Tisztalt túró!
A fórum tetején a jobb oldali részen található a nagyító ikon. Itt tud keresni
Tisztalt túró!
A fórum tetején a jobb oldali részen található a nagyító ikon. Itt tud keresni
Figyelj mar ha ez mégis igaz téged miert zavar ez vagy wnyire erdekel eza csaj hogy nyomozol utána vagy csak unatkozol netán beleszeretél es elutasitott erdekes felfogasod van mier foglalkozol te azzal hogy másnak mivan a hirdetésével de látom téged pont eza lány zavar rosszat megsem tudsz rola mondani csak koholt vádakat inkáb mig játszod a nagyokost addig menyj és érezdjol magad mint ahogy mások is mr.kalambo
Most akkor hol van a kereső ahol a korábbi beszámolôkból lehet mazsolázni, felkészülni??????
Sziasztok!
Dorka(37)-nél tiszteletét tette valaki mostanában?
Ha igen, mi volt a tapasztalat?
Köszönöm!
Arcra milyen cinti?
A Záhonyi lány szerintem elhagyta szép hazánkat, emlitette, hogy nyaralás után egy időre megpróbálja külhonba :) aztán ,hogy sikerült-e neki az elhatározása vagy sem,azt nem tudom száz százalékra de hirdetését nem látom mostanában ! Reméljük visszatér azért.......
A városoknál erről írtam. A barátnő Angelina. Megkomponált*** moderálva ***!
Rendben. Hívni foglak!
Hánytól-hányig leszel elérhető?
Nagyon szépen köszönöm ;) puszi :)
Tisztelt zs1987!
Köszönjük a világos észrevételét
Sajnáljuk ha így érzi, gondolja. Lehet az okozza a problémát, hogy az asztali gépet (amin Linux operációs rendszer fut) úgy próbálja használni, mintha egy Androidos telefon lenne. Azt tudjuk, hogy Önnek mennyire fontos volt a chat, nem véletlen volt ott szinte folyamatosan és van több regisztrációja is ez miatt. Ahogy írtuk korábban lesz közösségi chat szoba, viszont még fejlesztés alatt áll. Addig is szíves türelmét kérjük
Abszolút egyetértek. Változtatás a változtatás kedvéért, mert ugye a "megújulás"... A honlap most nehezebben átlátható, többet kell klikkelni sok funkció eléréséhez, mint régen - időigényesebb és nehézkesebb használni.
Itt most nem az úgynevezett "megújulással" van gondom, hanem azzal, hogy szimplán kikapcsolták az asztali verziót. Ez NEM megújulás! Ennél világosabban nem tudom megfogalmazni. Ezt a választ ráadásul androidos mobileszközrol írom! Még ezen is érzem, hogy mennyivel rugalmatlanabbul muködik az oldal. Emellett még a szövegre se lehet ránagyítani, míg az asztalin lehetett. Eddig Androidon is kizárólag az asztali verziót használtam, mert még azon is könnyebb volt a használata. Ha kitennének az oldalra egy szavazást, amiben arról lehetne véleményt nyilvánítani, hogy legyen tovább az asztali felület is elérheto, akkor szerintem 80-90% körül döntenének amellett, hogy állítsák vissza, mert ez a mobilos minden szempontból nehezebben használható. Emellett a chat sem elérheto így.
Kedves Barátaim!
Találtam egy gyöngyszemet! MICHELE 24! Tegnap jártam nála az ár kicsit magasabb mint a többi lánynál de itt benne van sokminden az alapban! A képek nem adják vissza mennyire szép és természetes lány! Finom feszülős kemény bőr szép formás kemény cicik! Egyszerüen egy kedves tünemény! Csók, francia fantasztikus! Igazi barátnő fealing! A szeretkezés is nagyon jó vele! Azt nem mondom hogy ki tudtam elégíteni, de nagyon finoman reagál mindenre, nem nyafog nem mondja hogy ne így ne úgy, egyszerüen próbál az ember kedvében járni! Igyekszik, igazi odaadó kis hölgy! NFVSZ lett a vége! Ahogy csinálje eszméletlen! Barátaim! Vigyázni rá! Én még megyek! Köszönöm az élményt Michele!
Üdv Rev!
Szombaton nyiregyházán leszek. Szoval itt a lehetöseg .. Használd ki.
Tisztelt kankirály!
Kérjük szíveskedjen a korábbi hozzászólásunkat elolvasni
Köszönjük
chat van az oldalon? ha nincs miért szűnt meg? ha van, hol van? köszönöm a választ.
kankirály
nyugat dunántúl bikája.
Tisztelt Balha!
kérjük nézze meg a hirdetés jobb felső sarkát. Ott látható egy X, ami bezárja. Amenyiben kisebb a kijelzője a laptopjának, úgy vagy a vissza gombbal tud kilépni a hirdetésből, vagy az ESC billentyű segítségével is be tudja zárni azt
Én is rendszeres látogatója lennék, de Mátészalkára biztos nem megyek el.
Tisztelte szerkesztőség,
hát az új megjelenítés szép, csak ha kinyitottam egy hírdetőt, nem tudom bezárni csak ha a teljes oldalról kilépek.
Nem találom a megfeleló "bezár", "kilép" gombot, keresztet, vagy valamit...ez mostan titok vagy el van jól rejtve?
Üdv,
Márton
"Tomeh87"
Gratulálok!- a beszámolóhoz!Ezek szerint megalakítottad a "Kendra érdekvédelmi szövetséget"
De ha Őrá ilyen sokat fordítasz szavakban!- akkor a többi látogatottról is írhatnál!Na nem egy novellát mint kendráért!
Csak pár értékelő szót!Mert engem érdekelne azokból a nevekből egy pár!De mivel már tényleg félek!- attól,hogy egy egésezn más személy nyit ajtót,mint akihez terveztem a látogatásom!
Így sokszor hagyatkozom,az előttem szólókhoz!
Ha valaki nekem bejön,akkor azon nem változtatok.
De tényleg nagyon szép beszámoló!S főleg,hogy ennyit kihoztál Kendrából!Te egy Adonisz lehetsz szerintem!Vagyis a nők álma !Mert ezek szerint nagyon beindítottad a csajt!