Szép estét! Nemrég jártam Heni 22-nél.
Egyeztetés: Telefonon könnyen elértem (bár mostanában nem sikerül hétvégente). Hangja kedves, részletes tájékoztatást kaptam. Fél óra múlva fogadott.
Helyszín: 10 emeletes panel, a lakás tiszta, rendezett. Nem egyedül rendel de nem volt forgalom.
Külső: Teste csinos, bőre selymes, a kora nagyjából stimmelhet. Arca szép mosolygós, de valahogy nem fogott meg.
Action: Forgatókönyv megbeszélése után zuhany, majd vissza a szobába. Meglepően kezdeményező, szobába érve egyből hozzámsimult, csókok sorozatával kerültem az ágyra. Ismerkedés gyanánt csak fél órára neveztem be, a program NFVA. Francia véleményem szerint 5-ös. Foglalkozott a környékkel, megfelelő tempó, ritmus. Változatos technika, de ha azt akarja az ember fia akkor jól irányítható. Megjegyezném még, hogy kitartó. Elég lassan szoktam a csúcsra érni, szóltam is neki, hogy ha elfárad pihenjen nyugodtan, de nem volt kecmec, folytatta végig rendületlenül, le a kalappal.
Összkép: Szép, fiatalos, csinos érti a dolgát. Visszajáró vendég nem leszek, mert úgy érzem hiányzott valami plussz, tudom összeszokni nem lehet fél óra alatt, de szerintem nem volt meg a kémia.
További szép estét! Jöhetnek a dislike-ok -.-