Kíméld meg magad a csalódástól és felejtsd el.
Kíméld meg magad a csalódástól és felejtsd el.
Ninettke átverős csaj! Leegyeztetett időpontban fel sem vette a telefont!
Vannak, akik hétvégén szünetet tartanak, amit így is jeleznek. Szerencsésebb esetben már péntek este nincs fent a hirdetés és akkor nem kell fölöslegesen nyomogatni a telefont. Vagy csak egy gyors és rövid visszatérés volt. :)
Héten voltam Barbi 19 nél hát harmat gyenge produkció, koszos igénytelen lakás a tipikus lehúzós kategória az ország másik végletéből Tamara 20 bnőjével együtt
Sírok :D :""""))))
Amina volt az előző neve :)
Köszi! Má majdnyem idegösszeropit kaptem.
Kendra kulturált és szenvedélyes, humora is van.
Orsinál még nem jártam:-)
Talan Anita neven futott ( bar nekem nagyon hasonlit egy ismerosomre, akit Anitanak hivnak, lehet emiatt ragadt meg ez a nev bennem :) ) A het elejen en is lattam par kepet masik nevvel, amit ugye en sem tudok pontosan :))
... nem új, csak más néven újraregisztrálhatott. Az utolsó előtti képre emlékszem, hogy már láttam, de nem jut eszembe, hogy kinél.
Nem voltam mindig ott, csak főleg esténként. De délután 4 előtt szinte soha. Ha be voltam jelentkezve, akkor sem voltam mindig a gép előtt. Ez a több regisztrációs dolog is csak egy jó nagy mellébeszélés, mert mindig ezt a nevemet használom az elmúlt bő négy év alatt, amiről most is írok. Azért van másik is, mert az oldal hibájából adódóan alkalmanként befagyott a chat, aztán akkor másikról léptem be. Más okból miért is írogattam volna több néven? Semmi értelme nem lett volna. Nem vagyok skizofréniás. Nyugodtan meg lehet nézni, hogy mekkora aktivitásom volt eddig a többi regemen.
Nagyon jó gondolat !Mármint az,hogy "Kendra" írja meg milyen Michel?
De nekem van egy ajánlatom Kendrához!Fizess be engem Michelhez!S én mindent elmondok Neked!Titokban!
S akkor mindenki csak jelenthet Neked!
Na mit szólsz hozzá Kendra?
Mert az a második "ömlengés" továbbra is önreklám szagú!
Beszámoló:
Michele (24)
Csak megerősíteni tudom Revolver kolléga szavait!
Képeken Michele van, lakás pöpec, a Pihenőkeresztnél, fürdő TISZTA, törölköző TISZTA, hölgy meg 9/10! (Azaz egy pont az én hülyeségem/elvárásom, de akkor is szinte tökéletes)
Tomeh87! Látogasd meg, és elfelejted a "tiszta" favoritodat... Örökre... Aztán írd meg, olyan részletesen, amilyen az első beszámolód volt, nem az itt leírt részletekkel, hanem hogy hol volt a tükör pl. És akkor elhiszem, h nem Kendra vagy :P És elnyered a bizalmamat ;)
Ez a hozzáállás és tisztaság kellene az alap legyen mindenkinél!!!
A vékony, szálkás kategóriára Adélon kívül van még alternatíva? A képek sokszor nem jól adják vissza.
Néhány hete még megtalálható volt Hanna 26, jó masszív cicikkel. Egy ideje nem látom, valaki nem tudja, lesz még?
Igen, nekem is nagyon tetszett, egyszer voltam nála. Hátha a fentiek meghallják és lesz másik... :)
Ez hatalmas :D Tegnap én is jártam arra. 4 en álltak egy kupacba, volt választék! :D Mondjuk egy - kettő szemrevaló volt. :)
1 hete voltam Lauranal Debrecen Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Lehet hogy o van a kepen de maga helyett egy szoke c**anylanyt akart beajanlani, az ajtobol fordultam ki....nem ajanlott, *** moderálva ***, vigyazzatok!
Tisztalt túró!
A fórum tetején a jobb oldali részen található a nagyító ikon. Itt tud keresni
Figyelj mar ha ez mégis igaz téged miert zavar ez vagy wnyire erdekel eza csaj hogy nyomozol utána vagy csak unatkozol netán beleszeretél es elutasitott erdekes felfogasod van mier foglalkozol te azzal hogy másnak mivan a hirdetésével de látom téged pont eza lány zavar rosszat megsem tudsz rola mondani csak koholt vádakat inkáb mig játszod a nagyokost addig menyj és érezdjol magad mint ahogy mások is mr.kalambo