Szabina akart lenni sorry 😀
Szabina akart lenni sorry 😀
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését! (Liza, Dia) ***
Hat Pontossan a képek köszönő viszonyba nincsenek a holgyel 😃Végre valaki leírta a tutit nem tudom ki állította fel a sorrendet de szandika is pl mibe jo de most tenyleg abba hogy arcal hirdet mert francia nulla aktus inkább kiverem magamnak 😃😃katasztrófa hogy egyes emberek olyan csajokat írnak jónak aki nem az es ha valakiről írsz egy pozitívot aki tenyleg jo azt meg nem hiszik el 😃
Sziasztok
Vhogy nem tudok elmenni a sorrend mellett amit korábban férfitársaim felállítottak, pedig egy ideje nem is írtam fórumra, illetve privát üzenetekre se válaszoltam. Tudom, hgoy most kiverem a biztosítékot egyeseknél, de az hogy második helyen van Dalma azzal nagyon nem tudok egyetérteni. Dalma? Úristen.... nagyon sok nőnél voltam már akár Győrt nézem akár más helyszíneket, de Dalma egyszerűen pont az a kategória akihez biztos hogy nem mennék el mégegyszer.... akinél első megérzésre az ajtóból visszakellett volna fordulnom. Képek csak megközelítik a kínézetét, de ahogy látható erősen agyonretusált képek ami a valóságot nem igazán tükrözik. Tehát van rajta némi felesleg, sőt... aztán a kedveségét is szoktam olvasni, hnogy aztán ő igazi barátnő feeling. Hát nemtudom srácok... vagy ti nem voltatok még igazi nővel, vagy nemtudom hopgy nektek ki az aki bejön, dehogy Dalma abszólut nem kedves és egyáltalán nem barátnő feeling az is biztos. Teljes futószalag szerű érzés mikor ott vagy, és garantáltan ramatyul fogod magad nála érezni. Francia helyett inkább egy gumi rángatózást lehet elképzelni, meghát az a test se a vonzó kategória hogy belerakja az ember.
Én őt egyáltalán nem ajánlom.... az oldalon legalább 5 hölgyet tudok helyette ajánlani aki ezerszer jobb, úgyhogy nagyon azt gondolom hogy ezt a sorrendet nem férfiak állították fel, még azt is gondolhatom hogy dalma és barátnői
Aki írt rám privátba korábban de nem válaszoltam rá... és még érdekes a dolog írjon.
Sziasztok !
Látom ismét hírdet Hella esetleg volt nála valaki ? Sokszor terveztem már hogy meglátogatom csak amikor mentem volna eltünt a hírdetése vagy nem vette fel a telefont , most ismét megpróbálnám ha megéri :P
Sziasztok! Az alábbi lányokról szertnék infókat kérni: Leila22, Sidney33, Lina28, Barbi23, Evelin21, Andy29! Jártatok mostanában náluk? Tapasztalatok?
Sziasztok.
Tegnap voltam Detti 25 nel.
Mivel a forumon csak pozitiv irasok voltak rolla, es a kepeken jol nezett ki (feszes combok, feszes cicik) gondoltam megprobalom.
Elozo nap lebeszeltuk hogy mikor talalkozunk, elmondta az arakat , lehetosegeket.
Nos az elso meglepetes akkor ert mikor hivtam ido elott feloraval es fogalma se volt rolla mit beszeltunk meg es ki vagyok, jo 5 perc telt el mikorra
a donnyogeseibol kitudtam venni hogy hova is kell menni.. Gondolom abban a pillanatban ebredt fel.
A masodik csalodas az ajtoban ert, mivel a kepek koszonoviszonyban sincsenek a valosaggal.
A 25 jo lesz 35 nek, de lehet keveset montam, az 56 kilo pedig inkabb 80 korul van.
Arcra nekem nagy csalodas, es massziv cigerettaszagu a szaja, mar egy meterrol is erezheto, ezzel nallam a csok ki is lett zarva,
ami a legfobb oka volt a valasztasomnak, nagyon keves lany vallalja... Cicik lognak. Es valoszinu van benne egy vonoval..
A szoba kicsi, de azt mondta ez atmeneti hely.
Szinte azonnal lekapcsolta a villanyt, es a rolot is ugy lehuzta hogy eppen hogy lehetett latni valamit.
Mikor rakerdeztem azt mondta hogy mindenkinek vannak hibai es igy nem latszanak annyira..
Se egy vizet nem kaptam, se egy kis beszelgetes, se simogatas egybol a lenyegre tert es racuppant a rudra..
A franciaja jo, es probal mindent ugy tenni ahogy kerik.
A kedvenc pozom amikor a lany van felul, ezt kb 2-3 percig birja aztan a terdeira panaszkodva abbahagyta.
Valtottunk parszor amikor egyszer csak elkezdett verezni, osszepecsetelte a lepedot, majd elnezest kert hogy nem tudta hogy mikor jon meg neki.
Azert ez szerintem nem igy mukodik, radobott egy kisparnat a verfoltra es mondta hogy folytassuk, a lepedot meg majd lecsereli mert ugyis mar ideje volt..
Ezek utan semmi kedvem nem volt mar az egeszhez foleg hogy engem is osszeverezett, elmentem tusolni, es tavozni akartam. Mivel a megbeszelt ido kb felenel jartunk,
kerdeztem hogy valami megoldast talalhatnank hiszen nem teljesult amit kertem, de erre csak annyi volt a valasz hogy1 orat beszeltunk meg es igy jartam plusz az extrat is kifizettem..
Igy joval az atlag rozsaszam felett vegeztem.
Soha tobbet nem fogom meglatogatni, es nem is ajanlom senkinek.
3/10
*** Kérjük az Önreklám mellőzését! ***
Én nem olyan régen voltam Vanesszánál szerintem semmi gond nincs vele kedves volt en jól éreztem magam és azt kaptam amit szerettem volna . Mindenki más és az igényei is . Van mit fogni rajta de szerintem a +10 kg túlzás. A mellei , popsi. nekem bejött
Fel is ugrottak a hirdetések újra. De sajnos a 7001 es nem passzol.
Egyetértek. Most jöttem onnan! Unalom a köbön. Sajnos. Pedig voltam egyszer annál lánynál akinek a bal melkasán vam tetkó. Na ő tényleg odatette magát. De sajnos ez most nem igy volt. És nem is ő fogadott bár ezt elmondták telefonban. Na majd ha vissza keveredik ☺🚴
... én érdekes, hogy nagyon sok információt találtam róla, ami alapján egyértelmű volt, hogy mit kell tennem :)
üdv és derűs napokat
Mert dolgozik vki Kisvárdán?
Szia!
Kisvárdában sajna senki nincs, Gemzsén van egy roma csaj, ő hirdeti magát kisvárdainak.
Egyet értek tapasztalatoddal annyival egészíteném ki a bas.ó szoba kicsi, egy ágy egy szék de célnak megfelel. Előde Ágica25 volt, társa Kitti26 aki szintén ajánlott. Kedvenc szalonom, rendszeresen cserélődnek a lányok és szebbnél szebbek.
Sziasztok!
A minap jártam Bogi 23-nál.hát uraim......a hölgy gyönyörű,nagyon kedves,csodálatosan kék szemekkel,igazi barátnő feeling......
Rózsák átlagosak,vannak extrák is természetesen.
Én félidőre mentem,lakás tiszta rendezett,nincs egyedűl,de nem zavaró!!!bejutás könnyű,gyors zuhi után máris a megbeszéltek szerint franciával kezdtünk,ami isteni nála,majd vegyvédelmi után máris benne voltam.
Meg kell mondjam nagyon fincsi kis szűk puncija van!
Nagyon tudott mozogni rajtam,majd a végén kértem hogy a gyönyörű nagy cicijére szeretnék élvezni és úgy is lett.
Aztán kis beszélgetés,gyors zuhi ismét és mentem.
Összességében nálam 10/9,de persze ehhez kölcsönös szimpátia kell és az hogy őt is nőnek nézzük,ne csak egy darab húsnsak!!
Csak ajánlani tudom a fiatal korosztály kedvelőinek!
Sziasztok!
Szeretném meglátogatni Kamilla 23 -at, de nem találok infót róla.
Üdv: Emmerich
Üdv!
Vanessánál voltam egy fél órányira, azoknak ajánlanám akik imádják a fiatal vékony csajokat mert gyönyörű szép formás teste van. Persze nem túl tapasztalt és inkabb csak túl akart lenni a dolgokon, de elég fáradtnak tűnt valszeg sűrű volt a nyár számára 😝franciája gyengus és amúgy is gumival van, de láttam hogy jobb ha én leszek az aktív fél és úgy élveztem nagyon is😊
Mint említettem,két teljesen külön hirdető vagyunk.A pesti kisbetű.Értsd meg,a megpörgetésről szól a vidékezés.Semmi köze a minőségromláshoz.Nem véletlenül megyünk vissza Debrecenbe.Sokan vissza akarnak jönni.Egyébként nem vagyok pesti.Tehát pesti gőgöm sem lehet.Ha rólam írsz,nyilván magamra veszem és nem tetszik hogy ismeretlenül fikázol.Nem hiszem hogy neked számolnának be a vendik.Egy szurkapiszka kivételével mindenki örült nekem.Ez hitelrontás amit csinálsz.
Látatlanban milyen jogon próbálsz másodszor is lejáratni?A vidékre járás csak megpörgeti az amúgy jól menő pestit csak hogy tisztán láss.Semmi kikopásról nincs szó.Mellesleg nincs duó.Pesten nem egy helyen vagyunk csak egy kerületben.Az említett napi menü pl a Barbié.Máshogy vannak mindkettőnknél a dolgok.Egyikünkél sem voltál ahogy írtad is,de én meg is kérlek hogy ennyi rosszindulattal a jövőben se tedd.
Vegyél egy rejtvény újságot, azzal értelmesen töltheted az időt! Ha meg kellemesen akarod akkor menj vameik szolgáltatóhoz, a jelzett környéken találsz néhányat.
Engem is erdekelne ha vki tud kisvárdán vmi alkalmi csajt