Igen. Nem egyszerű elérni, de én sokat próbálkozom és már többször autóztam érte 70 kilométert. Megéri!
Igen. Nem egyszerű elérni, de én sokat próbálkozom és már többször autóztam érte 70 kilométert. Megéri!
Sziasztok!
Barbi 27 a fényképei alapján nagyon emlékeztet a mindenhol hírető "Barbi házhoz" lányra - lehet. hogy ő volna?
Esetleg vanvalaki aki hivta házhoz Barbit? Ha igen milyen tapasztalatai vannak?
Ha minden jól megy a napokban meglátogatom Alisiát, az élménykeről beszámolok.
Üdv.
Szép napot az uraknak!
Győrben várom régi és leendő partnereimet egy kellemes kikapcsolódásra!Hívj és ugórj fel hozzám!Puszi Momóka
Kedveseim! Használjátok ki az utolsó napokat! Az idén már utoljára vagyok itt. Szombatig várom a kedves régi és új látogatóimat. :)
Szia!
Köszönöm építő jellegű kritikádat, megfogadtam a tanácsodat, leborotváltam az intim szőrzetemet, és egyúttal elnézésedet kérem, hogy elhanyagoltan mentem hozzád. Én legalább tanulko a kritikából...
Nyugi, soha nem fogunk találkozni ;)
Beszámoló:
Léda (39)
A képeken Ő van, kora reális.
Ágfalvi úti ltp, tiszta kis lakás.
Csinos kis cickók, szép arc, igen korrekt hozzáállás!
Sajnos csak péntekig marad, pedig 8/10 nálam!
Vigyázni rá, ritka teremtés!
Egyetlen negatívum, hogy lepedő helyett egy nagy törölköző volt, de az legalább tiszta volt!
Jó pár kolleginának szívesen bemutatnám továbbképzés céljából...
Sziasztok. Van valakinek infója Trans Trisa-ról, vagy Ts Barbiról? Köszi
Úgy látom Amina nevet váltott.
Csak egy költői kérdés. Azon masszőr hölgyek akik kikötik, hogy csak normál testalkatú embereket fogadnak azok úgy kb. mit várnak? Ha izmosabb valaki vagy pici túlsúlya van még belefér vagy már az is menjen ahová akar? Oké, hogy a 150 kilóstól óckodik de ez, hogy csak normál ez eléggé finnyás jellemre utal. Vagy épp, hogy nem tud masszírozni, gyenge a keze/karja és csak olyanokkal tudja azt a hatást kelteni, hogy csinál is valamit akiknem a bőre alatt nincs se izom se zsír.. Nyilván egy izmosabb testet nem elég csak nyomkorászni ott már erő kell.
Glóriához volt szerencsém anno egy másik városban. Nekem kellemes élmény volt, várom, hogy visszatérjen, meglátogatnám megint.
Bújós, barátnős, nem nyafog.
Helló! És merre +16 km, elmondod? Köszi!
De hová tünt a kedves Szofi24 ? Tud Róla valaki ?
Sziasztok.Sajna csak pár napig volt debiben Szilvia 45 ha valaki tud rola valamit hogy jőn e még vissza akkor irjon.Az info jőhet privátba is.
szeretnek erdeklodni komaromban kihez erdemes elmenni, koszonom a valaszokat
Szia! Még régebben voltam nála,nekem bejött! Pláne,amikor azt mondta,hogy most keményen meg kell d*gnod! Ajánlom őt :)
Legénybucsúra hölgyet keresek s.o.s !!!!
Az ott egy sv*d....
Az de komoly!:)
Ha't na.. ma'r hetvene'ves elmu'ltam, de a nok me'g mindig a'tvernek :DDD
Anett 18 6os számú kép! Figyelő tekintet előtti fotózkodás :D Vajon az akció is hasonló felügyelet melett zajlik??