Abban különbözik egy lánytól hogy nem lány mivel farka van
Abban különbözik egy lánytól hogy nem lány mivel farka van
Esetleg nevesítenéd, hogy mások ne járjanak úgy, mint Te? Mert addig semmi értelme nincs a hozzászólásodnak.
Volt olyan kiscsaj aki konkrétan aktus közben vette fel, na mind1 képek alapján vonzó volt.Mikor meglátogattam akkor jött a csalodás.Barátnője fogadott, többen dolgoztak ,kisebbségiek voltak ,kérték előre pénzt én meg kisétáltam és ott hagytam őket.:D ,,l,,<-------- ezt nekik alapon
Sziasztok!
Volt egy lány a városotokban Anett40, párszor járt Szombathelyen is de már rég nem hallani róla. Tud valaki információt a hölgyről?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Nekem Szekszárdon volt hozzá néhány éve "szerencsém". Tipikus lehúzós kategória, nem ajánlott hirdető.
Nincs semmi féle reklám Nayara messze földön a legjobb szolgaltatása kifogástalan :)
Ez a hozzászólás nekem nagyon reklámszagúnak tűnik. Hadd fejtsem ki, hogy miért...
Princess fiatal, vékony, míg Nayara a hirdetésben 10 évvel idősebb és teltebb alkat. Ha valakinek a fiatal, vékony lányok jönnek be, akkor az nem valószínű, hogy el fog menni egy idősebb, teltebb lányhoz, vagy éppen fordítva. Ja, és a két lány egy helyen van. És itt össze is értek a szálak.
Én kettőjük közül Princessnél voltam, és nem estem hasra a szolgáltatásától. Megcsinálod, és ennyi. Szóval az említett jelzőktől (főnyeremény, istennő) igencsak messze van.
Köszi szépen a választ. Privátban is hasonlókat írtak, úgyhogy levontam a konzekvenciákat.
Igaz ;)
Hi!
Megérkezett Veszprémbe Kitty,aki szerintem a neten hírdető hölgyek között a legnagyobb mellekkel rendelkezik! Nagy élmény vele az együttlét, vér profi, de érzéki teremtés! Amit művelt utoljára velem, az feledhetetlen, volt már részem párszor nagy mellű nőhöz, de ahogy Ő bánik velük, olyat még nem éltem át! És a finom kényeztetést nagyon tudja élvezni, és maximálisan meg is hálálja!Próbáljátok bátran! Üdv.
Kis városunk fel pörgött mint ha tavasz lenne mert választékban ennyi hírdetőt egyik év januárjában sem láttam egyszerre hazai pályán
Szimpatikus vagy Lea remélem minél hamarabb Győrben leszel ismét:*
Anita 20 kerülendő! Nem ő van a hírdetésben a képeken! Lehúzós!
Meg töke van a menyasszonynak 😁
Dupla *** moderálva *** dolgozik abba más;):D
Sziasztok! Egyre jobban érdekelnek a TS lányok. Aki esetleg jártas a dologban *** moderálva *** megírhatná nekem,hogy *** moderálva *** egy TS lány egy "sima" lánytól?
Megyek felétek jövő héten. Csak annyit szerettem volna kérdezni, hogy írjátok meg egy-két 18-40 év közötti szolgáltató nevét, aki bejött nektek, *** moderálva *** Köszönöm, előre is.
Szilviről és Paulináról valami infó?
Igen,és jó látni, hogy nem öregedett semmit.
Nálunk rendelt Debrecenben még a nyáron... Volt hozzá "szerencsém", sajnos negatív tapasztalatokkal távoztam akkoriban. Nem tudom azóta változtatott e a hozzáállásán, de én biztosan nem mennék vissza. Ha érdekel privátban leírom a tapasztalatom.