Valósághűbb ....Minőségi élményekben gazdag.Buja Boldog Új Évet kívánok....Mindenkinek.
Valósághűbb ....Minőségi élményekben gazdag.Buja Boldog Új Évet kívánok....Mindenkinek.
Dugásban gazdag új évet kivánok mindenkinek.BUÉK 2017 .
" width="130" height="130" border="0" />Békés Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek!!!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Syler)
Uraim!
Tegnap épp elmentem GYőrbe szerencsét próbálni!
Hááát,megmondom őszintén nem nagyon jártam sikerrel!
Első hely cindy,nem szimpi,második hely majácska,nem szexelünk,mert nagy,mibe kerül,15 be fasza,harmadik hely noémi 35,felmegyek,valami medve,nem szimpi,nem baj van még barátnőm,másik szoba medve,harmadik szoba medve!
éS ÉN VOLTAM A KÖCSÖG,MERT NEM VOLTAK SZIMPIK!
Megfogadtam 2017 től abbahagytam! Krisztusi korba lépek,szép lesz nélkülük is!
Boldog Új Évet az Uraknak és a Hirdető hölgyeknek! ;)
Lehet hogy nem 38, és nem a napon barnult, de a legjobb "szolgáltató" volt a városban! Követeljük viassza ELVIRÁT!!!!
Akikhez én járok: Nily 20, Ninettke 30, Alexa 29, Eszter 29, Kitty 25, Gréti 38, Luca 42.
Sikerekben gazdag,békés boldog új évet mindenkinek!
Sziasztok!
Eddig nem írtam negatív tapasztalatot...itt az első!
A lány Dorka(27). Óriási csalódás volt.
A fényképek nem hazudnak. Szép teste van. Az arcát nem vállalja. Nem csúnya de nem is szép.
Nem is ezért keressük őket.
A lényeg: Fél óra várakozással kezdődött a találka - mondván, csúszásban van- én voltam a hülye, hogy felmentem ezek után.
Aranyos volt, kedves. Fürdés után irány az ágy. Masszirozással kezdtünk. Miután hanyatt feküdtem, rögtön a farkamat kezdte símogatni a melleivel.
Be is indultam. Közben símogattam. Kértem, feküdjön hasra most én masszírozom.
Itt kezdődött! Ne érjek a fenekéhez a farkammal mert nem szereti. Ne tapizzam a mellét, mert nem szereti.
Visszafeküdtem- lankadtan.....
Most mit csináljak? Kérdezte Ő.
Mondom- talán egy francia...?
Azt csak gumiban csinálja...ahhoz előbb álljon a cerka, hogy fel tudja tenni a gumit!
Basszus!
Ettől nem fog ám állni!!!
Kérdem én: Mit szoktál csinálni?
Erre ő: Masszázs és szex.
A francia és a szex szerintem kicsit összetartozik. Semmi....
Az ajándékot előre elkéri....a hozzáállás gyenge....
Miért is csinálja ezt?
Még a masszír sem erotikus. Akár anyám is nyomkodhatná a hátam!
NAGYON.NAGYON NEM AJÁNLOM SENKINEK!!!
Nem találok ilyet
Hozzászólásoddal egyetértek kinek a pap kinek a ....... van akinek bejön, van akinek nem, nem egyformák az igényünk, és ízlésünk. Sok szolgáltató tanulhatna tőle.
Elvira lehet, hogy nem pont 38 éves, de hogy CSAK a napon barnult, abban egészen biztos lehetsz!!!
Még kis rosszindulattal sem lehetne romának titulálni a külseje alapján, nem beszélve arról, hogy igényes, jó alakú nő.
Lehet, nem 38 (hanem 39 vagy 43 :-)), de a legtöbb xyz(33) fantázia nevű hírdető sokkal asszonyosabb vagy kövérebb nála itt a városban. Ő külső szempontjából teljesen rendben van a korosztályában.
A szolgáltatás meg más kérdés, az meg olyan amilyen. Akinek bejött, az úgyis vissza fog járni, akinek nem...az meg nem. Ennyi.
Nem vagyok vele rokoni/baráti/házastársi de még törzsvendégi kapcsolatban sem, csak gondoltam a korrektség kedvéért illik ezt is megemlíteni.
Mára ennyit.
Ezt jól kiszúrtad. Olyan szép, hogy görbíti a teret :-)
Szerintem itt az oldalon mindekit érdekel néhány "tuti" csaj!
Írd be a keresőbe a nevét, valaki írt már róla beszámolót. Nem dícsérte.
szia! kíváncsian hallgatlak :) mondj pár tuti csajt
Eddig Nicol néven most Maya néven szombathelyen Kőszegre hirdet
kép és hangfelvételt csinál a telefonnal amivel
zsarol ha nem fizetsz plusz pénzt
napokig 0-24 zaklat mindenkit kulonben megy
a családhoz balhézni... ne mondjatok infókat
magatokrok mert felhasználja
egyébként nem éri meg utazni miatta
vigyázzatok
Srácok! Át kell menni Debrecenbe! Olyan szolgáltatást kaptok amit itt senkitől, ráadásúl alacsonyabb *ron! Ha valakit érdekel szívesen mondok pár tuti csajt.
Találkozott valaki esetleg az apróban magát csak egy ponttal jelölő (a képen épp telefonál) hirdetővel? Ha igen, köszönettel venném, ha megosztaná a tapasztalatait. Amúgy pedig, a hölgyeknek, az itt megforduló uraknak, és úgy általában mindenkinek boldog, sikeres, orgazmusokban gazdag új esztendőt kívánok!
Szandi (27)
Már írtam egyszer róla de akkor sajnos nem fogadták el a beszámolóm és mivel ismét a városban van gondoltam leírom az akkori tapasztalataim hátha most segíthetek más ne essen az én hibámba.
Legkevésbé sem ajánlott, 10 perc után már állította hogy letelt a fél óra, mást se nézett csak az időt, a telefon csörög, végig unottan csinálja. Összegezve: csak az menjen hozzá akinek van kidobandó p*nze.
Nem Liza (19) van akkor a képeken? Más képeivel hirdet?