Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a tapasztalatok megosztását itt, és privát üzenetben is Hanna 25-ről! Természetesen lemondtam róla én is az olvasottak alapján. Egyetlen pozitívum sem íródott róla sajnos! Köszönöm még egyszer mindenkinek!
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a tapasztalatok megosztását itt, és privát üzenetben is Hanna 25-ről! Természetesen lemondtam róla én is az olvasottak alapján. Egyetlen pozitívum sem íródott róla sajnos! Köszönöm még egyszer mindenkinek!
Annak idején még Luca néven futottam bele Nyíregyházán. Életem egyik legnegatívabb tapasztalata volt, pedig pár évtizede látogatok lányokat. Én akkor se mennék hozzá újra ha ő fizetne nekem.
Dalmavál eggyet érték!:))))))
Sziasztok !
A napokban az István Úton fogják a kocsimat javítani, van e szolgáltató ezen a környéken, a holt időt szeretném értelmesen kitölteni.
Kérlek, válaszoljatok, írjatok, akár priviben is !
Köszönöm előre is.
Most mit vársz? Miután éveken keresztül nyújtotta a semmit, hirtelen, megtáltosodott, és Michelle Wild lett belőle? Nekem is pont az esetem. Háromszor próbálkoztam, háromszor nyúltam mellé.
Egyébként most már nonsense itt a moderálás. Egy follow-up - semmi extra, és eltűnik. Másik kolléga meg is jegyezte, hogy mindezek ellenére kipróbálja a hölgyet még egyszer - eltűnik.
Mégis kinek van kedve ezek után bármit is ide írni?
Sziasztok! Nem tudja valaki annak a nőnek a telefonszámát aki itt dolgozik Kisvárdán?
Írtam privátban.
Benne lennék a dologban!
Az én sorrendem:
1. Anita 25
2. Dalma 37
3. Szabina 22
Sziasztok! Régebbi kommentekben is láttam ilyen ötletelést, és én is kíváncsi vagyok, hogy akadna-e olyan kolléga, akivel egyszerre tudnánk meglátogatni valamelyik hölgyet.
Formabontó dolog, tudom, de nyitott vagyok az újdonságokra.
A friss reges Petra 20 nagyon tudhat valamit, mivel 3x kiírta ugyanazt a szöveget az adatlapjára. Bizalomgerjesztő...
A másik Petra 20 adatlapján ugyanez van kiírva, csak ott 1x. Erika 20 adatlapján szintén. Copy-paste nagyon megy valakinek. :)
Van egy másik Erika 20 ugyanazzal a képpel, de kicsit másabb leírással. Valaki nagyon kreatív volt.
Köszönjük, Karesz.
Kifejtenéd?:)
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Zoé25, Anasztázia25 el?:)
Köszi
Jessy 20-nál voltam 1827-tel végződik a telefonszáma, itt csak apróhirdetésként van jelen
ezekalányokegymásnevétisellopjákmár :S
Meg így is telik az idő a fél órás találkozóból akár patyolat tisztán frissen zuhanyozva borotváltan érkezett a vendég, akár egy hete nem fürdött már!
Énm már voltam nála két alkalommal,de nagyon megbántam. a telefonba mindent megigér. mikor odaérsz kiderúl mensije van (első alkalom).Megbeszéltünk egy új időpontott.Két napig nem volt elérhető,Majd sikerült vele beszélnem.Vesztemre megint kértem egy órát.Kiderült,hogy folyása van.Egyszóval kát alkalommal egy-egy óráért kaptam két franciát.Azt ajánlom nagy ívbe kerüld el mert egy lenyúlós nő.Szerintem férjezet és csak hobby ból csinálja nem igazán törekszik arra,hogy állandó vendégei legyenek.Ezért igér a telefonba mindent-aztán kapod a hideg zuhanyt.Az biztos,Hogy Én többet nem keresem fel.Nem tudom az Ózdi emberrel mi baja,de lehet,hogy kiverte nála a balhét.MESSZIRE KERÜLJÉTEK EL. DUKE
... nem Jenny-t akartál írni?
A nemrégiben Jessy-nél voltam (06......27)
Eddigi tapasztalataim alapján a legkorrektebb szolgáltató a városban. Rendezett, tiszta modern lakás, tiszta fürdőszoba. Jessy nagyon szép lány, és a barátnő feelinget teljes mértékben megkaptam. Az akciókról általában nem szoktam részletesen írni, most sem fogok. A lényeg az, hogy amit csinál, azt ügyesen csinálja, és nem kedvtelenül mint néhány lány az iparban.
A következőkben Jenny 21-et tervezem felkeresni (06......33). Bárkinek valami tapasztalata a hölggyel kapcsolatban, esetleg valami jobb ajánlat? :D