Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, ezt a beszélgetést ne a városi topicban folytassák!
Köszönettel,
VL Szerkesztőség
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, ezt a beszélgetést ne a városi topicban folytassák!
Köszönettel,
VL Szerkesztőség
én selytem,hogy a konkurenseknek nem tetszik,de ezzel kell élniük.. lehet azért küldték moderálásra mert valaki haragszik erre az ŐSTAGRA!...:) Vagy rám,de engem nem nagyon szokott izgatni ha irigykednek rám.. attól nekik se több se kevesebb nem lessz! ÉS NEKEM SEM.:D
Valaki irt egy hirdetőről véleményt nem értem ezen mit kell moderálásra küldeni :D
sziasztok. Kendráról vélemény? aranyos lánynak tűnik.
Olyat én is tudok :) Ha olyan kellene nem itt kérdezném :) Azért köszi!
Nem írnák ki mert szépen kérem :) Nincs szervi bajom ami indokolná. Sportolás után azonban jólesne ugyebár :) Megnézem az Enikőt! Köszi!
lányok lányok ez az őstag már 2-szer is volt nálam.. nem írt szabályzatba ütközőt...:D
Tudok jó női masszőröket, de teljesen erotikamentesek! Szóval kézi levezetés sincs! Ha így is érdekel, akkor jelezd priviben (mivel nem itt hirdetnek, így valószínűleg moderálva lenne, ha nyilvánosan kiírnám).
Irasd ki a reumatológussal és menj a gyógyfürdőbe ! :D De mehetsz Enikő masszázsára is.
Ha jól értem a zsemle közül lógjon ki a parizer szelet széle jócskán? Ez a vágyálmod? :)
Elvirán kívül (mivel ő most nincs) masszázsra kihez érdemes menni, aki úgy erősen szakszerűen át is nyomkod nem csak csúszkál rajtam? Az erotikus befejezés nem lényeges, elég ha max kézi van.
Amandáról, igen szerintem ajánlott. Egy időben sokat jártam hozzá és sosem kellett csalódnom benne. Szép, igényes lány és mindig maximálisan odatette magát. Az á*ai is megfelelnek a pécsi átlagnak.
Sziasztok,
Úgy látom a nagysikerű réka megváltoztatta a nevét, hááát ez nem véletlen az biztos. Aki nem akar rosszul járni, az messze kerülje el!
Az új név miranda!
Remélem egy két embert ezzel a bejegyzéssel megóvok a kellemetlenségektől.
Üdv.
Nagyon prózai oka van. Hirdetés nélkül is van annyi barátja, amennyit szeretne. Egy bizonyos határ felett a mennyiség a minőség rovására megy. Ezen a határon próbál meg Alice okosan egyensúlyozni. Ezért csak ritkán hirdet.
Nemrég voltam a pár héttel ezelőtt itt "89765312" néven kommentelő Míneánál. Már egy ideje nézegettem a hirdetését, mert a képein nagyon megmozgatta a fantáziámat, aztán végül úgy döntöttem, hogy felhívom és elmegyek hozzá. Élőben olyan volt, mintha csak a képeiről ugrott volna elém. Nagyon szép lány, atomjó teste van, emellett nagyon kedves is. Jó volt vele lenni, két menet között jól el lehet vele beszélgetni is. Mellette szinte úgy elröppent az az egy óra, hogy észre se vettem. Csalódás kizárt azoknak, akik kedvesek vele és nőként kezelik.
Sziasztok!
Lehet nevetni fogtok, de mostanában rámtört egy újabb perverzió és ezzel kapcsolatban lenne egy furcsa kérésem:
Tudtok olyan lányt a jelenlegi kínálatban, akinek átlagon felüli, nagy lógó szeméremajkai vannak?
Régebben a Monostorpályi úton volt egy milf akinek majd csak nem még lapozni is lehetett :-), de jó ideje nem r*ndel.
Esetleg a fiatalabb korosztályban tud valaki ilyet?
sziasztok
köszönöm az infokat tényleg sokra tartom.
Amanda ajánlott ? vélemény?
Üdv.! Voltam nemrégen Inez41-nél. A lakás kulturált tiszta, fürdő, törölköző, tusfürdő stb. a s.lyem stasszén.Néhány éve Erika39-néven hirdetett. Azóta szedett fel popsira egy kicsit. Az *rai nem vátoztak, normális megbízható, ha nem vagy vele b*nkó. Volt már jobb is vele, de ez nem az ő hibája, én vagyok padlón mostanában.
Krumplibogár sem dolgozott még életében szeritem.
Amit rendes munkáért kap az ember amiért eladja az idejét ,így értem.kb 1 nap = 1 óra jelen esetben.
Szerintem rendben van ha emiatt írunk pár szót egymásnak.
Teljesen igazad van semmi másról nem szól az egész .tisztelet a kivételnek . a legtöbb lány úgy van vele, hogy 5-10 perc alatt lerendezni a dolgot aztán mehetsz. többször is volt rá példa, hogy még neki se áltunk a dolognak már csörgöt a telefonja a lánynak és felvette és kb 5 percig egyeztettet a következő kuncsaftal.majd nekilátunk a dolognak ismét csörgöt a telefonja. már én kelletem rá szólni ,hogy kapcsolja ki vagy némitsa le. Pedig belőlünk ***moderálva***. egy kettő lánynak el kéne jutni a tudatáig,