.. photoshop helyett monitorshop - a retusálás új korszaka most kezdődik :)
.. photoshop helyett monitorshop - a retusálás új korszaka most kezdődik :)
Mi va újoncok? Fogalmazzátok át a mondanivalótokat, úgy hogy ne moderálják ki! Ami olyan csillagozzatok vagy hagyjatok ki egy-két betüt és már jó is lesz. Mi meg majd kitaláljuk ugyis.
Nem ertettem, miert van annyi anyajegy a lanyokon, aztan rajottem, hogy koszos a monitor :)
Rita kedves csinos Nő. Kicsit több mint 32, de ez nem tragédia. A mellei egyszerűen fantasztikusak. A v. nyelvleckéje kiváló. Ez a sokat takaró ruházat néhány kiló pluszt hivatott takarni. Időnként beugrok hozzá a Pláza környékére.
Rita beujitott a képekkel kapcsolatban. Hát sokat nem lépett előre :D
Remélem, hogy fog jönni! Szeretnék hozzá elmenni. :)
Addig is megpróbálok újra eljutni Zsuzsához. Szöszi képeit is gyakran nézegetem, de valahogy mindig Zsuzsa marad talonban.
Fannika, Virág ,Laura. ugyan az a hirdető csak más telefonszámokal. nem értem miért? mindenki nagyon figyeljen oda , és mindenki vigyázon magára. többen is vanak a lakásban.
Szia!
Szerintem ne itt keress... ne a profik közt...
De ha ragaszkodsz ezekhez, akkor Győrben Fahéj...
Rita(32)-nek üzenem (mert privit nem tudok neki írni), hogy ezeket a régmúlt divatú háló mintájú ruhás képeit cserélje már le, ha új ügyfeleket akar szerezni, mert ez egyáltalán nem szexi.
A kevesebb néha több. Jelen esetben is egy sima bugyi/melltartó kombó hívogatóbb lenne, mint ezek a régi rucik. (vagy akár még egy rövid nyári kisruha is)
Ha valaki nem így gondolja, akkor mehetnek az unlike gombok...
.. az oltári jó pozítiv értékelés olvasásától csak egy jobb dolog van! Ha én írom majd azt :)
üdv és derűs napokat
Ez így ebben a formában akkor is meredek.
42 évesen ilyet testtel ebben a szakmában gondolom a hozzáállásával sem lenne gond. Így viszont méginkább furcsa, hogy senki nem hallott még róla.
Bár lehet tévedek,,,,sőtt remélem,hogy tévedek és hamarosan olvashatunk valami oltári pozitív értékelést a hölgyről.
Egyetértünk,szerintem is simán lehet ilyen teste.Körbeérdeklődtem néhány "öreg" harcost,de nem tudnak róla semmit.
Kénytelen leszek bevetni magam a hétvégén,persze ha el tudom érni,hátha nem nem esek pofára.
köszönjük az értékelést, kérdezném, hogy a fotók közül melyikre hasonlít? a szöke ránézésre ok, de a többi kép, hát inkább huh..
42 évesen simán lehet ilyen teste egy nőnek. Én személy szerint több ilyet is ismerek.
.. én azért remélem, hogy Kimberly esetében csak egy kis reklámfogás volt, hogy "egy ideig nem lesz itt" :)
Szerintem, ha nem is minden második héten, de pár héten belül fog jönni :)
retus témához: meg kell hagyni, hogy azért nem az a gyakori, mint Kimberly esetében is, hogy a címlapfotónak is beillő képen látható lány a valóságban is úgy néz ki. Azért mindenki félve megy el, főleg ha még nincs info róla. Én úgy mentem el, hogy már volt info róla (ha nem is az akcióról, de a kinézettel kapcsolatosan igen, ámbár az is felemás volt). És, ha már Kimberly-nél tartunk: finom bársonyos bőre van, jó hozzá érni, kellemes érzés. De a kinézet mellett ott van a előadói képesség, vagy annak a tudása is. Mert megette a fene, ha gyönyörű, de úgy fekszik ott, mint egy fadarab. Ettől még az is jobb, ha műhangok is vannak, ami még izgatólag hathat.
üdv és derűs napokat
Sziasztok
Lisa (20), és Kloé (28)-ról privátban érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van.
Előre is köszi
Esetleg még a Tócoskert környékén kit ajánlanátok?
Beszámoló!
Ma voltam Coco nál,az ágfalvi ltpen r*nd*l.
Lakás rendben,egyedül van,a képeken Ő van.
Mosolygós szép arcú kedves hölgy,jó hozzáállással ,tudja mit kell csinálni,"mitől döglik a légy".
Sajnos az aktusig nem jutottunk el mert olyan jól csinálja a lingnam,prosztata masszást natur franciával,hogy maradtam ennél.
Tudom ajánlani,nálam 10ből 9 pont.
Anikó masszázs néven hirdető hölgynél volt valaki ?
Hát én nem tudom, de az Angélát biztos nem vállalnám be biztos infó nélkül.
Szerintem q*rwa nagy a szakadék ! Van egy mondat bemutatkozásként , egy 42 éves érett nőről van ugye szó és van három fotó amelyen van egy kb. 20-22 éves hölgy.
A legnagyobb problémám ezzel csak annyi, hogy ettől még lehet tök korrekt a hölgy és lehet, hogy korához képest valóbn egy sexi milf, de ezzel a marketing--l szerintem nem lehet eladni az *rut.
Persze ez csak saját vélemény.