Leijla 21 nála még tavaly voltam,akkor más névvel hírdetett!
Nagyon jó volt vele,tervezem most is a látogatását!
Fehérvár mellett rendelt tavaly!
Leijla 21 nála még tavaly voltam,akkor más névvel hírdetett!
Nagyon jó volt vele,tervezem most is a látogatását!
Fehérvár mellett rendelt tavaly!
Üdv!
Korábbi hozzászólásomból idézek.
"Az Ámorban vannak jó csajok, de igazság szerint dugnt nem szeretnek, inkább piálnának veled, és mihamarabb kitennének az ajtón kívülre. Amit ott kaptam a fél óra *ráért, egy gumis fr*ncia volt egy ócska széken a budiban, *tvar hozzáállással."
A tiszteletd*jat jól ismered és igaz a hír, hogy egy pár ital *rát is kifacsarják még belőled.
Nem ajánlom. Azon csodálkozom, hogy az a hely még üzemel....
Keress fel inkább valakit az itt hirdetők közül, hidd el, hogy jobban jársz.
Gina 20 a *** moderálva *** ( ***moderálva***) Dalmi 19
Bettina 24 elég érdekes.. szerintem aki már a telefonba se tud kinyögni két értelmes mondatot attól élőben se várható más........
Kimberly hova tünt? Esetleg vki tudja?
Az igaz, hogy fél óra Ámor Bárban ***moderálva***ba kerül + a hotel? Járt valaki Ámorban mostanában, jót és rosszat is hallottam(sajnos több a rossz) a helyről, de mivel nem vagyok pécsi, nem volt alkalmam meglátogatni eddig. Egy haveromtól hallottam, hogy a csajok nagyon rámenősek és azt akarják, hogy csak f*zesdd nekik a koktelokat :D Prágában voltam egy ilyen ismertebb night clubban ahol kb 20 csaj odajott bemutatkozni és visszamentek a helyükre, nem kérték h f*zesdd nekik a piát stb és az került kb ***moderálva***be, azzal, hogy volt szoba zuhanyzóval is(szóval nem egy lepukkant helyről beszélek).
Van ennek köze a valósághoz vagy ez az infó amit kaptam egyáltalán nem tükrözi a valóságot - dzsámi közelében található Ámor bárról beszélek, ha esetleg valaki nem tudná.
Köszi szépen.
Lehet minuszolni, gondolom a sertodott, irigy lanyok, es a str*cijeik unatkoznak. Ritkan jarok haza magyarorszagra, regota a csoport tagja vagyok, es megosztottam a tapasztalatomat. Aki jart Ninettkenel tudja milyen, es tud igazolni, az ostagok is megtettek, messzi veri a mezonyt. Par regebbi taggal tartom pmben a kapcsolatot es idonkent ajanlunk egymasnak. Ha bevezetik szivesen igazolom magam az adminnak, a felreertesek elkerulese miatt ha ez a zavaro, es ezt ajanlanam mindenkinek, igy az igazi onreklam szurheto lenne. Ez megoldhato lenne pl egy fenykeppel mint azt sok komolyabb hasonlo oldal teszi ami ele egy szemelyit tartanak. De ez komoly adatkezelesi kotelezettsegekkel jarna.
Én is voltam a Ninettkénél anno és nem tudom megérteni hogy miért is kell kerülni. Nála az a lényeg hogy nőként kell kezelni és punktum. Az olyanok kerüljék akik nem nézik semmibe az ilyen lányokat, csak ürítésre kell. Amit meg nem vállal azt előre mondja és be is kell tartani. Lehet moderálni!
Neked nem jött be a Ninett.
Neked nem jött be a Nily.
(mind két csaj a legjobbak közt van a városban)
Nem lehetséges hogy veled van a probléma??
Sziasztok! van egy lány az oldalon aki cicalány néven hirdet, kamu! Ő egy román lány 26 éves, ! ( ja és nem is hasonlit a képre! Nem ajánlott!
Mindig öröm amikor felbukkan egy régi ismerős, most például a fekvőalkalmatosság Szilva45 alatt, én azon dugtam tíz éve a szőrösp*nájú Melindát is.
Laura 29 ről valakinek valami infó?
Igen? Mióta és miért? A nála eltöltött néhány alkalmam mérlege abszolút pozitív. Lehet engem lef*zetett? :\
Nekem nagyon hasonlít a pár hónapja még arccal hírdető Kittire. Persze lehet hogy csak képzelődöm.
Mivel - már-már megszokott módon - senki nem reagált, magam jártam utána az igazságnak, ami - szintén nem meglepő - valahol félúton helyezkedik el a többezer kedvenc és a nyilvánosan csak negatív beszámolók között (leglábbis az én véleményem szerint).
Visszajáró nem leszek, de az az egy randevú megérte.
Mindenkinek kellemes ribizlizést.
Drága Uraim, ha egy kis kényeztetésre vágysz, tedd próbára a " francia nyelvtudásom".
Sziasztok!
Voltam pénteken a Szilvike 24 nevű hírdetőnél.
Biztosan nem megyek felé többet, erősen nem ajánlom .
A lakás sűrűn lakott, koszos, ebből fakadóan a leányzó is izzadtan fogadott!
A telefonon felsoroltak felét sem teljesíti. A sex közben mint egy fadarab!
Inkább nem is sorolom tovább, csak ismét felzaklat, minek megy az ilyen...
Szebb napot!
Sziasztok!
Felfigyeltem már többször Tímea19 nevű hölgyre többször, de eddig még nem látogattam meg.
Aki esetleg már összefutott Tímeával, annak a tapasztalatát szívesen elolvasnám.
Mivel viszonylag messze van tőlem (150km), így nem a próba-szerencsére bíznám a dolgot.
Segítségeteket köszönöm!
Ez eléggé önreklám szagu, mert mint tudjuk, ninett az kerülendő kategória...
Kár érte :) Tehetséges volt és nagyon szép arcú!