Dittu eszméletlen jól néz ki! Porcelán baba lehet, akihez hozzáérni se lehet, vagy nyujt is valamit? Szandi tényleg kedves odaadó?
Dittu eszméletlen jól néz ki! Porcelán baba lehet, akihez hozzáérni se lehet, vagy nyujt is valamit? Szandi tényleg kedves odaadó?
Korábban már írtam néhány beszámolót, nem egy lányt pontoztam már a SAJÁT értékelésem szerint 10-esre. Legutóbb olyanokról akartam értékelést írni, akik jelenleg is aktívan hirdetnek és ebben a városban vannak éppen, hogy legyen aktualitása a dolognak. Van most is olyan lány, aki nekem 10/10, csak nem Győrben, az pedig nyilván nem ebbe a topicba tartozik.
Egyébként várom a te 10/10-es tipped, elmegyek és kipróbálom :)
Enikőről mit lehet tudni? Én nem tudtam elérni telefonon, pedig aktív volt a hirdetése.
Nekem az egészségem mindennél többet ér, de ez szerintem érthető. a bemutatkozó szövegemen is látható, hogy én szókimondó vagyok..
Én nem érzek ebben semmi negatívitást..
😉
:) ELOLVASTAM EZT A SZÖVEGET, és megtetszett. Tudom hogy én mondtam nézzük levegőnek egymást,bocs de ide muszály volt irnom. IMMORTÁL EGYÉBKÉNT HALHATATLANT JELENT. ;) IMMO KELLEMESET CSALÓDTAM BENNED.
Kedves Urak!
Nagyon remélem nem tévesztettetek össze a Lara 27 nevü lánnyal igaz én is elkalandoztam a ,,Larák" világába, csakis névügyileg! :) / az okokat most nem szeretném megosztani /
Ugyanakkor nagyon remélem, hogy kedves Fuvaros úr hozzászólasa nem rólam szól??!!
Szóval Lara27 nem = Lara 26-al azaz Sejlával /aki én vagyok/ :)! Tudom hamarosan ki fog derülni!
Ha mégis rólam szólna akkor elnézést kérek mindenkitöl! :(
A félreértések elkerülése végett nagyon remélem, hogy a szerkesztőség a segítségemre lesz és holnap ujra a megszokott Sejla néven találtok!
Nagyon köszönöm, hogy elolvastátok reagálásom!
Puszi mindenkinek! Sejla :)
Ez cuki volt. :) Ahogy látom, az írás/olvasás többé-kevésbé már megy, bár értelmezni az olvasottakat már nem igazán a top skilled. A szarkazmus, irónia az következő szint, de semmi gond, pár év múlva jó kezdő leszel - én megígérem, kivárom. :D
Koszonom a szép szavakat :) pusziiii
Én anno Szombathelyen voltam nála, az egyik kedvencem lett.
Szerintem nem bánod meg a választást...
Minden téren 💣bomba a csaj...!🔝Legjobb! 👌
Nagyon szépen köszönöm...Rendesen zavarba jöttem...😊
De lássuk be ehhez két ember kell,ez neked is köszönhető...
😉😙
Köszönöm szépen az elismerő szavakat...
Isten tartsa meg jo szokásaimat😉De a tiéteket se hanyagolja.. 😉
NATI 29. infokat kérnek köszi
Szia Kedves! Nem akartalak megbántani, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy most valahogyan más volt minden, biztos nem volt jó napom!
Én csak azt mondtam, hogy eddig nem volt extra. Most már az, megértettem. További szép napot!
Vivien 22 valami csodaszert szedhet ha ilyen fiatal lett ismét =D
Én az ilyen trükközéseket igyekszem előzetesen kiszürni( csak szerényen jegyzem meg elég jó eredménnyel)! Feleslegesen minek is strapáljam magam. Mert ahol ilyennel találkozom már a teló hívásig sem jutok el az adott csaszinál!
Lara27
Szerintem két hirdetései is van fent az egyiken értem el.
Valóban az nyit ajtót aki a képeken és ez eddig a pozitív.
Sajnos megint belefutottam egy cicamicába aki nagyon el van magától ájulva de tehetség semmi és ezzel mindent elmondtam!
Mia
A szásos nagyforgalmú helyen található az árpádokon.
Az arca nagyon sexy, hasonlít egy szinésznőr aki a bruce willis-el játszott a betörő a szomszédom második részében a szőke nőre.
Mellei olyanok, hogyélőben még nem láttam jobbat.
Fenékre és csípőre viszont rakódnak a súlyok.
A solgáltatás nekem viszont teljesen átlagos és nem éreztem semmi barátnő feelinget.
Szonjánál én is eltöltöttem korában egy kellemes félórát...
A korából valóban letagadhat a hozzállás pedig teljesen profi.
Laza de maximálisan odafigyelő hozzállás.
Az ember azt kapja amiért érkezett,hiányérzet nélkül távoztam.
Finom francia,lelkesen lovagolt és hátulról is kellemesen rámozgott az ezredesre.
nem volt sürgetés,nyafi.
részemről csak ajánlani tudom a kategória kedvelőinek.
Üdv!
Egy ilyen megtévesztő hajszínre sajnos én is ráfutottam más helyszínen...
Akkor még gina 20 néven futott a leányzó.
jelenleg petra 20
Nem volt túl lelkes a műsor,francia szinte nulla.
A képeken ő szerepel,a kor valósnak tűnik.
De sajnos a műsor színvonala lehúzza ezen pozitívumokat.
Egy gyors reszelés során túlestünk a célon és távoztam.
Annyira nem akartam maradni,vissza nem vágyom. maradandót nem alkottunk.
A lakás célnak megfelel.belvárosi helyszín.könnyű bejutás.
többen voltak a barátnőivel elmondása alapján.
prize közepes szinten.
Akinek bejön ez a feeling az megtalálhatja a számítását.