Ma reggeli nyolcas kezdés Patinál :) jóóó volt :)
Ma reggeli nyolcas kezdés Patinál :) jóóó volt :)
Sziasztok! Crystal ról szeretnék véleményeket kérni. Adatlapja alapján 25 éves szőke bombázó.
Miri Shine 27 -Látogasd meg nyugodtan.
Nincs erotikus masszázs
A mai nap igéretesnek nézett ki, gondoltam elmegyek Sonja (24) és Kelly (24) -hez. Hát az biztos h a képeken ők vannak és élőbe is nagyon szépek, de hát a szolgáltatás az nagyon gyér. Hol is kezdjem a lezbi náluk kb annyi h egymás hasát simogatják, kb semmilyen pozba nem lehet velük lenni. Hát ha nagyon tetszenek akkor külön Sonját láttogasd meg ő legalabb igyekszik bár csak 2 poz játszik (miszi, lovaglás). Remélem tanultok a hibámból!
Vivien nagy csalódás volt. Képek nem megbízhatóak.
Annyi , hogy spriccelni is tud a kis csúnyája.
JÁRTAM MÁR A KITTY FÉLE LSKÁSBA ÉS ÉN IS SZOMPRÚAN TAPASZTALTAM HOGY JÓ CSAJÓK IGÉNYTELEN HOZZÁÁLLÁST NYÚJTANAK!
Ki tud valamit a Jókays csajokról. Eltüntek!
***moderálva***
Jó nyaralást! Ha vakációznak!
Sziasztok!
Engem Sarah 39,Kelly 24,Zsófi 37,Miri Shine 27 és Amarill 23 érdekelne. Vannak tapasztalatok,élmények?
Bogi (23)
A 2-es tuja vonalán rendel nayon közel az Interspárhoz. A lakás célnak megfelel, bár az ágy eléggé kényelmetlen. A hölgy külseje, és hozzáállása is mérhetetlenül rendben van. Olyan hatalmas és feszes mellei vannak, hogy legszívesebben állandóan rajtuk csüngenék.
Ami viszont elfogadhatatlan ebben a szakmában, az az, hogy a diszkréció DUPLA NULLÁS! Amikor ott voltam az esemény után simán benézett a barátnője, hogy vajon mi újság. Na azért kérem....
Ha te mondod , akkor bíztos megér egy patront!;)
Rövid leszsek mint Dóri 26 a bemutatkozójában! Próbára tettem, megérte!! :)
Vegyük számításba,azért az se mindegy hogy van a fotó,,,arcos,,, a hölgyről,mert ha igen akkor egyáltalán nem fontos az életkor megadása.
Viszont ha nincs arcos fotó,a helyzet még akkor sem reménytelen,ha a hölgyről több fotó készül az arcán kívűl minden oldaláról,itt az a fontos hogy retusálatlan képek készüljenek.
Ez alapján be lehet lőni nagyjából a dolgokat.
Emőke18.
Tellóban kedves hangang, előtte való héten egyeztettünk hogy hirdetésidőben jelzett nappal ellentétben be jön kilencórára amit megtett. Fotón Ő van korát tekintve lehet egy-két év diferencia. Csa-ó úton elérhető. Érkezéskor újbóli egyeztetés a forgató kőnyvről. Csokor átadást követően kivitte regisztráltatni. Fürdőszoba tiszta, megfelellő méretű törölköző bőséges mennyiségben van. Csókja fantasztikus, régen csókolóztam már ilyen aktív lánnyal. Puncija szép szabályos szűk. Szó nélkül tűri a pózváltásokat, kedves, franciája szakszerű és jó, nem idő nézős. Bár próbálta vissza fogni érzéseit de teste rezdülései elárulta hogy élvezi amit csinál. Úgy éreztem igényli hogy kielégitsem. Elmult hónapokban Ő volt a legjobb szolgáltató. Fiatalsága ellenére sokan tanulhatnának tőlle. Ajánlani tudom, aki szereti az igazi csókolózást, igazi kincs.
Hali volt már valaki kendra es dave- nel ?
ha valkinek van infoja az irjon akar privatba is johet koszi
Valószínűleg nem magyar az illető, és google fordítóval próbálkozott.
Mi ez a zagyvaság?
Haló!:)
Roxy24 ről mit tudni?
köszi
Kedves Pécsi Kandúrkák!
Hétfő délután 18:00-ig vagyok a városban,addig sok szeretettel várlak.
Csók,Alexandra25
Az még csak holnap lesz....,de azért Boldog Névnapot minden kedves Daniella nevü hölgynek /szolgáltatónak/ akik, szebbé teszik napjainkat !!!!
A mi Daniellánk már csak ilyen, majd visszajön ha már nagyon hiányzunk neki ill. a rózsaszálak amiket tőlünk kap.