Nagyon ajánlott kategoria.
Nagyon ajánlott kategoria.
Sziasztok ! A rolam állitott dolgot nem kivánom megmagyarázni , se kimagyarázni ! Aki járt már nálam az ugy is tudja az igazat , pont ezért van sok visszajáro kedves vendégem ! A puding probája is az izlelés , aki elhiszi a rolam állitott negativ dolgokat , az gyozodjon meg arrol , hogy látogasson meg és pont az ellenkezojét fogja tapasztalni ! Rolam még senki nem irt ilyen negativ dolgot , sajnálom , hogy az Ur még is ezt irta rolam ! Sok puszi mindenkinek ! Fanny
Én is beszéltem már vele, pontosan ugyanezt tapasztaltam mint Te. Én nem mentem, mert szerintem ablakon kidobott pénz. Bele se merek gondolni milyen személyesen.
Ha gondolod menj :)
jaj hogy irtam...monDta
Köszönjük Tami!
További jó l**aglást kívánunk neked.
Telefonban nem monta?
a profi masszázs néven hirdető vállal franciát?
Odettet én is javaslom ,hogy kerüjétek el......
Sziasztok! Ma voltam Tami 23-nal! Mar egybol felvette a telfont es nagyon kedves es segiokesz volt h hamar odatalaljak a helyszinre.parkolas ingyenes.Ahogy felertem szexi fehernemuben fogadott. :-) A lakas tiszta igemyes rendezett. Tami elkepesztoen csinos es a franciaja vilagbajnok volt!! Vegig nagyon kedves es lelkes volt ,nem siettett es istenien tud lovagolni is!! NAGYON AJANLOTT KATEGORIA! Korrekk
t lany raadasul!! Meg biztos visszamegyek!!
Sziasztok!
Tegnap volt szerencsém Sejla-hoz. Nem értek egyet az előttem szólóval,nekem nagyon bejött.Kedves,aranyos,csacsogós.Beszélgettünk mindenről,igaz én kicsit máshogy állok a lányokhoz.R*hadtul rossz passzban voltam mint mostanában mindíg,de nem adta fel,és addig ügyeskedett,míg meg lett az eredménye.Egyetlen dolgot sajnálok,hogy azt a csodálatosan szűk pinusát nem sikerült megcsinálnom.De majd legközelebb.Remélem találkozunk még!természetesen ez is szubjektív...Kinek a pap,kinek a .....Tudjátok.
Üdv.
Odettet elkerülni............r***enetes. Nem is érdemel több szót.
Nos, kedves makktársak!
2 közelmúltbeli élmény (persze nem egyszerre): Zara, Sejla. Jól ismert piac közeli kecó, a hely ok, az időpontegyeztetés mindkét hölgynél ok. Test, arc, bőr stb mindkét esetben frankón rendben van. Naggyából itt számomra ki is merült a szolgáltatás pozitív oldala. Minden extra: csók, NFVSZ. De ez még csak ok lenne. Már Zaránál (ő volt az első) érződött a full futószallag effektus, legyünk túl rajta aztán menj a rákba. (már bocsánat). 20p után végülis nála elmentem, de már azonnal ágyazott. terített új lepedőt, mintha már tessékelt volna ki. Aztán kérésemre bemutatta 3 "lakótársát". Sejla szép csinos lány, ez kétségtelen, rá esett a következő választásom pár nappal később. Na, ez még nagyobb gáz! Mondom félóra, kérek mindent. OK. Zuhi, ágy. Elkapta a lompost, egy perc után aszongy húzzuk a gumit? Mondom, mivan? Csók, előjáték, ilyenek? "Na jó de ha letelik a félóra, amiben a zuhi is benne van, fognak kopoktatni". Mondom mivan?? Na jó, valahogy felállt, g*mi, kezdjük. megint 5 perc, "most már siess mert letelik az időnk és mindjárt jönnek kérni el a szobát". Na itt ment el a kedvem az egésztől. Felöltöztem és eljöttem a picsába. Kb 20 perc után. Szóval annyit még mondott, hogy négyen vannak 2 szobára, és be kell osztani frankón, mert a többiek már kopoktatnak. Csinosak, szépek, de szerintem az ilyen szolgáltatás kerülendő.
Nálam ott kezdődik az ilyenfajta szolgáltatás, hogy kedvesen fogad, zuhi után keresi a vendég igényét, simogat, masszíroz, az aktus után kicsit beszélgetünk, ha 40 perc lesz a félórából, akkor sem látom rajta hogy sürgetne, mert jön a következő (pláne nem hozzá, hanem a "szobatárshoz"...)
Ahogy Tibeti mondaná, ez a saját szubijektív véleményem, mindenki kezelje a helyén...
Tisztelt fórumozók!
Nem szoktam élni a vélemény nyilvánítás eme formájával, de Kendra 22 meglátogatása után ki kívánkozik belőlem. Malompark környéke, nem panel, tiszta környezet,relative csinos lány. És a pozitívumokról kb ennyit. Jártam már egy pár lányzónál, de ilyen érdektelenséget, nulla hozzáállást, belesz**ást még sosem tapasztaltam. Még a jobbik felemnek is elment a kedve az egésztől. Kész kínszenvedés volt az egész, ilyet még sosem tapasztaltam. Egy biztos, erre emlékezni fogok jó ideig. Ha pontozhatnék 10/1, az egy pont is csak a hely miatt.
Sziasztok, az a helyzet hogy Sissy 27 és Pamela(Ív) 20 Illetőkről nem engednek ITT valós beszámolót/véleményt közzé tenni, de ha számaikra rákerestek a neten találhattok róluk információt, illetve m*s fórumokon.
Sziasztok.
Iza(23) és Szofi(21) ről lenne valakinek infója?
Esetleg a fiatalabb lányok közül kit érdemes meglátogatni egy jó franciáért??
Előre is köszönöm!!
Kora reggel szerintem senkit, de ha hamar akarsz menni, akkor előtte nap érdemes egyeztetni, és szerintem a többség előre megbeszélve megoldja korai időpontot.
üdv és derűsnapokat
Kora reggel kit erdemes hivni.?
Vicc ami itt megy!Ezt most miért kellett moderálni!?Na mindegy.Egyel kevesebb lett aki ide fog írni,Ennyi!
meg kell nézni debrecent nyiregyházi lányokat magsan verik az ittenieket nézzétek és ámuljatok
Szilvi sztem nem lehet sokkal rosszabb, bár én még csak az utcán találkoztam vele és egy bomba csaj ruhában is. Aztán, hogy bejutsz-e hozzá az egy másik kérdés. Én egyszer megpróbáltam aztán egy nagy beégés lett mert még azt is letagadta, hogy beszélt velem mikor becsengettem a lakásra ugyanis tudtam, kivel dolgozott együtt anno. Ugyanis mire odaértem a megbeszélt időre, kikapcsolta a telefonját de biztos nem volt foglalt mert a kaputelefont felvette. Azóta sem értem de már nem fogom újra megpróbálni akármilyen csábítóak a képe. Elvből. Ez nálam kiveri a biztit. Dönts! És ha bejutsz, cáfolj rám és kérek egy kimerítő beszámolót.