*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Végre ujra elérhető Viktoria kedves figyelmes igazi barátnő filing hamarosan ujra meg fogom látogatni. Mindenki figyelmébe ajánlom 😉😉
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Végre ujra elérhető Viktoria kedves figyelmes igazi barátnő filing hamarosan ujra meg fogom látogatni. Mindenki figyelmébe ajánlom 😉😉
Ma végre sikerült eljutnom Alíz (19) hirdetőhöz és vegyes érzelmeim vannak így utólag.
Telefont egyből felvette, beszéd stílusa megnyerő, mindent szépen elmondott és egy óra múlva mentem is hozzá. Helyszínen hívtam és fel is vette de közölte még nem ért haza így várnom kell negyed órát ami épp nem esett zokon de nem túl biztató egy hírdető részéről sem.
Panel előtt találkoztunk külsőre nekem nagyon nem idézte a képeken szereplő lányt, legalábbis szerintem +10 kiló lehet rajta de nem állt neki rosszul, felkísért a legfelső emeletre ami magában kitett egy edzést.
Lakásba érve elég fura látvány volt, alig pár bútor, koszos padló stb. olyan dolgok amiket nem szívesen látunk. A fürdőbe egyedül mentem bár nem kértem hogy tartson velem de nem bántam volna, elvégre ő is akkor ért haza egy meleg napon. Ez kissé túlzás lesz de mikor beléptem a fürdőbe a fűrész című film első része jutott eszembe. Tusfürdő mind kifogyott, így próbáltam legalább folyékony szappant szerezni a csap mellől de az is jócskán fel volt vizezve, a kád annyira nyálkásan csúszott hogy alig vártam kimásszak, hajszálak mindenhol, meleg vizet sehogy se tudtam varázsolni bármerre tekertem a csapot, egyszóval a lakás nagyon nem szemet gyönyörködtető.
Egy órára mentem hozzá és első körben egy natúr franciát kértem végén arcra amit legalább 20 percen át művelt rendkívüli profizmussal, nem is csoda a végén teljesen beterítettem a haját is de ennyi kijárt neki, majd a késést figyelembe véve itt kértem hogy fejezzük is be és így csak egy félóra árát kérte el természetesen ami véleményem nem volt sok.
Összességében: Lakás max 20 perc séta a központtól, rendkívül lepukkant, az időpont egyeztetés nem volt zökkenőmentes de ezeket a hiányosságokat tekintve rendkívül odaadó módon műveli amit kell és véleményem szerint még meglátogatom és ajánlott hirdető.
Köszönjük!
Kedves Fórumozók!
Kérjük ezt az eszmecserét a csevegésben folytassák!
Egy-két kivétellel SOHA nem megyek vissza ugyanahoz a lányhoz. Csak akkor, ha egyszer nagyon jó volt, és nincs nála per pillanat jobb! Hogy miért? Szeretek mindig valami újat, valami mást. Valaki mást :-) Ezért. Ezért nem is írok véleményt. Pedig többségében elégedetten távozom. Csak tudni kell kit válassz.
Csak egy jó példa, hogy mi az ami egy adott szolgáltatót egyszer jó fényben tüntet fel, másodszor nem annyira. Pár hónapja voltam egy lánynál. Vékony testalkata ellenére lehetett döngetni ami a csövön kifért. Minden happy, ezért elmentem hozzá egy hónappal később. Úgy nyavalygott, mint egy szűzkurva. Más lett a véleményem. Aztán megértettem, amikor elmentem egy másik szolgáltatóhoz, akit sikerült csúcsra juttani, ami után azt mondta, hogy most olyan érzékeny lett a nunija, hogy a következő pár vendég hozzá sem érhet. Se nyelvvel, se kézzel. De a szimpla közösülés is fájdalmasabb. Biológia. Innentől kezdve már aki utána jön, nem fog pozitívat írni, pedig a csaj Number1 és szereti is amit csinál. Innentől kezdve nyavalyog. Ők is csak emberek. Félre értés ne essék, én két JÓ szolgáltatóról írtam, ne tessék általánosítani. Érdemes amúgy az elsők között lenni aznap, mert délután vagy este felé ők is elfáradnak. Mert emberek. És vannak a rossz szolgáltatók, őket meg sem említem, de nem is megyek hozzájuk. Remélem tudtam segíteni.
Itt Győri lányokról kellene tapsztalatot megosztani. Ha ezt nem tudsz, akkor fosd a szót más fórumon.
Nem érdemes erőlködni, a jó szolgáltatónak is lehet rossz napja, főleg ha egy barom látogatja meg. Tehát mindenki véleménye szubjektív a szolgáltatókról. Én ma is voltam valakinél, nagyon jó volt, kedves voltam vele, ezért kedves volt velem is, nekem ennyi elég. Direkt nem írom le kinél voltam, mert hátha jönnénnek az okos kommentek meg a negatív lájkok. A rutinos tudja kihez kell menni, és kiszűri hamar az adatlapjáról és a telefonbeszélgetés alapján, ki az akihez érdemes elmenni. Ennyi. Mindenkinek szép estét!
Fruzsina 18 - 2 hétig rendelt, de lehet visszajön, ezért leírom a tapasztalataimat. Fél órás performance-ra jelentkeztem be, időpont egyszetetés nehézkes volt, de végül összejött. Az ajtót a képeknek megfelelő lány nyitotta ki, aminek örültem, mert szeretem a fiatal, vékony lányokat. Nekem testre bejött, bár a melle kicsit kicsi, de még belefér. Kommunikáció 0. Fürdőszoba elhanyagolt, és szerintem a türölköző sem volt tiszta. baszoba körülményekhez képest rendben volt. Mint írtam fél órás performance-ra jelentkeztem be 8 rózsa mondta a lány, majd elkezdte sorolni az extrákat amik ***moderálva*** rózsába fájnak. Először csak sorolta, miután nem kértem utána tukmálta na mondom hagyd magad hamarabb szabadulsz legyen. ***moderálva*** rózsáért még rebeszélt egy NF-re. Az ezredest szépen lefertőtlenítette, majd egészen pontosan 13.5 másodpercig foglalkozott vele, közölte, hogy váladákos, húz rá felszerelést. Mondom oké, és sírva integettem a ***moderálva*** szál rózsámnak. Gyorsan ráültettem a szerszámra. 42 másodperc után közölte, hogy elfáradt. Mondom oké akkor én jövök. hagyományos póz, reakció 0. Kb 15 perce lehetek ott amikor eszement telefon csörgés. Siessek már, mert már lent van a következő vendég..mondom remek. A feladatra összpontosítok, már majdnem oké vagyok. Most egy másik telefon csörög kiugrik alólam ez nagyon fontos ezt felveszi..mondom remek. 2 perc után visszatér de siessek, mert jön a következő vendég... Na siettem, lőttem egyett(közben is üvöltött a telefon), amikor megszólal a kapucsengő, jonnek fel a lakásba. ne mozduljak.valaki feljött én meg kussban dekkoltam. Végén leléptem, a ház előtt az mt türelmetlenül vár és alig hogy kiléptem már meg is indul felfelé.
Na így kell kérem ***moderálva***. Én nem megyek vissza hozzá.többet.
Demona 20. Tegnap megbeszéltem vele a találkozót. Kedves volt minden elmondott hogy smint. Reggelre beszéltük meg. Rendem megyek. Felhivtam reggel zöld utat kaptam. Ház előtt hívom felvette mondom ilyen is ritka, de már nem tudott fogadni. Olcsó kifogás, én meg miatta tettem jókora kitérőt. Hát ennyi. Mindenki dötse el maga. Várom azért az ellenvéleményeket.
Viszont régebben kb egy hónapja voltam annál a lánynál akinek rózsa tetkó van a bal mellkasán. Hát elég jó volt. Nagyon odatette magát. Azóta se elérhető. A hérdetése fent szokott lenni de nem ő veszo fel. Ezt le is beszéltem azzal aki a telót kezeli. Remélem visszatér még külhonból. Ha valaki tud róla valanit szívesen várom.
Minden jót nektek.
Hi! Ismét megjött Hévízre Nicole! Aki szereti a profi masszázst, valamint a valódi, hatalmas idomokat, annak nagyon ajánlott a hölgy! Keressétek bátran, ha a fogatokra való! Üdv.
Pécsen Uránváros környékéről van most fiatal aktív szolgáltatólány?
Az igaz hogy a képekhez képest szolidabban néz ki.
Te nem tudom kinél jártál??Szerintem a holdon lehettél.
Dalma kiváló partner volt a számomra.
Lehet vele beszélgetni,kedves és bújós az együtt lét alkalmával!
Ez most olyan, mint amikor egy afrikai mondja a moldovai csoronak, hogy ertekelje, mert ott jobb a helyzet...
Egyfolytában sírsz, hogy így szar a fórum, úgy szar a fórum, de egy tetves beszámolót még nem olvastam tőled! Attól nem lesz jobb a fórum, hogy egyfolytában nyavalyogsz! A vendégek többsége úgyis átlát a reklámokon. Ha azt akarod, hogy több legyen a valódi beszámoló, akkor állj neki és írj párat! (de nem kell minden mondat végére szmájli)
Dia továbbra is a kedvencem! Egészen különleges szolgáltató. Ő ugyanis valóban élvezi! Tudom - tudom, most egy lúzernek gondoltok, aki bedölt egy lány előadásának, de nem! Többször voltam már nála és először én is kételkedtem, de most már nincsenek kétségeim. :)
Persze biztos ő se tud mindenkivel egyaránt ilyen lenni, de én se vagyok egy Bred Pitt, úgyhogy ha normálisan állsz hozzá, akkor kaphatsz egy igazi szeretőt! Ilyen franciát nem lehet máshogy csinálni, csak ha élvezi! Sugárzik a csajból az erotika!
Utána meg mindig tök jót beszélgetünk. Legutóbb nekem kellett szólnom, hogy bocs, de sajnos mennem kell. :)
Szakaszosan van itt, most épp nincs, de fog még jönni. Vigyázzatok rá!
Hát igen sajnos Kaposvár egyenlő a nullával pedig nekem is sokkal közelebb lenne mint Pécs :S
Elégedetlen vagy? Nézd meg mi van nálunk kaposváron, akkor talán értékeled majd a pécsi kínálatot.
Kinga 21 -ről valaki tud valamit? Végleg eltűnt?
Fiatalabb nagyobb mellekkel rendelkező lányt tudtok helyette ajánlani? Barátnő feeling fontos.
Elég gyenge a felhozatal, csak én látom igy? Sok a romantikus és a robotbaba :)
Hi,
A tapasztalataimról szeretnék irni. Új vagyok itt, de nem leszek rendszeres kommentelő.
***moderálva***
Nemrégiben voltam Aletta (26) nevű szolgáltatónál. A valóság megfelel a képeknek és az adatok is kb. stimmelnek, Alacsony vékony lány kis mellekkel. 7 rózsa egy fél óra a szokásos dolgokért. A csók csak egy szájra puszi vagy annyi sem. A NF és a szex is nagyon harmatos, kaptam már sokkal jobb szolgáltatást kevesebbért. Hiányzik a tapasztalata. Jelenleg nem ajánlom.
Kétszer voltam Olívia (37) nevű hölgynél is. A képek megfelelnek a valóságnak, elég magas, vékony hölgy, nem túl szép, de legalább igyekvő. Fél tucat rózsa az ár a szokásos szolgáltatásoknak egy fél órában. A hozzáállása pozitív.
Hogy egy teljesen pozitív szolgáltatóról is írjak. Emőke (18), a képek megfelelnek a valóságnak, szép lány és van mit fogni/simogatni rajta. Jó a hozzáállása és meg tudja hozni a kedved a sex-hez. Fél tucat rózsa fél óráért és a szokásos dolgokért, csók, NF akár kölcsönösen is (megfelelő a higénia), aktus. Ajánlott kategória.
Tapasztalataim megerősítettek abban, hogy nehéz jó szolgáltatót találni. Mivel számomra fontos a jó sex és a barátnős hangulat ezért maradok a régi jól bevált ribizlinél (már több mint tíz éve).
Jó vadászatot fiúk!
Pallas