Nikol 21-nél járt már valaki kedves makktársak? Ha volt már valaki írhatna privibe milyen volt!
Nikol 21-nél járt már valaki kedves makktársak? Ha volt már valaki írhatna privibe milyen volt!
Sziasztok! A mai napi terv Ivett 21 meglátogatása jelentem az akciót sikeresen kiviteleztem. Pontozni kellene 10/10 kedves figyelmes lesi a kívánságod semmi nyafi ***moderálva*** és nincs nyüzsgés mint egyes helyeken csak ajánlani tudom minden bf kedvelőnek sajna nem lesz kb 2 hétig de mondtam visszatérek de akkor mÁr több órára na ennyi
Jó vadászatot!
Sajnos én sem értem, hogy miért tette ezt... Múltkor normális volt.
TNS*
Bianca (21)-nél járt már valaki ? TMS "kolléga", pozitív véleménnyel volt róla, amikor legutóbb itt járt.
Akkor lemaradtam róla. Ma délelőtt, fél 12-kor hívtam. MEgkért, hogy 13 után hívjam vissza. Mondom, oké, így is lett. Negyed 2 körül hívom. Mondom mit szeretnék, illetve, hogy délelőtt már beszéltünk.
Erre szó nélkül kinyomott. Próbáltam visszacsörögni rá, de azonnal bontja a vonalat a telefon. Gondolom tiltólistára tett. Ez most mi ?
Múltkor egy Petra nevű lány játszott el hasonlót, de ő legalább lekoptatott valami kifogással. Pedig egyáltalán nem vagyok se bunkó, se flegma a telefonba.
Jó lett volna Biancát meglátogatni, de ha nem, így is jó.... Nem fogok eret vágni, csak rohadtul nem értem a dolgot....
Helló Mindenkinek!
Egykis info......
Nina (19) Aranyos kis csajszika,a 48-as fővezérűnk utcáján rendel,kezdő még,de a hozzáálásával ugy néz ki nem lesz gond.Itt van még Ivett (21) is a franciája az isteni,és nagyon értelmes is mind a kettő,jól el lehet velük beszélgetni is,a fotók valósak, arcra is szépek (véleményem szerint, de hát ahogy a mondás járja kinek a pap......)
Lola (18) a Shell kut környéke ő is kezdő, haláli kis csaj külsőről nem irok mivel arccal van fönt, mindenki döntse el magában,a lakás nagyon rendben van,csill-vill minden.
Mindkét helyen ingyenes,és könnyü parkolás...
Léna 19,rózsaszínű fürdőruhában hirdet,Pécsen...VIGYÁZAT!!!NAGYON KAMUS CSAJ!!!!!! /***moderálva***ahol nem működik,az értékelés opció/
Igen,gobe68 még áprilisban... Kérdezd meg őt.! :-D
Amúgy ha 1968ban született, éppen 49éves.. ;-)
Ő engem is érdekelne. Valakinek van infója?
Üdv Fórumozók! Egy friss tapasztalatomat szeretném megosztani Hanna (26) ról. Telefonos egyeztetés könnyen ment találtunk mind a kettőnknek megfelelő időpontot. A megadott címre érve (Böszörményi str közelében) még egy gyors telefonos egyeztetés és már bent is voltam. Az ajtóban a képeken látható lány fogadott talán a képekhez képest 5 kiló plusz de a világbajnok cicik kárpótolják az embert, egyszerűen gyönyörűek és eredetiek.
Fürdő: minden adott ami kell többféle tusfürdő, friss tiszta törülköző és a zuhannyal se kell babrálni minden működik rendesen :D
Tetthely: A tetthely egy nagy franciaágy elég közel az ablakhoz amit reluxával lehet takarni ha esetleg valaki leskelődne én nem voltam szégyenlős és am is meleg volt a lakásban ebben a jó időben.
Action: Órára neveztem be, lehet adni neki rendesen nem panaszkodik szerintem élvezi is ha kicsit keményebben megdolgozzák. Doggy-ban gyönyörű látványt nyújt a formás popsi és a szép hosszú haja. Félidőben kis pihi lehet beszélgetni vele rendesen értelmesen. Én kezdeményeztem a másidik menetet ami lovaglásból misszionáriusból majd ismét Doggyban ért el a vég. Még feküdtünk kicsit egymás mellett beszélgettünk majd felöltöztem és leléptem. Az időt sosem nézte kedves közvetlen csajszi, és azok a didkók! Imádtam őket! Összességében 10/9 aki szereti ha van mit fogni egy lányon és imádja a hatalmas ciciket az nem fog csalódni ajánlott kategória.
Volt valaki Shena nevű lánynál?
Írja meg a velemenyét !
mi bajod van a nosolyommal??mikor voltál itt hogy lássad??
Sziasztok!
Olvasgatom itt az eddigi írásokat de nem egyértelmű ki melyik lányról beszél. Akinél masszázt írtok ő most Rebecca lehet.
Írt valaki a másik lányról? Rebeka 25?
Előre os köszönöm
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Én is voltam heni23nál nincs azzal alányal semmi baj csak csak meg válogassa hogy kive mit csinál aki nem igényes azt nem csinálja meg gumi nélküli franciát hát az aktus meg szoba semm jöhet csak gumival jól is teszi dicséretes dolog nekem pl.meg csinálta gumi nélkül a franciát de én is voltam már olyan lánynán aki nem vállalt gumi nélkűl ilyen is van de ezért nem biztos hogy az a lány nem tesz meg mindent amit kell hozzá állás kérdése ez attol fűgg hogy mi hogy állunk hozzá mert ez is fontos
Anno jó kis hely volt az Árok street,, igaz már akkor is ***moderálva***. ( Norci,, Zara)
SEJLA 26 (Lara néven is volt)
Logisztika könnyű, kuckó ismert, rendben.Rózsákat elkéri előre,zuhanyzásra buzdít.
Test csinos, képeknek megfelelő, bőre most bársonyos és szép, bár a tetkók elindultak két helyen is.
Melltartó le, bugyi marad, NF el indít, a haja kitakarja. Francia csak előjáték, megbeszéltük az elején.
Automata húzza a gumit.Bugyi le. Action közben jó volt markolászni a húsát... keményebben csattogtatni már nem engedte.
nem teljesen csalódás, mert ennyit vártam tőle a telefonbeszélgetés,majd első benyomás alapján...
Jól látom, hogy Szabina(40) mosolya egészen megújult? ***moderálva***
Mi az ami megfogott,és ami miatt most átmentél Kedvesbe?
Ha te rutinosabb lennél én hápognék. :p
Akkor én se éreznek ha a civil szférában dolgoznál. ;)