meglepve olvasom a beszámolódat. Velem pont az ellenkezője volt... Lehet megváltozott? Passz....
meglepve olvasom a beszámolódat. Velem pont az ellenkezője volt... Lehet megváltozott? Passz....
Amanda nagyon jó volt. Én még Szekszárdon voltam nála. A popsija is nagyon jó volt. Nagyon szép kiscsaj szar fotókkal. 10/10
ha valaki több néven is volt már az eleve gyanus. Bianka vagy sorolhatnám.. Miért nem változtat nevet? Mert amit csinál azt jól csinálja. A Bianka név mára már fogalom itt Sopronban. Követendő példa a többi lánynak...
Hi. Köszi az ajánlást. A popsi nem minden, egyátalán nem ragaszkodok hozzá,de ha benne van miért ne? Én (is) szeretem ha tiszta-és száraz- a törölköző, a lepedő. Ésvén is inkább a fiatalabb, vékonyabb csajszikra bukok..:)
Telefonon érdeklődés szinten igen, de nem voltam nála.
*értelme*
Egyébként ha agyon van retusálva pl nagyobb melleket csinál magának kisebb hasat extrém módon az valótlan képnek számit nem? Tehát az jelenthető igaz?
Talán önbizalom hiány :D vagy ha többet látod talán majd megtetszik :D Kiváncsi vagyok én is mi értelmes. Ennél már csak az a jobb mikor anyira egyértelmű agyon retusált képet tesz fel, hogy már a tér rendesen meg van görbülve :D
Fruzsi 3 hirdetéséből 1 maradt . Jött hozzá Liliána 2 Catalina 2 Szabina 2 hirdetéssel . Mondja meg valaki mi érrtelme ennek .
Üdv én voltam Jázminkánál, egyszer és kösz, de nem... A képein sokkal vékonyabb mint élőben. Egyátalán nem voltam elvarázsolva tőle....10/3-4
Holnaptól (hétfő) kedd estig Kecskeméten leszek a Barátnőmmel Lorinnal...☝
Várlak/várunk Benneteket ! ☺
Csókok 💋
Luca
Dehogy voltam nála. Nem is tervezem. Szigorúan csak olyanokhoz megyek, akik valóban nőneműek, úgy is születtek és nem pedig annak próbálják magukat láttatni, miközben ott lóg az fehérnemű alatt a himbilimbi. :D
Kendra! Nem azért, de "Doc"-on kívül, még hárman írták rólad hasonlókat. Jobb oldalon a "Keresés kulcsszóra:" boxba írd be a neved, és látni fogod. Szóval, amit négy ember állít, abban lehet némi igazság én úgy gondolom, főleg hogy régi tagokról beszélünk. Amit te mondasz, annak is biztos van alapja. Minden esetre értékelendő, hogy te vagy talán a második ilyen hirdető, akit látok helyesen írni.
el olvastam csak most nem tudom elérni telefonon te voltál nála?
Annyit tudok róla, hogy ő nem lány, hanem transzvesztita! Hímneműként látta meg a napvilágot. Esküdni mernék rá, hogy nem olvastad el figyelmesen a profilját, mikor aktív volt. :P
twigy nevezetü lányrol tud valaki infot mijen
Hello, fiúk!
Amira18 nevű hirdető nem tud pontosan egyeztetni a telefonközpontosával.
Más árak hangzanak el a telefonban, mint élőben a hirdetővel!
A képek is nagyon jól sikerültek, de nem véletlen a "homályosítás"!
Devill .Te legalább megirod az igazat. aki nem türi a kritikát keresen másik munkát Ámen.
Vedd be a leszarom tablettát!A tisztes iparnak mindíg jó híre volt!
De aki nem tisztes! - így jár!Hogy kapja a krtikák tömkelegét!
Legyetek jók,ha tudtok!
Maradj ;)
Beszámoló:
Kendra (20)
M.király utcában dolgozik. A képeken Ő van. Hozzáállása 4/10
Tisztaság, lepedő, lakás, furdőszoba, igényesség: 2/10
Összeségében 3/10
Tisztelt szerkesztők!
Amennyiben moderálnivalót találnátok az irományomban, tiszteljetek meg annyival, hogy egy privát üzenetben megírjátok nekem, mi is annyira moderálandó. Legalább hadd tudjam, tanuljak belőle, ha már "tag" vagyok. Habár sok értelme nincs a tagságomnak, ha ennyire nem lehet adni a szavamra.. Mert ugyan lehet, hogy adott lánynak éppen nem tetszik a róla szóló beszámolóm, de ha Ti az Ő kérésének eleget téve moderáljátok az amúgy igazságot leíró hozzászólásokat, akkor hosszútávon el fog terjedni ám a "felhasználók" között, hogy a lányok bármit moderáltathatnak, ahelyett, hogy a kritikából tanulva jobbak lehessenek.
Köszönöm!
Doc