Szindy (19)-ből Szandy (19) lett, csak a kereső kedvéért.
Na meg azért, hogy rutinos makktársak ne lépjenek ugyanabba a sz@rba, mint én.
Szindy (19)-ből Szandy (19) lett, csak a kereső kedvéért.
Na meg azért, hogy rutinos makktársak ne lépjenek ugyanabba a sz@rba, mint én.
Réka egy masszőz. Annyira nem csinálja rosszul a masszázst, én még voltam nála, amikor nem volt opció a heppiend - csak masszázs. Később részt vettem a 'vidámabb' szolgáltatásban is, hát nem volt nagy élmény. Amúgy tök aranyos csaj, de ha venne néhány leckét az online letölthető, ingyenes lingam masszázs tanfolyamokból, szívesen visszajárnék. Jahh, és vonatkozik kb az összes 'masszőzre'. (tán kivéve Lolát - ő úgy süti el a patront, hogy a szomszédban landol a cucc)
Sziasztok.
Ma jártam Biankánál Balatonföldváron.
Kedves, mosolygós, gyönyörű szép az arca, selymes puha a bőre!
Gyönyörű szép az ajka mikor mosolyog, a hangjába meg egyenesen beleszerettem. 😊
Erre én is kíváncsi lennék!
Barbyka 25: felejtos,de nagyon-nagyon! Azon kivul, hogy aranyos a termeszete, mas jot nem tudok mondani rola! Autos kaland, rangatos blowjob, hianyosfogsor... Kell ennel tobb?! :O
Ez évi nyitányként tegnap meglátogattam egyik kedvencemet! Tudatom a többiekkel hamarosan Ők is következnek! :D
A tavalyi évet két ünnep között Kiaránál zártam! Remélem az idén is megtudom majd jó néhányszor látogatni.
Sziasztok! A minap jártam a Sandra Lux nevű hölgynél. Nagyon kedves, aranyos teremtés, és ő van a képeken. Teljes természetességében várt, és felülmúlta a hozzá fűzött reményeim. A szexben igencsak jártas, és oltári a csókja. Azt még azért hozzá teszem, hogy a száját más egyéb helyen is oltári jól használja. Azt gondolom, hogy én többször is meg fogom látogatni. Csak ajánlani tudom!
En amint tudok megyek:)
Gondolat és a tapasztalat között is nagy a különbség a panaszkodás mint fogalom szak szavai (irigylésre méltó ,szinvonalon aluli, stb) persze nehéz is el dönteni nyelvtanilag vagy irodalmilag mi a helyes értelmezés : )
Feltételezem egy véleményünk csak ki hogy szeret fogalmazni és ki hogy veszi magára de ettől még holnap is ugyan ezzel a kínálattal fogunk mint fogyasztók szembesülni. : )
Hali!
Kiváncsi lennék volt -e valaki a vörös hajú Juditnál?
Válaszaitokat is köszönöm!
Nem tudom melyik része nem volt érthető a hozzászólásomnak, de se nem panaszkodásnak szántam, és türelmetlen sem vagyok, alku mester pedig pláne nem... :) A gondolataimat írtam le.
Láttuk. Nagyon örülök neki. Talán végre eljutok hozzá
Szia Noémi!! Men30 mért ir ennyi negativumot rolad?
Nagy városok bevételi forrásával arányos a hölgyek mennyisége ...stb Minőségről meg csak annyit, van de ahányszor igénybe vesszük teljes szolgáltatásaikat annyiszor fognak igény szerint meg jelenni ! Szinvonal meg ott kezdődik rá nézel a hölgy fotósorozatára és igényed szerint meg látogatod az afródizájn is okozhat kellemes meg lepetést ( Y ) Bár tény ritkán fordul elő : ) optimistán türelmesen várjuk a csodákat de ha türelmetlen vagy 100 km körzetre bontva ( *** moderálva *** benzin költséggel) csak az panaszkodik aki alku mester szeret lenni két havonta !
Latta mindenki, hogy Szilvi 22 visszatert megujult mellekkel?
nagyon fincsinek tunik:)
Koszi szepen a nyomozast:))
ez igy mar nem annyira jo. Ki lesz hagyva.
Nézegettem más városokban a lányokat... Irigylésre méltóak uraim, irigylésre méltók. A mi városunk kínálatának nívója nem üti meg a szintet egyáltalán. Pipa közben telefonáló lamantinok, és társai eléggé levitték a szinvonalat a városban. Na de reméljük majd egyszer lesz ez jobb is nem igaz? :)
Glorianal már voltam.Értelmes intelligens nő.Úgy Tudsz vele beszélgetni mintha már régóta ismernéd.Kiváló a hozzállása,még teszi amit kérsz.Menj el hozzá nyugodtan ajánlott kategória.10/7
Tegnap még 2 Zoya32 hírdetett! Egy sovány és egy kissé teltebb! Ez utóbbi telefonszámán beszéltem meg találkát, de csunyán átvert!