Mi a gond vele?
Mi a gond vele?
Sok-sok kutatásba telt, de végre megjött az a Nő akihez mindig nagyon szívesen fogok járni......Minden téren *10-es!!! De g....i leszek és őnzö, névet nem írok! 😂😂😂
Jó van még egy, Őt is imádom...... :)))))
40 hanem már 41 lett puszi
Kedves Zsoloka rosszul tudod mivel Kamilla itt van Debrecenben most nem
Igen hát az felettébb "érdekes", ha egy hirdető értékel egy másik hirdetőt... vagy legalábbis gyanús...
Sziasztok!
Jessica 19-ről van valakiknek tapasztalata, amit esetleg hajlandó is lenne megosztani?
Köszönettel: Lali
Szia!Linda vagyok,Győrben várom régi és leendő partnereimet egy kellemes kikapcsolódásra!Puszim az uraknak!
Szia kissgy,nagyon helyes,hogy osztod amit irtam,én sem sem vagyok gyerek,akinek mindegy kivel van, az egérlyuk is luk!! Én tavaly olvatam rola a sok mocskolódást róla,ki is ment a fejembenből addig amig te nemrég kerested ,hogy merre lehet,Akkor irtam mert nem lehetett szó nélkül hagyni!!EZ egy mocskos lejáratos szöveg volt lacus123-tol,lehet hogy egyik hirdető volt,mert irigyelte,hogy neki jól ment.Akinek meg nem tetszik,hogy van aki megvédi,tehet egy nagy hatalmas szívességet!!!!! Vagy ha újra lesz,remélem hamar,, menjen el hozzá és lát különbséget!!szia kissgy,,,sziasztok..Tisztelt szerkesztőség,ez volt az utolsó Vanesszárol.Nem ezen az oldalon fogung párbeszédet folytatni,tudjuk,hogy ránk szolnátok ugyis.ez még tegyétek közzé.Köszönöm.Sziasztok.😉
Üdv
Valaki tud olyan szolgáltatót akit valóban jól szájba lehet k*rni? Aki úgy leszop, hogy beszarok :)
Köszönöm
Na végre visszajött hozzánk Zsani.
Nálam Ő a No1.
Valószinű,hogy a végrendeletembe is belefoglalom.
Olyan képességekkel rendelkezik,hogy a túlvilágról is visszahozna a franciskájával.
Ki ne haggyátok!
Bea26
egyeztetés könnyen ment, szimpatikus volt már a telefonban a hangja és ahogyan beszél.
Jó állapotú, tiszta lakásban fogadott. A megbeszéltek szerint történt minden,hozzállás nagyon rendben.
Jó és érzéki francia, BF szerepel a repertoárjában. Fogok még menni.
Látom Miranda új mellekkel kápráztat el minket, pedig nem a cickókkal volt a baj...
Szia! Teljesen véletlen hogy sok hasonlóság van a szövegünk közzőtt!! És igen igazad van dolgoztak a képeimell a szindy vagy ki ! De szerintem mert véletlenül hasonló a szövegünk az nem annyira nagy probléma!! Az a lényeg hogy a képeink nem kamuk! De megnyugtatásodul átírom a szövegem!!! :) ;)
Sziasztok! A Hannáról valami infót tudtok? Tetszik a leányzó!
Üdv!
Abszolút osztom doki01 véleményét Vanesszáról! Nagyjából én is ezeket tudtam volna elmondani Róla..35 évesen van összehasonlítási alapom, (nem 3-4db) és szerintem a legjobb barátnő feelinges lány akinél valaha jártam! Ja a cicikről annyit, hogy azt is korrektül leírta a hirdetésében( pici mell, pici popsi vár) nagyon korrekt, (egyébként gyönyörű, formás cicik)aki ennek ellenére ezt felrója Neki az hülye! Csak még annyit, hogy soha sehol nem regisztráltam még ezen kívül, itt is csak miatta(nem reklámnak szánom!), mert unalmamban rákerestem a fórumon, és azt a lejárató véleményt nem tudtam szó nélkül hagyni! Rám ekkora hatással volt Vanessza! Tényleg egy Kincs! Kéretik vigyázni Rá! Én várom a "deles, karbantartásos" smst Tőle! De a nevében nem tudok, és nincs is jogom nyilatkozni, hogy lesz- e a jövőben vagy sem. Üdv mindenkinek.. Neki meg nagy puszi!
Akkor biztosan nagy élmény lehetett, ha ötször is félbeszakított... Igazi barátnős feeling :D Azt hiszem, ezek után visszatérnék én is :P
Mondom én... Egymilliárd légy nem tévedhet... LOL
Fél órát voltam. és szerintem is siettetett. :-) de csak az aktust, mert mikor végeztünk még beszélgettünk. Szerény véleményem szerint, a nagyobb méretet nem szereti. Sok lány meg is mondja, ha gond neki, de erről a tényről senki nem tehet.
Tisztelt Látogatók!
Kérjük ezt a csevegést ne a városi topicban folytassák, hanem a megfelelő helyen
Köszönjük
Frissen regizett érdeklődő akár lehet önreklám is.
Sandra lux bemutatkozó szövege nagyban hasonlít Nikike22-vel aki “elősször járok a városba” hirdeti magát alig párórával ezelőtt, de Azonos Szindy21-el és 2015.04.20.16:34. regzett. Hogy is van ez? Hogyis szóll a sáta kuty története? Nem minősítem, egyébként mindkét lény fotói alapján ott domború ahol kell és vonzóak.
Tessék itt van Donna .. :)
Sziasztok!
Ma Anna 47 nél voltam,megosztanám veletek a tapasztalataimat.
Pócsi utcában található,telefont elsőre felvette,és fogadott is.
Kedves,figyelmes,próbál maximumot nyújtani,mindenben a kedvemben járni.
Az olajos masszása kiválló,biztos,hogy tanult massszirozni.
Nálam nagy előny,hogy élvezi is,amit csinál,és el is tud menni.
Igazi szolgáltató,csak ajánlani tudom.
Április 4 körül újra Sopronban lesz majd.
Dr Bigyó :-(