Nelli 30 Nyiregyházán nagyon gázzz...!!! Senkinek nem ajánlom..
Nelli 30 Nyiregyházán nagyon gázzz...!!! Senkinek nem ajánlom..
Nem foglak sértegetni mert az a te szokásod.. de írd ide nyugodtan aztis hogy zaklatod az embert nem is tudom mire fel...
Te nyár óta nem tudsz leszállni rólam..látom nagyon fáj h elküdtelek ezvan ..
De amit csinálsz ..az minősíthetetlen ..közösségi oldalakon osztogatod a privát dolgokat ááááá..agyam eldobom.. dedo szint
SZóval én a helyedbe el ülnék magamnak azt elgondolkodnék azon amit az Erika is írt... ;)
Lejáratásból 10 es vagy csak ez itt senkit nem érdekel ..max jókat nevetnek ezen....
AMI VALÓBAN JÓ azt sosem reklámozzák.... írta múltkor egy bölcs fórumozó..
UTOLJÁRA SZÓLÓK HOGY KOPJ LE
Szia Totalbrutál.
Van egy két meglátásom nekem is ahogy már korábban is irtam ha visszaolvasol a forumban megtalalod a hozzászolasaimat.
Nah akkor jöjjenek a tények:
Kérdezted hogy van e infon...igen van vegyuk akkor sorra.
dia 22 : nagyon jo nekem az egyik kedvencem a5 közül akikhez rendszeresen járok.
***moderálva***
Erika masszazs -Erika domina: itt is sokkal nagyobb mit a képeken és terhességi csikokkal van tele kizart hogy visszamenjek egyszer voltam csak.
Levendula 24: itt is egyszer voltam alapjaban véve kedves de itt is a terhességi csikok elrontják az összképet egyszer voltam csak nem tervezem hogy visszamegyek.
Gina 25 illetve virág 34 röl amit irtál az teljesen jogos én is ugyanezeket tapasztaltam.
***moderálva***
szeretném felhivni a figyelmet teljesen mindegy ki mit ir most ide és mit reagál ez az igazság jah és ezt egyszer már leirtam ugyhogy akkor is és most is ezt gondolom a véleményem nem változott.
Azt hiszem vita nélkül megegyezhetünk abban, hogy a 30hoz közelebb van azért a csajszi mint a 20hoz! Ez viszont abból a tényből semmit nem von le, hogy amúgy meg nagyon csinos!
Üdv Kedves MT-k!
Inez 42-ről tudnátok 1 kis információt adni? ***moderálva***
Előre is köszönöm!
Vivike28 ***moderálva***
Árpád apánk végén találkoztam vele.
Képeken ő van és a második sorban látható a csíkos tapétán a jelenlegi helyszín.
Mikor megérkeztem szexy ruhában fogadott, kedves aranyos, tiszta lány.
Ruha levétele után ***moderálva*** a mellei fele akkorák, mint a fotókon, segge duplája a fotókhoz képest,arca ugyan olyan szép.
A szolgáltatás teljesen átlagos ,beszédes ***moderálva***
Hát ennyi
Igen, igen!
Boldog Nonapot! Mi lenne velunk nelkuletek!!!!!!!
Ha az informatikusok olyan gyorsak lennének mint a moderátorok!! :D Akkor már rég meg lenne a chat szoba! Lassan megérkezik amúgy a Húsvéti nyuszika, de szerintem az Ő kosárkájából is ki marad a tojások melőll.
Valamennyi hölgynek nagyon boldog Nőnapot kívánok!
Köszi az infót,hasonló csajt ajánlani,kaliberben tudnál!!
Boldog Nőnapot kivánok a hölgyeknek!
Bianka20
Ma látogattam meg a leányzót, nagyon pozitív csalódás fiatal majdhogy nem valós a 20 éves kor.Teste nagyon formás és feszes franciája nagyon finom. A csókot nagyon kiemelném isteni vele csókolózni. Összeségében mindenben nagyon jó volt mint a francia mint a szex és ezt az egészet különböző pózokba nagyon nagyon erőteljesen felhúzza még a vizuállis látvány ami nagyon szuper :) Mindenkinek ajánlom nálam abszolót 10/10.
Szia.
Kb 2 éve voltam nála. Minden rendben volt, korrekt.
Akkor Tabon rendelt.
Boldog nőnapot kívánok,a hölgyeknek! :)
Nőnap alkalmából köszöntöm a hölgyeket!
Viszont az sincs kizárva, hogy egyes lányok seprűnyélen közelekdnek, úgy sokkal gyorsabban és rugalmasabban tudnak ingázni több városból ide-oda. :D
van
nemrég voltam nála, nem saját képek, vagy csak beugrott valaki helyette.
A képek azé a lányé aki a polírudvaron volt régen Bianka, majd Szilvia néven . Bevállalós, de kicsit tartózkodó lány volt akkoriban.
A hely változott, vénkert, plazahoz közel, a lány aki fogadott már nem ugyanaz, de volt minden a megbeszéltek szerint.Test ok, jó popsi, van cici is.
Arcra inkább átlagos, de a francia finom volt, nem 19, inkább 24 körülinek saccolnám, de lehet, hogy több.
Igen ahogy Staffi írta, nem képes vissza jelezni a szolgáltató hogy nem jo mert valami közbe jött , és uggrott a megbeszélt idő pont ..Én 1-2 olyan csajt ismerek aki veszi a fáradságot és vissza jelez ,,sms vagy csörög hogy bocsi ,, még sem ok,,
A hirdető hölgyeknek szol: ha már valakivel le egyezteted, és még sem aktuális a randi, legyél olyan korrekt hogy vissza szólsz ,,, hasznos dolog a notesz :)
Szandi19,van valakinek tapasztalat?
Boldog Nőnapot a Városunkban hirdető hölgyeknek!