Sziasztok!
Laura (21) hölgyhöz szerintem ne menjetek, mert nagyon gáz ! Voltam nála de nem kellemes, inkább kellemetlen élmény volt! Inkább máshoz menjetek!
Zoli
Sziasztok!
Laura (21) hölgyhöz szerintem ne menjetek, mert nagyon gáz ! Voltam nála de nem kellemes, inkább kellemetlen élmény volt! Inkább máshoz menjetek!
Zoli
Cony képeivel én is szemezgettem, de addig, amig ki nem szúrta valami a őket. Mégpedig azok a cickók! Kár, hogy a körvonal mellett fura alakzatú és színű a háttér. Hiába, a paint elég kezdetleges képszerkesztő :D
Kitti 25
Lakás átlagos. A mostani képeknek megfelelő külalak. Tetkoktol mentes test,selymes bőr.
Nf-ban szerintem átlagon felüli.
Érdemes volt találkozni.
Helosztok
Nyelv pc-es lanyt tudtok ajánlani veszprém zala vas somogy valamelyik megyében köszönöm a válaszokat.
Pedig szívesen megkóstoltam volna. Azért kíváncsi lennék ha "házhoz" hívnánk ahol nincs ott a testőrség a másik szobába, mennyire lenne nyafogós. Ha nyiregyi lennék, már csak próba képpen is kipróbálnám vele. És még amit nem próbáltam de tényleg kikellene, az utólag f*zetést.
Holnap jön Beatrix 21 ről a beszámoló. 2 hónapos eset és most fenn sincs az oldalon, hagytam kicsit érni.
Sziasztok a mai naptól újra elérhető vagyok, sok szeretettel várom minden réggi és új vendégeimet sok sok puszi
😘😘😘
Szia!
Mivel nem láthattam, nem tudhatom.
üdv. a régi LIZÁNK JÖTT VISSZA?
Mostanra nagyon szegényessé vált ez a felhozatal.....irány Debrecen !!!!!
Ha nem az "y"-os Barbyka-ról beszélsz, hanem a sima Barbikáról, akinek tegnap még fent volt a hirdetése, de ma már nem látom, akkor el is hiszem, mert szerintem ő volt a Vivien-nek a "lakótársa", aki a végén benyitott kéretlenül a szobába, tovább fokozva a negatív élményt... Biztos egymás mellett "szocializálódtak"... Szőke, vékony, fekete fehérneműs képei voltak fent.
Ha a most is fent lévő Barbyka (25)-ről beszélsz, azt nem tudom, de róla meg köszi az infót. Tényleg kevés a normális jelenlegi hirdető Nyíregyen. A normálisabbja úgy látszik ilyenkor nem dolgozik ünnepek alatt, tisztelet a kivételnek!
És hogy pozitív véleményt is írjak, a jelenleg hirdetők közül Zsuzsa (37) nagyon kedves, odaadó, bf, kényeztető, és érti a dolgát. Korát meghazudtolóan csinos, vékony, de mégis formás, de ez a képekről ki is derül, de élőben még jobb. Csak ajánlani tudom! (aki nem csak a fiatalabb korosztályt szereti :) )
Sziasztok. Miért van az hogy egyik oldalon Barbi 18 néven szerepel a hölgy itt ezen az oldalon Vanda 21 és oda van irva hogy szia Barbi vagyok.... ez olyan kiábrándító miétt van erre szükség?????
Sajnos hasonló véleményt tudok mondani a Barbika nevű versenyzőről is, mint makktársam a Vivienről, úgy látszik mostanában elkerülik városunkat a jó szolgáltatók
Köszönjük az infót, Vivien 22-röl akkor ez is bukta :P
Sziasztok!
Sajnos negatív tapasztalat: Vivien (22). Képek elég retusáltak, legalábbis élőben közel nincs olyan igényes smink, fehérnemú, stb... mint a képeken. Sztem nem magyar teljesen... Telefonban totál mást mondott, mint ami élőben kiderült, pl nincs alap nfvsz. (saját bevallása szerint nem is vele beszéltem, hanem a "barátnöjével"...)
Nyafog, ha hozzáérek a cicikhez, nehezére esne máshonnan közelíteni, telójáról közben nyomatni akarta a "zsukerzenét", folyamatosan csörög a teló, fel is veszi, és csodálkozik, ha elmegy a kedvem az egésztől... Ja, de mikor még én akarok korrekt lenni vele, és dobni 2-3 rózsát, vagy bármennyit a semmiért, még elkezd fenyegetőzni.
Hát ez a "szakma" alja! Erősen NEM AJÁNLOTT! Veszélyes!
Próbáltam már pár lányt, volt negatív tapasztalat is pár, de ez a legalja!
Szép estét!
A hozzászólásom törölték, pedig Elvira nem a napon barnult, és az sem hazugság,hogy jóval idősebb. Akkor ez a forum miért van,ha kitörlik? Vagy nem lehet írni a tapasztalatokról?
Masszázsra kit ajánlanátok?
Profival eddig csak Pesten találkoztam.
Sziasztok!
Ma szerettem volna meglátogatni Liza 24-et. Telefon 11-kor, fél kettő jó lesz, hívjam 13 órakor. Hívtam, menjek az autós Mekihez kérte és onnan hívjam. 13:20-kor hívom a Mekitől. Valami hallottam a telefonban, de nem értettem, ezért rá kérdeztem mit mondott. Erre a válasz, saknos most nem tudlak fogadni. Amit nem értettem, az valami háromról, vagy harmadikról szólt. Lehet ellenőrízte az ablakból, kit lát a Mekinél, de honnan tudhatta, hogy engem lát és nem mást, másokat. Sajnos lemaradtam Lizáról így. Mert a héten már nem járok a környéken. Sajnálom, mert tavaly tényleg nagyon jó volt vele.
:(
Én is csak telefonon érdeklődtem nála, telefonban teljesen normális volt. Mondjuk az *rak szerintem meghaladják a pécsi átlagot. Ha lenne most kocsim, talán kimennék Mislenybe (más izgalmas hölgyek is szoktak ott turnézni még rajta kívül is), de kibuszozni tuti nem fogok senki miatt. Kérdeztem tőle, hogy esetleg bent Pécsett nem-e lesz a későbbiekben, nem ígérte, hogy igen, de nem is zárta ki teljesen a lehetőségét ennek.
Képei elég meggyőzőek én telefonon érdeklődtem nála, az alapján is szimpatikus volt, de kmislenyben tevékenykedik, ezért nem mentem. Kíváncsi lennék mások véleményére is, ez csak engem zavar ennyire?
Ezen a helyen legalbb már jó féléve is voltak, tehát a szomszédok nyílván tudják már mért olyan nagy a forgalom a ház körül, ami egy sima sorház. Azért szerintem ez nem nevezhető diszkrétnek.
Én diszlálykoltam, mert szegény vagyok... :(
Neked is