Zoya. Képekhez képest felszedett néhány kilót,de jól áll neki.Franciatudasa kiemelkedő.Szexben is aktív.
Kenza. Testverlapon hirdet,karcsú,nagyon szép milf. Nekem mindkét lány bejött.
Zoya. Képekhez képest felszedett néhány kilót,de jól áll neki.Franciatudasa kiemelkedő.Szexben is aktív.
Kenza. Testverlapon hirdet,karcsú,nagyon szép milf. Nekem mindkét lány bejött.
Szerintem a Dorina 35 elég jól beszéli a franciát(lehet hogy még élvezi is)és megbizható szolgáltató megfelelő hozzáállással. Mindenképpen megéri rápróbálni, megnézni élőben is.
A Lola 36 -tal is jó élményem van, őt is érdemes meglátogatni, de a 180centi nem csak poénból van az adatlapján.
Egyszer meglátogattam Réka masszázs 25-t. Többet nem fogom az biztos. Azt mondta maszirozni szeret, a happy finisht meg mi férfiak igényeljük. Ugy verte hogy a telefont berakta a labam közé és azon nézte mennyi az idő. Közbe mondta: még van 5 perced, el fogsz tudni menni. Gyerekek az az unott fej.
Más: van nekünk Nyíregyházán egy Bettink aki nemrég 23 volt, de már 24 és az íróasztalon pózol. Nagyon tutinak néz ki. Valaki próbálta már? Gyanúsan nincs róla infó. Valaki megirhatná hogy mit tapasztalt. Köszönöm előre is.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Dalmácska)
Jim bácsi es mindenki vigyázon Daniella ma került fel ö is ott van kossut utcan igénytelen egy hely lehuzzosok
Aki az alkatával sincs tisztában, illetve a szó jelentésével, attól vajon mit várhatunk? Mária 21 165cm 50 kg és "teltkarcsú"!!! A képei alapján, lehet nem is ő van a képeken? Tipikus Kinder Surprise. Valójában felejtős, csak egy észrevétel volt... Nem, nem vagyok fajgyűlölő. Két dolgot utálok. A fajgyűlölőket és a "túlpigmentáltakat"...
:-)))) és még nőtt is 5 cm-t :-) ja és van ott még plusz 8kg is fotókon *** moderálva *** szőke,,, leirásban fekete what s the buzz :-)))))
Meg át is ment valami tér-idő kapun, mert a *** moderálva *** tíz évvel fiatalabb. Lehet az a szerver egy párhuzamos univerzumban van, ahol Csilla nevű alteregója még csak 27 éves. :D
Így igaz képek alapján jónak tűnik, bár csak 2 képe van fenn, nehéz eldönteni. Mert szerintem elég photoshoppolt képek.
Sziasztok. Kis élmény beszámolóval szeretnék hozzátok szólni, ami a saját véleményem.
Barbara 31, kellemes, mindig vidám, cserfes csaj, nagyon jó a masszázs, végén kis "kényeztetés" és felfrissülve távozik az ember 10/8
Dalma 36, jofej csajszi, lehet vele értelmes dolgokról beszélgetni, amit megbeszéltünk az ugy is volt, semmi különleges, de összességében szuper randi 10/8
Jázmin 31, csinos nő, nagy szilikon cicikkel, amiket használ is a masszázs során, kedves és amiért mész azt meg is kapod 10/7
Nikol 41, a kedvencem, milf rajongó vagyok, szép, tiszta környezet, értelmes és odafigyel nem az órára, igazi barátnő feeling, igazi nő, csak ajánlani tudom aki ezt a kategoriát szereti, mindig örömmel látogatom, ha itt van 10/10
Gabi 29, amit a képeken látsz, csinos, alacsony kis csaj, jo a francia, jo együttlét, sok a kutya 10/7
Shannel 21, egy gyors numera aztán ennyi, futoszalag feeling, egyszer elmegy 10/5
Fruzsina 33, masszirozni nem tud, beszélgetni nem lehet vele, csak a panaszkodás folyton, semmi se jo 10/3
Mira 31, régen Dorinként rendelt, lehuzos, flegma, semmi nem ugy van ahogy azt megbeszéled, kerülendö 10/0
Viszont szeretnék kérni segitséget akár privátban is pár lány felől: Izisz 31, Szonja 30, Gloria 39, Dorka
Köszi. Üdv mindenkinek.
Én is voltam ott soha többet nem megyek,elégé kulturálatlan környezet van.
Uraim !
Orsi 44 nagyon gáz !
Ittasan fogadott !
Lea 24 is kellemes csaj, kicsit több van rajta, mint ami a képeken látszik, de kedves és betartja a vállalásait!
Evi 37-rol van info?
erdemes latogatni?
kepek alapjan nagyon jonak tunik.
Sziasztok
Tegnap sikerült meglátogatnom Nóra23-at. A szokásos, füredi meki közeli cím. Nem volt egyszerű a bejutás, mert 4-en dolgoznak a lakásban és várni kellett a szobára.
Nóra miatt viszont megérteni várni. A fotók abszolút megfelelnek a valóságnak, tette a dolgát, van duma rendesen, de jól el lehet vele beszélgetni is.
Mindenképpen csak ajánlani tudom.
Köszi Nóra :)
Szevasz...Muszály írnom mert jót röhögtem rajta:) Elképzeltem a szitut ahogy szaxizik és közben társalog közben.Én a helyedbe be csatlakoztam volna...Mondjuk kicsit emelt,a vonal túlsó végén infót kérő makktársnak oda szóltam volna.....-Igen van francia is aminek éppen a közepén tart amolyan megszakítós vicces féle...ha te is ilyet szeretnél gyere bátran.......- Első a munka mindig a következő....Tudod mint afféle jó maszek kb úgy volt vele a kislány...Az a munka ami a kezében volt már" az biztos sőt gondlom már le is volt rendezve.R-go már nem tudta elbukni max szarul kivitelezni ami be is következett.A tréfát félretéve ez minősíti a szolgáltatót a színvonalát na és kimondom a primitívségét is.Az a helyzet kedves szolgáltató lányok,hogy ehhez a szakmához tényleg fölösleges lediplomázni,de az inteligencia viszont elengedhetetlen mint ahogy a kedvesség és a jó kommunikáció és kapcsolatteremtő kézség.Tehát egyszerűen fogalmazva aki nagyon butuska annak ez sem fog ötösre menni.Ez a szomorú tapasztalat. Tudom nem vígasztal senkit,de aki soxor járt már ilyen helyen szinte mindenki találkozott hasonló jelenséggel ha nem is ennyire durva kivitelezésben.Ez ugyan az amikor aktus közben bekérdeznek soká végzel még...?Ez a csúcs amitől biztosan a csúcsra érünk egy villanás alat.Na nem az orgazmus...hanem az idegállapotunk tűrőképességének a határára. Kicsit tovább tolva a gondolatsort az ilyen magasan jó színvonalat képviselő szolgáltatók ne csodálkozzanak ha ilyen élmények után a vendég nem hogy vissza nem akar menni,hanem felejteni szeretne. B.U.É.K!!!
Nem tudom mi számít neked blöffnek. Szerintem csak mindenki leírja a tapasztalatait. Nincs ebben semmi kivetnivaló. Az hogy egy általad szimpatikus lány, másnak nem jön be vagy a lánynak a pasi és ezért nem feltétlen azt kapja amit elvár még nem jelent semmit. Nyílván ezek a dolgok relatívak. Nem kell beleállni egy kommentelőben sem. Pont az a baj itt mostanában, hogy megy a fröcsögés ahelyett hogy értelmes kommenteket, tapasztakatokat osztanánk meg egymással....
Hello!
Én még régebben jártam nála, akkor még Iza néven volt úgy emlékszem. A képein nagyon kívánatos, jól néz ki, de élőben már annyira nem jött be, nem volt rajta több kiló, de vhogy semmi extra, nem volt izgató. A bemutatkozásában most azt írja "igényesen sminkelt", lehet akkor azóta ezen változatott, amikor én jártam nála olyan volt, mint aki épp akkor kelt fel. Emellett egy kicsit unott hozzáállás, tehát összességében nem ajánlom.
Szofi 22: Nem lenne rossz, de ami számomra nagyon zavaró volt a (szürke) fogai. A lakás is egy kicsit lepukkant, amúgy kedves, jó hozzáállás.
sziasztok!
Boldog Új évet mindenkinek! :)
Virag34: regebben voltam nala. Egy Mosoni-Duna melletti nagy hazban rendelt. A lakas rendben volt. Virag szerintem idosebb mint aminek hirdeti magat. Ezert cserebe nagyon fitt a teste. Olyan mintha fittneszbajnok lenne. Olyan szikar no. Kedves, aranyos , korrekt. Szolgaltatas renben volt. Nem sietett es az idot sem huzza. Amit iger megtartja.
Sziasztok!
Vivus 37 - kedves, finom lány, jól éreztem magam vele.