Na, akkor nem csak velem volt ennyire kritikan aluli ez a leany.sz*rnyu. Baratsagtalan es b*ta sajna
Na, akkor nem csak velem volt ennyire kritikan aluli ez a leany.sz*rnyu. Baratsagtalan es b*ta sajna
Szia.Ezt hogy érted?
Kiváló!
Sziasztok. Zsany masszázsrol. Van valami info. Légyszi irjátok meg
Karoly,inkabb szerezz egy baratnot.....bar ketlem hogy a kepessegeiddel menne!"Jill" vagyok,tudod akirol csak almodozol....:)))))
. új felhasználó, vagy olyan régi szolgáltató, akinek nem megy az *zlet, azok gyakran változtatnak olyan névre, amire keresve pozitív tapasztalok vannak írva, és így ideiglenesen megtéveszthetik a rutintalan vendéget...
Nem foglalkozom veled...Inkább magammal az is sokkal jobb.Most sem írtam volna csak te hívtad fel saját magadra a figyelmet.Hamár olyan vagy amilyen....Legalább maradnál szép csendben.Nem vagyunk egy szinten...,hogy vitázzak veled bármiről is.
Mindkettő kellemes, Szofi kicsit lendületesebb, természetesebb. Iza több rózsaszállal dolgozik, de kulturált lány.
ill. Kloé, de már nem is tudom követni a név változtatásokat.
Réka közben Kleo lett.
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, ezt a vitát ne a városi topicban folytassák!
Köszönettel,
VL Szerkesztőség
köszönöm aranyos vagy nagyon, jót tudtam neked adni amit te is nekem..:)
szuper vagy..:)
A Reka26 Zsaklin neven is futott. Irtam róla korábban. Az volt,hogy elhuz a búsba...
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Tisztelt forumozok!
En is voltam kedves Kendra 22-nel! En viszont csak pozitivat tudok rola mondani! Szep tiszta kornyezet kedves es oda ado volt! Legkozelebb is szivesen meglatogatom!
Míneánál voltam, de Nagykanizsán, ezért róla tudok mit írni. Ugyanúgy néz ki, mint a képein, egy bombázó. Nagyon szép formás teste van szép arccal. Kedves, aranyos lány, ha a fiú is nőhöz méltóan bánik vele. A szex mellett jól el lehet vele beszélgetni is, közben sokat ölelgettem és hozzábújtam. Mintha Szulejmán egyik gyönyörű háremhölgyével feküdtem volna össze színesben és valós időben szinkronizálva!
Tami23-nál én is voltam de nem ezt tapasztaltam inkább pont az ellenkezőjét.Sajnálom,de ez nem fedi a valóságot.
Kedves Ragadozo ! Koszonom, hogy ismételten fened a fogaidat rajtam :-9 Semmi baj ! Ilyeneknek is kell lennie mint te mag a kedves társad ---:-9 esetleg a kedves barátod ! Még jo , hogy nekunk lányoknak , nem ilyen negativ emberek látogatásátol kell sirvafakadnunk ! Tudod itt Gyorben a lányok tobbsége maximális szolgáltatást nyujt , nem lehuzos alapon ! Az , hogy egyesek mikorra odaérnek a lányokhoz , a megbeszélteken belul tobbet szeretnétek , arrol nem mi tehetunk ! Vártam már , hogy mikor irsz megint csipos , megalázo kommentet rolam ! :-) Se baj ! Kibirom ! Az ilyenek is benne vannak a pakliban sajnos ! Foglalkozzál csak magaddal , ne velem ! Csodálatos szép napokat kivánok neked ! Szia
Kedves, vagy inkább nem is.Fanikácska én.....voltam nálad..ugyan nem olvastam mi szépet, szépeket írtak rólad mert annyira sem érdekelsz,hogy ennek utána nézzek.Sajnos én még emléxem mikor meglátogattalak és abban sok pozítívum nem volt.Úgy hogy ha valaki hasonló igazságokat írt rólad mint én anno, na annak egyedül te vagy az oka és ne csodálkozzál ha megírják a tutit...,de írják is csak meg,hogy a hozzád hasonló lehúzós primitív kis libák észbe kapjanak. A rózsaszálakért mindenkinek meg kell dolgoznia.A világ nem úgy működik ahogy te képzeled....
. . . én ezért szoktam mindig 1 órára menni. 5-10 perc előzetes egyeztetés, zuhany. Onnan nálam a kellemes időtöltésig kb. fél óra, amit összeadva túl megy a félórán, - legalább is, ha a matek tanárom jól tanított meg összeadni. Így inkább egyek egy órára, és akkor nem kell aggódnom azon, hogy mikor telik az időm. Nálam ez a bevált recept, no meg a mákos kalács receptjéért is oda vagyok :)
üdv és derűs napokat
Bingo, a névváltoztatás félig sikerült is neki, most Rita néven fut ugyanazzal a telefonszámmal és képekkel.