Szia kedves Gréti !
Nekem az a legszebb mikor látom és érzem, hogy a partneremnek jól esik amit csinálok egy nő élvezés közben a legszebb mert az egy ösztönös pillanat! 😉
Szia kedves Gréti !
Nekem az a legszebb mikor látom és érzem, hogy a partneremnek jól esik amit csinálok egy nő élvezés közben a legszebb mert az egy ösztönös pillanat! 😉
Kis kiváncsi!😘
Szexben a legszebb,mikor két vággyal teli férfi és nő,egymásra figyelve,élvezik egymást.Én mindig a pillanatra fókuszálok,vagy arra milyen pozitúrában élvezném a hölggyet még.
Kérdezz bátran,én nem harapok.😄😉
A kölcsönös élvezet, pláne mikor egyszerre élvez el a két fél
Várunk vissza baba! 😘
Nóri 46 de csini..... Azok a cickok... Combikak.... Ebből látogatás lesz...
Meghogy a baratnőivel...
Ki hiszi el ezt? Az az egy önmaga aki lálykolta magat😄
Hali!
Legutobb mikor voltam nála, ciciműtétre készült, lehet hogy emiatt nem hirdet…
Abbahagyta sajnos... :(
nem tudja valaki, hogy Szimonetta feneke tényleg bírja a kiképzést, vagy csak marketing fogás?
Sziasztok!
Grétiről tudtok valamit?
Nikit ne add fel. Lehet roszkor hívtad. Csilla valami miatt nálam parkolópályára került már nem emlékszem mi véget, lehet az ár volt sok. Nem tudom már. Vagy nem válalt valamit amitt akkor szetettem volna . Majd írd meg mijen volt a csaj ha találkoztál vele, mert megint nézegetem lehet meg látogatnám
Láttunk már néhány öngólt! Ez a bejegyzés is az.
Csillarol (19) van valakinek infoja,Nikit hivtam parszor nem birtam el erni, ugy hogy tovab lepek szerintem,koszi...
Támogatnék nem profi vékony lányt hölgyet...jó pasi vagyok.
Vedd el feleségül ha nem tudsz vagy akarsz leszakadni a témáról! :D
Sziasztok! Valaki járt már Gabi 34 nél?
Hannah 24-re emlekszik valaki györbol?
Elegge bevalt egy idoben, kb 2 evig folyamatosan jartam hozza havonta.de ugy 2023 korul eltunt.. azota sem talaltam jobbat. Gabi-n gondolkodom hogy talan o tenyleg atabil hirdeto es lehet nem hiaba?
Volt nala valaki ?
sziaszok
járt már nála valaki? jöhet priviben
köszönöm szépen
sziasztok
Sziasztok!
Debreceni Thai masszázs szalonokról milyen tapasztalataitok vannak? Hol lehet, és kinél egyéb lehetőséget kapni? És ha van plusz szolgáltatás, az meddig mehet el azaz mik a lehetőségek? Akinek van infoja, ne tartsa magában! Jöhet PM is.
Én is csak nézegettem Zsófit, fel még nem hívtam. Keveslem a képet és az infókat. Attól még lehet ő csodálatos szerető. Várjuk a többiek véleményét sok szeretettel. 😀