Kittike masszázs az apróban (régen volt Kriszti, Krisztike is ) régebben vállalt mást is, nem csak masszázst. Volt nála valaki mostanában, még megvan a régi repertoárja? Eléggé szűk időintervallumban hirdet sajnos mostanában, régebben többet volt.
Kittike masszázs az apróban (régen volt Kriszti, Krisztike is ) régebben vállalt mást is, nem csak masszázst. Volt nála valaki mostanában, még megvan a régi repertoárja? Eléggé szűk időintervallumban hirdet sajnos mostanában, régebben többet volt.
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, H van e tapasztalatotok komlói Alexa 27-tel valakinek? Nekem személy szerint nagyon izgatja a fantáziámat. De érdeklődnek, H mennyire tartja a szavát, stb, stb.
Sziasztok!
Nagyon kiváncsi vagyok a néha felbukkanó Lana(32)-re.
Ha valakinek van tapasztalata vele, meg tudná esetleg osztani velem akár itt, akár privátban?
Előre is köszi!
Sziastok,
Segitséget kérnék tőletek, mivel visszajáró voltam egy Anna néven holgynek, szöke haju kedves középkoru nagyon helyes hólgy volt, nagyon régen vissza hirdetett, az idöben Attila utcában dolgozott, de azután csak velünk vasszajárókkal dolgozott, igy telefon csere miatt elveszitettem a kapcsolatot, ha van valakinek száma, szivessen mehosztom privi kontaktomat vele. Köszi előre minden segitséget.
Üdv
"Amugy a lanyoktol kerdezem ez a hozzaallas amugy megeri? "
A saját példáddal bizonyítottad,hogy amugy igen...:D Mindig talál mindegyik palimadarat.Egyébként kontaktoltam vele én is,de a második mondat után el is volt döntve,hogy ehhez még véletlenül sem.Lejjebb valaki találóan megemlítette,hogy ez a dolog nem igazán arról szól,hogy te jól érezd magad.Van ebben valami,érdemes szem előtt tartani.Kivételek persze mindig vannak,de megtalálni őket,ahhoz már szerencse kell.
Oka biztos volt,mert ok nélkül nem történik semmi. Viberen olvasd el és tudni fogod ki vagyok! De végül is már teljesen mindegy! Már elengedtem a történetet. Ez van.
sziasztok. érdeklődni szeretnék hátha valaki tud infót adni. egy lányt keresek aki többnyire 90%-ban masszázst hirdetett. Kira néven volt elerhető, néha videken többnyire Egerszegen.
fiatal, tetovált kar és műtermi képek voltak kint neki.
Az ilyen üres és rosszindulatú hozzászólást csak ignorálni kell, és magától megoldódik a színvonal. Nem érdemel reakciót. Ez a legrosszabb neki...
sziasztok. érdeklődni szeretnék hátha valaki tud infót adni. egy lányt keresek aki többnyire 90%-ban masszázst hirdetett. Kira néven volt elerhető, néha videken többnyire Egerszegen.
fiatal, tetovált kar és műtermi képek voltak kint neki.
szia makktárs.
én mindig azonnal el tudom Anitát érni, igaz sütök neki fasírtot meg viszek neki üdítőt is, szép ki ci vitaminis nő. Ajánlani tudom
próbálkozz vagy írj neki smst.
szia
Amúgy Nika vagyok!!
Szia. Nos nem tudom kivagy,neharagudj!!De én ilyet nem szoktam csinálni!!Ha mégis akkor annak valószínűleg oka van!!És jelezni szoktam.Elnézést.!!
Két hónappal ezelőtt még nem így nyilatkoztál!
Sajnálkoztál, hogy abbahagyta!
Mi történt barátom? Savanyú a szőlő, elfogyott a kavics vagy ki lettél tiltva? 😆🤭😅😙
Tehát a közösség majd magmondja, hogy jól érezhette-e magát? Szép szintre jutottunk. Mellesleg kinek mi a drága? Mert én is csak munkával keresem a pénzt, de pl. aki nem suzukival jár az mind csak pénzt dobott ki, mert ugyanoda jutsz azzal is, és kizárt, hogy pl. kényelmesebb legyen? Nem az említett hölgyet védem, hiuszen nem is ismerem személyesen, de ez a gondolkodás nevetséges.
Olyan árakkal amin dolgozik álltasd csak magad mennyire jó volt, kidobott pénz, de álmodj csak 🤣
Köszi a hasznos infót!
Sajnos a Di
Huuhh Gréti valami eszméletlen, mindig tudja fokozni! 😁
Eddig a mai volt a legjobb! 😋 úgy elintézett alig bírtam kijönni! 😆 Nekem is kellett volna egy tolószék! 😆😅🤣🤭😋
Na emberek, elmentem helyettetek nicolett 29hez. Szivesen.
szoval pici vekony csaj, szoke hosszu haj, szilikon mell, sztem a segge is az, a szaja az biztos.
kapcsolatfelvetel siman ment.
S. Apartman.
egy ora egyszeri elvezessel ment a szerviz. Mar itt necces volt a szitu.
jo csaj, de nagyon szarik bele amugy.
francia 10/5
szex: neman fekszik kicsit nyogdecsel, de latszik unja es a veget varja. 2. Poz kozben mar mondja, hogy akkor ezutan befejezzuk. :D
Egy gyors uritesre egy jo csajjal megeri, de aki nagy erotikat akar az inkabb csapjon fel valami erotikus novellat es rejszoljon ra.
Amugy a lanyoktol kerdezem ez a hozzaallas amugy megeri?
Amor bar-rol tudtok valami infot,dolgozik e,lanyok,stb..