Sziasztok!
Itt Nyíregyen ki az a lány, aki mostanság ajánlott kategória? Engem elsősorban az érett nők érdekelnek barátnőfeeling-gel, teljes odaadással. De lehet fiatal barátnőfeelinges 25 felett és nem barnabőrű.
Válaszaitokat előre köszönöm!
Sziasztok!
Itt Nyíregyen ki az a lány, aki mostanság ajánlott kategória? Engem elsősorban az érett nők érdekelnek barátnőfeeling-gel, teljes odaadással. De lehet fiatal barátnőfeelinges 25 felett és nem barnabőrű.
Válaszaitokat előre köszönöm!
Sziasztok!
Olivia 43-ról tudtok valamit? Esetleg, aki már járt nála, az leírná nekem, milyen volt, privibe, vagy akár itt fórumon??
Előre is köszi
Ők a legjobbak? Max a saját beszámolójuk alapján..
28 éves Kim tényleg 180 magas és jó teste van. Mediterrános hosszú arc, világos szemekkel. Nagy barátnő-feelinget nem tud nyújtani, mint ahogy a karcsúbb lányok általában nem alacsonyodnak le odáig, hogy érdeklődjenek a vendég iránt. Így is jó vele, mert két lyukra játszik és úgy nyög, mint akit karóba húznak. Sajnos a belvárosban úgy el vanak sötétítve a szobák, hogy zseblámpát érdemes vinni, hogy megtaláljuk a célszemélyt..
Virág gyönyörű,nagy mellű,vékony alkatú és abszolut bomba pesti csaj benyomást kelti,orálja jó,punci kellően szűk,popsija pedig még szűkebb,teljes mértékben visszajárós lány,kedves,de határozott,tudja mit akar és te mit szeretnél,többszöri meglátogatása javasolt :)
Már régóta próbáltam most is csak véletlenül jutottam el hozzá de megerte;-)
Helló! Nem,vagyok hírdető! Régi bútor, darab, vagyok! Most regisztrálam,hogy én is lirhassam az észrevételeimet!
Sziasztok! :)
Sissy 30-ról valaki valamit ?
Sziasztok!
Nóriról vélemény?:)
Amúgy Virágot csak ajánlani tudom. Nagyon közvetlen és érti a dolgát:D
Sziasztok!
Olyan hölgyet keresek, aki nem ódzkodik ha elcsattan pár csók is az együttlét közben. :) Na, meg szereti, ha Őt kényeztetik...
Nekem is van friss élményem de nem innen hanem az***moderálva***-ról :)
Én is ezeket hallottam amit te, a Budai úti lányokról!
Régen sokat voltam lányoknál,és lehet én is beléjük futottam,ha jól emlékszem telón amit beszéltünk,hogy mit vállal,a helyszinen már teljessen mást mondott!
Nem emlékszem a nevére,és csak arra emlékszem a Budai úton volt.A házszámot nem írom le ide!Ha a Budain nincs más hírdető lány(lányok) akkor valószinű náluk voltam!De miután mást mondott a hölgyike ,mint telefonban sarkon fordultam és eljöttem a lakásból!De milyen jól tettem!Akkor felhívtam Dominikát nála akkor voltam előszőr!Ő nagyon jó csaj!
Tina 18
Azt hiszi magáról MSZ EURÓPA
Pedig MSZ TANYA!!!
Nem tud bánni a vendéggel a szerszámmal, kapkód, rángat, nyafog. Részemről felejtős.
Ezért szeretem inkább a bevált csajokat.
Ne legyen festmény szépségű, csak értsen a vendéghez. Vissza megyek:
Anikó
Zsúzsa
Anett
Dóra
Gina
Kriszta hölgyekhez. + Dórina..
Benük nem lehet csalódni!
Sziasztok!
Virág 21-ről kérek gyors infót, mert csak a héten lesz.
Köszi!
Hello hirdető létedre lányokhoz jársz?vagy te vagy Alina? *** moderálva ***
Dorina20-at az aprobol nezte mar valaki? Gondolom, nem lehet nagy durranas, ha ilyen nagy a csend korulotte :)
Nem értem, miért kell azt a következtetést levonni azonnal, hogy ha valakinek nem jön be egy lány, akkor a vendég kezeli rosszul az egyébként tündibündi odaadó szolgáltatót. Én, amikor Ninettkénél jártam, abszolút megadtam a tiszteletet neki, nőként kezeltem, nem csak ürítésre kellett volna, de nem voltam neki szimpatikus. Van ilyen, ez a műfaj sajátossága. Nem is megyek hozzá többet, az első - és utolsó próbálkozásból levontam a megfelelő következtetéseket. A világ nem dőlt össze nélküle, olyan lányokhoz megyek helyette, akik igazán kedvelnek és akikkel működik az, ami vele soha nem fog. Van választék bőven. Bár a kísérletezgetés p*nzbe kerül, és beletenyerelhetsz valami borzasztóba, de egy jó vélemény még semmire nem garancia, a kémia vagy működik, vagy nem.
Szia!
Mi az a nem sok jó?Konkrétan mit hallottál róla?
Én egy ideje nézegetem,fel is hívtam,de nem beszéltünk meg konkrét dolgot...aztán később felhívtam Mayát,ott is ugyan az a nő vettel fel,aki Tímeánál...aztán ugyan ez Izánál is...Nahát mennyi egyforma hangú és *rú nő van itt :-)
Ez egy Tatabányai trió,forgószinpadszerűen jelennek meg itt vagy ott,vagy amott..Ezt csak azért írtam le,ha netán csókolózni támad kedve valakinek,gondolja végig lehet egy Tbányai sukár csávó bránerén játszott indulót gumi nélkül előtte :-D Na viccet félretéve,azonkívül ,hogy a rosszhírű Budai úti csapat,semmi konkrét negatív,vagy pozitív véelmény nem született azóta sem.Miért rossz,miért nem az?Kinek rossz és kinek nem az?Van egy két túl finnyás vendég,vagy a többség igénytelen?
kezdjünk el újra véleményeket cserélni,nagyon beállt a fórum!
Karináról van friss élményem cserébe megosztom ;-)
G99911 mikor voltál Alinánál? Én kb 3 hete! Te mikor ?
Timea 19-nél még nem voltam,de nem is tervezem!
Nem sok jót hallottam rólla!
De ha mégis mennél kérnénk 1 beszámolót,mert szóbeszédre nehéz alapozni!
köszi