Köszönjük!☺
Köszönjük!☺
Donna 30 : Hátha ez már belefér a monderálásba, és nem veszik le! Megbeszélt időpontra ott vagyok, többszöri hívásra nem veszi fel a telefont, sms- re se válaszolt vissza! Soha többet nem hivom.. de más azért probálkozhat hátha neki sikerül bejutni hozzã! Nekem igy felejtős !!
A hirdető hölgyeknek ,,Boldog Nőnapot! ;)
Boldog NŐNAPOT csajok :D
Piackutatás.Megnézik mennyi hívás van hogy érdemes-e idejönni.
Lia masszázs, telefonban nagyon jó kommunikáció, korrekt tájékoztatás és egyeztetés. Az időponthoz közeledvén 1 csörgetés a telefonomra, nem volt időm sem felkapni.
Visszahívtam azonnal,nem vette fel. SMS-t írt, hogy "elnézte az órát és nem jó az időpont". Hagytam, pedig a képein vonzó nő.
Donna 30, a telefonban értetlenkedés az árakról és az időpontról az alap kérdéseimre, pedig a képek alapján nagyon bejön. Hagytam a fenébe.
Helyette Árok Michelle-t választottam (Carmen?). Helyszín jól ismert, én is jártam már ott, láttam többen is elzarádokoltak ide. Egyeztetés könnyű, bejutással nem volt gond.
Lakás tiszta,rendezett. A csajszi a képeknek megfelelően csinos, formás, kellően izgatta a fantáziámat.
Francia 6/10, nem mondható jónak, nfvsz miatt mentem, a telefonban és a pénzügyek intézésekor még nagy volt egy egyetértés ebben, a tettek mezejére lépve, már nyafi volt, nem is sikerült.
Pár új infó
Kitti(26):Malomparktól nem messze.Ez régebbi infó, már mozoghatott azóta. Odaadó csaj, ha jól emlékszem magas, hosszú barna haj.Test ok, mell nagyon ok, arc, stb rendben.Volt smaci, meg minden. Összbenyomás:10/8
Alexa(29):Még az autósmekinél voltam nála.Mit mondjak, neki ezt tanítani kellene.Test ok, arc is, technika 10/10 lehet, hogy picit több 29-nél, de ezt nem fogod észrevenni. Összbenyomás:10/9
Ági(19):Lánglovagoknál, itt is minden rendben volt, jó kis fiatal csaj, nem szabad kihagyni. Úgy emlékszem a francia szuper volt. Össz:10/8
Réka(26):belváros, már régebben voltam jó test,szép arc, szép nagy cicik de ami a képeken nem látszik, hogy nagy, magas lány. Össz:10/8
Anett(19):autósmeki közelében. Végre egy vékony , csinos csaj, arcra is ok. Cici nem nagy, de szép formáju.Szuper popsi, ami sajnos tabu, de helyette komoly francia nyelvlecke. össz:10/10
Ivett(20)(Nem a masszírozós):belváros.test ok, franciska csak védőfelszerelésben, popsi kérhető, sajna nem próbáltam. össz:10/9
Ivett(20)(a masszírozós):lánglovagoknál.szép,és nagyon csinos kislány.simogatós maszírozás volt, végén kis franciskával, a masszázs 10/8, franci10/7, de a lány nagyon kivánatos, és kedves.
Kinga(26):lánglovagok.ducibb mint a képeken, arcra sem jött be, ezért ilyenkor átverve érzem magam. emiatt csak 10/6
Bianka(20):régebben voltam, polírudvar.test ok, arc ok, technika 10/10, franciában a top 5-ben van nálam.
lenne még sok, de csak az aktív hirdetőket írom.
Sajnos ezekkel van tele a helyi fórum, de már nem nagyon veszi őket komolyan senki.
Akik itt járnak lányokhoz tudják, hogy melyek a kamu leírások. Egy vagy két hirdető csinálja ezeket többszörös regisztrációval, de már kezd unalmas lenni.
Itt most nem pont az itteni esetre gondolok, de támadtak több lányt is pár nap alatt, olyanokat, akikkel csak pozitív tapasztalatom volt.
***moderálva*** Hivom Amanda 22 bájos hang szólt a telefonba, csak sajna tizennégy km-re van Nyiregytől, időbe nekem már nem fért bele :( ***moderálva*** hivom Nati 29 kedves aranyos Nőci , de sajnálja de már nem tud fogadni mert megy egy vendêg hozzá nem sokára .Megértettem :( és akkor már ,hogy írjak is valamit Mia 29 : kor valós, nekem bejövős arcra is! ***moderálva*** korrektek, szolibarna bőr,kedves, értelmes, inteligens :) szilikon cicik, nem nyafogott semmiért pózváltáskor sem! Amit megbeszéltünk előtte ,azt be is tartotta. Egy órát voltam nálla, időt nem nézte! Egy korrekt szolgáltatóval több van Nyíregyen megbizonyosodtam róla, ha újra jön meglátogatom, lehet felhagyok ezzel a kamikáze akciokkal, hogy bele ugrok az ismeretlenbe! Inkább a járt út, mint a járatlan ! :)
Bezzeg az enyém nem kapott még egy lefelé kezecskét sem.. XD Biztos pironkodnak zavarukban a delikvensek. :D Hát ha még azt is hozzáteszem, hogy aki moderálásra küldi, ***moderálva***, akkor tuti oda lesz betonozva a komment... XD Tudom, olcsó játék hülyegyerekeknek, de óóólyan jó cinkelni a cinkelőket. :D
Látod Gina, kapott máris 5-öt! :D
Kösz!
Valakinek mindig szúrja valami a szemét Fiúk :) ez is kap majd vagy 5öt :)
Esküszöm valakiknek ez a hobbia, hogy lepontozzák a hozzászólásokat...
Megfigyelhető, hogy lehet ide írni bármit, 1-2 negatív értékelés bezsebel. Unatkozó vendégek, vagy pozitív tapasztalat esetén féltékeny lányok. Másra nem tudok gondolni :D
Sajnos igen, voltam nála múltkorában, de többé nem fogok. Valaki írta itt korábban, hogy bartánő feeling... hát ízlések és pofonok, de én nem ezt értem a kifejezés alatta.
A hölgy külsőre rendben van, ápolt, próbál kedves lenni, bár nekem fura stílusa volt. 4/5
A hely, nos lehet nekem más a mércém, én nem voltam vele maradéktalanul elégdett, de legyen gyenge 4/5
A szolgáltatást, igyekezetét, sajnos se a minőségre, se a szorgalomra nem tudom jól értékelni. Jó indulattal is max 2/5. De akkor tudjuk be annak, hogy azóta már bennem is koptak a rossz emlékek.
Összegezve: én elégedetlen voltam, és biztosan tudom, hogy találtok jobb szolgáltatót a városban hasonló tiszeteletdíjjal.
Kiknek a nők, kiknek a sminkelt férfiak jönnek be :) maradok a nőknél
Sziasztok a mai termés Kinga26 helyszín a Lánglovagokkal szemben elérni Elméletileg 0-24-ben rendel gyakorlatilag 9 től ez már nem lényeges lakás tiszta rendezett fürdő ok többen vannak a lakásban.Térjünk a lényegre a képek alapján nem ezt vártam..szeretem ha van mit fogni a csajon ez idáig ok de hogy olyan borostás legyen mint én úgy az punci mint a lábai hát voltam már pár szolgáltatónál de ez vert mindent! Akció francia 10/6 aktus voltak jó pillanatai de összességében 10/5 visszatérő nem leszek
Csak tudnám, hogy erre a hozzászólásra mi a facér kaptál 5 (!!!) negatív kezecskét...
Sziasztok. Valaki meg tud győzni, hogy ezek a TS lányok miért jobbak az igaziaknál? Vagy mit tudnak jobban? Esetleg egy beszámoló is érdekelne. köszi
Sziasztok MT-sak
Az apróban hírdető Jessy-ről valakinek friss infója lenne kérem ossza meg akár privátba is.
További jó vadászatot mindenkinek.
UI:A hölgyeknek boldog nőnapot kívánok,remélem nőnapi akciók lesznek.