Lea . Angyal vagy ,még megyek hozzád ,
Lea . Angyal vagy ,még megyek hozzád ,
Sziasztok!
Volt egy lány a városotokban Anett40, párszor járt Szombathelyen is de már rég nem hallani róla. Tud valaki információt a hölgyről?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Sok új lány érkezett hozzánk zalába. Az *** moderálva *** alapján nagyon jó szolgáltatónak kell lenniük :)
Mi lett az új helyszín?
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon. Hétvégén Debrecenben leszek, tudnátok mondani nekem 18-30 közötti megbízható lányokat?
Köszi!
Az összes Judit 34 ugyanaz, a vörös, a fekete, a rövid hajú, a hosszú, csak a parókáit váltogatja. A többi igaz!
Üdv! Megkérnék minden kedves hölgyemurat... izé TS-t vagy travi vagy hogyishívják, hogy a neve elé írja már be hogy TS vagy valami, ne az legyen hogy rákattintok az adatlapjára mert csajként szerepel, aztán meg a rosszullét kerülget mikor látom hogy nem az. Szerencsére 10-ből 9 odaírja, ez a maradéknak szól. Elnézést ha valakinek a lelkébe tiportam ezzel a kommenttel.
Fekete rövidhaju Judit!
röviden:dagadt,büdös és roma!
erőssen kerülendő én elszaladtam!
Üdv! Láttom a budai lányok át költöztek? Eliz 22 gondoltam meg látogatom erre ugyan abba a nőbe futok bele aki a budaiban
Szia!
Tudnál pár szót mondani róla, akár itt, akár privátban? köszi!
Hirtelen felzavarta az állóvizet az azonos néven és azonos életkorrak hirdető két lány körül. Én csak egyiküknél jártam (annál a lánynál, akiről piros ruhában illetve befont hajjal szerepel több fotó a hirdetésében) jó néhányszor és jó szívvel állítom, hogy valóban kedves, helyes és csinos a leányzó, s a szolgáltatása is nívós. Ha az érdeklődő "kollégák" figyelmesen áttanulmányozzák mindkét hirdetést, a számszerű adatokat is bele értve, illetve megnézik a fotókat, rájöhetnek arra, hogy melyik lányra gondolt az a "kolléga", aki elégedetlen volt. A legegyszerűbben ő tisztázhatná a helyzetet azzal, ha beazonosítaná a számára kedvezőtlen tapasztalatok okozóját.
Köszönöm a feltételezést és a bókot! Kedves Tőled! :)
Üdv Emberek! Megosztanám tapasztalatom!
A mi nap Timi 28- nál jártam, 1- órára mentem!!
Aki szereti a telt idomokat, nem fog csalódni! Pufa bőr, kéz, francia isteni!!!!Az 1 - óra csak 40-perc lett miadtam, két aktus!!!! Szemei hangja igazi barátnő feeling!!! Üdv csak ajánlani tudom!!
Kittyről sikerült lemaradnom, már továbbment Győrbe! Ennyire nem volt szimpatikus Veszprém?
Sem elöre felé, sem vissza felé olvasva értelmezni nem tudtam : Ezt neki alapon, ott hagytam öket, előre kérték, barátnője fogadott és konkrétan aktus közben telefonált a kis csaj ?? Rá jöttem egy a meg oldás cimbiddel mentél és ő tapasztalta csak te tudtad ezt itt jobban szöveg szerkeszteni az eseményt : ) Csak így tovább 8==D ---- ( Y )
Azt gondolom megegyezhetük abban, hogy ez a gyakori keresztelkedés már már egy beismerő "vallomásnak" is elmegy ! :D
Hi!Most nézem, a Lívia is megérkezett Veszprémbe! Anno Hévízem volt hozzá szerencsém pár alkalommal, jól teljesít, nincs gond vele! Ajánlott kategória!Üdv!
Sziasztok
Gréta (21) vagy Melisha (26) ról valakinek valami infója?
Ha nem a "védenced" a hunyó akkor mégis miért Ő keresztelkedett!?
Zsani 33 viszont nagyon kedves szimpatikus és nagyon érti a dolgát ( sos-en voltam ) !