Ordas kamu!
Nézem a mai felhozatalt, mert meg látogatnák valakit, ha lehet nagyábol mindent lehesen.
Rá is írtam pár csajra, de van 3 olyan hirdetés ahol más a kép de ugyan az az elérhetőség. Biztos hogy többen vannak, ez még nem is érdekelne kb 2 hónapja voltam az egyiknél és az most is arcal hirdet de eredetileg nem vele beszéltem. Bár nem rossz a csaj csak szopás nem megy neki jól, dugási pozok azt inkább hadjuk is. Szoval nem az arcal hirdetőhöz jelentkeztem be, de az arcal hirdetőt dugtam.
Nyírmihlydiból hírdető Noémivel volt e már valaki ?
Meg köszönném az információt.
Semmi ördögtől valót nem írtál,szerintem.
Mindenkinek lehet véleménye,jómagam a korábban leírtakat fenntartom.
És adnak-e ott sört??
És adnak-e ott sört....
Annyira mások vagyunk. valakinek a 12 éves test jön be, valakinek a gésa, valakinek a csüngőhas. ne itéljünk, ahogy a tulajdonnevek kicsivel kezdése, és az ige előtt álló igekötő különírása is árulkodik. Peace.
Sziasztok! Kittiről van valakinek infója, milyen szolgáltatást nyújtott? :P
Roxy 30 ról van e valakinek infója?
Zafira 20 Nagykálló. Nem tudom, ki ismeri. Db 5 csokor rózsát kér előre, ha nem akkor az egyneműek falára tesz ki. Járt már így valaki?
Kerüljétek!!!
Csupa szitok femyegetőző!
Nem lehet ezeket a szolgáltatókat kicsit féken tartani?
Zafira 20 Nagykálló. Nem tudom, ki ismeri. Dr 5 csokor rózsát kér előre, ha nem akkor az egyneműek falára tesz ki. Járt már így valaki?
kerüljétek!!!
Ja bocs, ha "nagymellű" Babett, akkor nem egyről beszélünk. Ez a Babett, a nagyon vékony és kis mellű hölgy, akire én gondolok, és vagy öt éve kb. abba hagyta.
Babettet szoktam gyakran látni, mert egy környéken lakunk (nem publikus) és a Carmen, a fekete hajú, ha az, aki Szindi/Cindy néven is volt valamikor, akkor egyszer egy dohányboltban összefutottam vele, valamikor az idén év elején. Babettnél voltam, Carmennél nem, de így is felismertem. Babett nem 40-45, minimum egy tízest adj hozzá! Carmen olyan 40-45 körüli.
Mélyenszántó gondolatok, köszönjük, hogy megosztottad velünk! 😅
Ohyeah! Volt egy Babett nevű nagy mellű kb 40-45-ös milf is a galéria bár környékén, illetve a lilaABC környékén egy Carmen nevű hölgy is fekete hajjal....Nyami.
Hello. Dzsenna-ról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Gabi hírdetése miért tűnt el egy ideje valakinek van róla valami infója?
Köszönöm!
Meg volt régebben egy Mara névű MILF romahölgy, nagyon normális (késő 40-es, kora 50-es lehet). Ő is végleg "leszerelt" vajon? Vagy egy éve nem volt? Esetleg privátban még fogad vendégeket csak nem hirdet?
Kittike masszázs az apróban (régen volt Kriszti, Krisztike is ) régebben vállalt mást is, nem csak masszázst. Volt nála valaki mostanában, még megvan a régi repertoárja? Eléggé szűk időintervallumban hirdet sajnos mostanában, régebben többet volt.
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, H van e tapasztalatotok komlói Alexa 27-tel valakinek? Nekem személy szerint nagyon izgatja a fantáziámat. De érdeklődnek, H mennyire tartja a szavát, stb, stb.