tőle a jósors mentsen meg midnyájunkat. Eltakarodhatna Sopronból egész nyugodtan. Miért mert amit a képeken láttok ahhoz adjatok még 10kg ot. És a bőrszín az igen csak kontrasztos a képeken levő színnel. De ezek még mind "beleférnek" - a kínálatot tekintve- de a használt,és nedves törölköző, használt gyűrőtt, talán még (ge..is is ) lepedő az azért kib@ssza a biztosítékot. És ha ez nem elég ezt még übereli a kritikán aluli technika, hozzáállás. Szóval hajrá fiúk, ha nem hiszitek tessék kipóba
Akkor most Kinga 26 és Izabella 23 az egy hirdető ?
Nem soha! Mindig friss,nagyméretű törölközőt kapok!
Üdv!
Így igaz,Nily egy tündér,végtelenül kedves! Nekem is sok szép élményben volt már részem vele.
De amúgy ez így is van rendjén,hogy a hölgyeknek se lehet minden egyes vendég szimpatikus!
Bocsánat, írtam hogy rég voltam, de akkor elnézést! A törölközővel kapcsolatban mi a helyzet? Te nem tapasztalsz problémát?
Most már nincs túlterheltség a lakásban. Ketten vannak és nagyon odafigyelnek a diszkrécióra!
Édes Petyoka!
Köszönöm a megtiszteltetést,de nem biztos hogy az Uriember az én korosztályomat kedveli.
Csókollak , szépnapot minden fórumozónak !
Tisztelt fórumozó Hirdetőink!
Kérjük, ezt a beszélgetést ne itt folytassák!
Köszönjük!
VL Szerkesztőség
Tegnap volt hozzá szerencsém. Kicsit túl van színezve a szöveg sajnos. Privátban megírom ha érdekel.
Hát ennek semmi értelme amit írsz. Értem én, hogy lehúznád a konkurenciát, de nem ez volt a kérdés! Tényleg senki nem tudja mi lett Lilivel? Kétlem, hogy csak én kedveltem volna..
Ja bocsi. NICOLE 27 Debrecenben van. egy agyrém!
NICOLE 27 nél voltam egy fél oras sex en. Csak ovva szeretnek mindenkit inteni hogy nehogy hozza akarjon menni. A lakas egy kosz feszek ahol a vendegeket fogadja es termeszetesen csak a lehuzasrol szola nala minden. Egy vegtelenül nem kedves durva lány. És állandóan az idővel siettet. szóval kerüüljétek el messze. Undorító ahogy viselkedik.
Bubus Veronikát VÁLAZD
Meryll csak masszázst vállal....annál többet nem.....!
Db-ben Alexanal nem jartam, de Niki30 valoban szinte muveszi szinten adja elo a dolgot. Mint egy hangszeren, ugy jatszik :D
Üdv !
Angel (20) valaki volt-e már látogatóban nála ?
Szereintem nem csak szép hanem okos is :)) Nagyon tetszik a bemutatkozó szövege.
Teljesen igazad van, kell a szimpátia! Én régebben voltam nála és vele nem volt gond, kedves volt, de a lakásban túlterheltség van és ezért nem mentem azóta. Nem is fogok, de ez nem Nily hibája.
Még egy ajánlás! Nóri 26 " üzenet" :) :) :)
Igaz nuku "6" !
Viszont a szerszámot igencsak finoman kezeli!
Van amikor ez jobban esik,mint egy rossz toszás!