Akkor az idei látogatások a teljesség igénye nélkül és nem is féltétlen időrendben! A kedvenceimet ABC szerint említem nehogy valameikük kifogásolhassa , hogy hol áll a rangsorban! :D Náluk amúgy is mindegyikőjüknél többször voltam már az idén is. Ezért sem részletezem a náluk tett látogatásokat, (korábban már azt hiszem mindegyikőjükről írtam) legyen annyi elég, hogy nem véletlen vagyok visszajárós Náluk! Jöjjön akkor a névsor: ***moderálva***, Eszter, Gréti, Heni, Kiara, Ninettke, Nóra.
Kedvenceken kívül tett látogatásaim alkalmával:
Felkerestem Zsuzsi18at Egyeztetés és bejutás nagyjából zökkenő mentesen ment (Előzőekben azon a helyszínen másik lánynál ezzel voltak gondok de erről majd később). E! tervként érkeztem hozzá mivel hirtelen ötlettől vezérelve indultam meg. Abban az időben viszont kedvenceim egyikét sem értem el illetve egyiket de Ő akkorra már le volt foglalva. Mire másikuk meg visszacsörgött addigra lefoglalt időm lett Zsuzsinál. :)
Zsuzsi szép magass és nagyon intelliggens leányzó, szexi miniben és tűsarkúban várt ahogyan azt kértem is telón! Fél órára érkeztem hozzá amit igencsak tartalmasan töltöttünk el egymás társaságában! Ha egy kevésbé forgalmas helyen "dolgozna" biztos gyakoribb vendég lennék Nála! És nagy esélyei lennének kedvencé válásának! Ezzel lehet nem csak Én lennék így! Szóval Ő még fog újra látni.
Beindultam egy hirdetésre! Mivel frankó fotók a hirdetésben, amin igen csak tetszett a csajszi. Illetve egy régi tag is elég jókat írt a leányzóról. Gondoltam miért ne. Ő volt a Szöszi21 Egyeztetés és bejutás is zökkenő mentes volt. Az viszont már érkezésem pillanatában kiderült számomra, hogy csak részben fogom azt kapni amiért mentem! Nem az a lány nyitott ajtót akit reméltem a hirdetésben két különböző csajszi képei szerepeltek! Maradtam, egynek elment nagyjából az akció is de, hogy többet nem megyek az 101! Hacsak elő nem hozzák azt a csajt akire a képek láttán beindultam!:D
Viki18 hozzá egy ajánlás alapján mentem! Helyszin az mint ahol Zsuzsi is rendel(zsúfolt sok személyes intézmény) Egyeztetés bonyolult ,ide menj hívj hívod!. menj oda és ekkor hívj! ott tartottam, hogy azt mondtam mondjon egy címet meg egy csengőt és megyek ha variál lelépek!:D Megkaptam mentem. A képeken látható csajszi fogadott. Azt viszont meg kell jegyeznem a hirdetésben igencsak jó szögből van fotózva, valóságban sokkal vastagabb mint azt látni véljük. Akció átlagos semmi egetrengető, több esélye a Vele való találkozásomnak nincs!